Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bøfsandwich-konger: Vestre Baadelaug får igen topkarakterer

Af Michael Qureshi
Fotokredit: Danmarks Bedste Bøfsandwich
Fotokredit: Danmarks Bedste Bøfsandwich

I 2013 vandt Restaurant Vestre Baadelaug titlen som Danmarks bedste bøfsandwich.

Sidste år landede Restaurant VB en bronzeplads i den store landsdækkende dyst som foreningen Danmarks Bedste Bøfsandwich står bag. Derfor var det spændende, hvad de ville få af karakterer for 2017.

Det kunne nysgerrige følgere af foreningens Facebook-side så få afsløret i går. For der kom dommen fra Danmarks største bøfsandwich-eksperter. En ekspertise vi her på MigogAalborg-redaktionen skæver meget misundeligt til.

Leverer atter varen

Men VB kan godt fejre, at de endnu engang leverer varen. Deres bøfsandwich fik karaktereren 5 ud af 5 mulige. Dermed er de i den grad i spil til at vinde Danmarks Bedste Bøfsandwich, når den kåres næste gang.

“Lad os bare sige det med det samme – VB holder fortsat det samme høje niveau vi kender hos dem. Noget der kan imponere os brune riddere, når vi ved, hvor populær netop denne brune drønnert er i restauranten.

VB gør en dyd ud af at bruge gode råvarer og laver så vidt muligt det hele fra bunden. Derfor er der selvfølgelig også små smagsvariationer når man kommer her jævnligt,” skriver Danmarks Bedste Bøfsandwich blandt andet i anmeldelsen. 

Bedste brune sovs fra VB nogensinde

Bøfkongerne mener endda, at de fik serveret den bedste brune sovs nogensinde fra VB på Bådehavnen. Det udløser samtidig nominering til titlen som Danmarks Mest Kælne Sovs 2017.

“I det hele taget, så kan man godt mærke at de hos VB ved hvordan man laver en god bøfsandwich og har erfaring nok til at vide hvordan man holder den samme høje kvalitet år efter år.

Vi kvitterer med et flot 5 ud af 5 og ser frem til vores næste besøg på VB,” skriver de i anmeldelsen som du kan læse i fuld udstrækning herunder.

Bemærk blandt andet også deres pro-tip, at hvis man bare elsker den brune sovs, så skal bøfsandwichen bestilles uden pomfritter, for så serveres den i en dybere tallerken. En detalje kun ægte kendere kan gennemskue.