Bo i smørhullet: Få egen parkering og den fedeste solterrasse

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
dit-hjem.dk, Danmarksgade 5A, 1. 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Danmarksgade 5A, 1. 9000 Aalborg

Lejlighedsmarkedet boomer i øjeblikket med fede lejligheder til salg.

Flere og flere skiller sig ud fra mængden, og denne lejlighed her synes vi klart fortjener lidt larm.

På en central beliggenhed midt i Aalborg City finder man lidt af en perle. Denne lejlighed er beliggende på Danmarksgade, og er blevet renoveret i 2017. DIT HJEM har lejligheden til salg.

Lejligheden er 149 kvadratmeter og koster 3.795.000 kroner, og den fortjener absolut et kig.

Har alt hvad hjertet begærer

Der er en rød tråd gennem hele lejligheden med en lys moderne stil fra vinduespartierne og rå elementer. Lejligheden har smukke egetræsplanker og rå murstensvægge, foruden de traditionelle hvide vægge.

dit-hjem.dk, Danmarksgade 5A, 1. 9000 Aalborg

Fra entréen kommer du ind til lejlighedens opholdsrum, som har loft til kip. Her er køkkenet og stuen er samlet. De rå elementer går tydeligt igen gennem den rå betonbordplade ved køkkenbordet på de hvide køkkenelementer.

dit-hjem.dk, Danmarksgade 5A, 1. 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Danmarksgade 5A, 1. 9000 Aalborg

Foruden et lækkert opholdsrum byder lejligheden på to gode regulære værelser, et smukt badeværelse med fede klinker, samt et ekstra rum med udgang til terrassen. Samtidig er der en skabsafdeling, som kan benyttes til walk-in eller andet opbevaring og et depot med vaskefaciliteter.

Stor terrasse med masser af plads

dit-hjem.dk, Danmarksgade 5A, 1. 9000 Aalborg

Tilhørende lejligheden får man den fedeste solterrasse på intet mindre end 38 kvadratmeter.

Herude er der masser af plads til at have både havebord og stole til det varme sommeraftener hvor man kan spise aftensmad, og plads til liggestole til de mere afslappende dage, hvor man kan nyde solen. Der er endda et integreret skur, som havemøblerne kan blive stillet ind i i vinterhalvåret.

Udover de lækre elementer som lejligheden byder på, er der et ekstra element som kan være en nødvendigt, hvis man bor i hjertet af Aalborg – man får brugsret til egen fast parkering i gården. Endvidere er husdyr og udlejning tilladt i ejendommen.

Se og læs mere til lejligheden her.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.