Bo i den gamle Postgård: Unik lejelejlighed med masser af plads

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Hvis man vil være en af de første til at leje en fed lejlighed til en god pris, så skal man være hurtig ved havelågen.

I én af Nørresundbys historiske ejendomme står der en lejlighed klar til udlejning, og den bør være attraktiv for mange.

Bo i den gamle Postgård

Lejligheden er beliggende i Bryggergade, som ligger ved Nørresundby Torv.

Oprindeligt var ejendommens anvendelse erhverv, men den er sidenhen blevet bygget om fra erhverv til boliger. Flere af detaljerne fra den ældre ejendom er bevaret, eksempelvis fra den gamle Postgård.

Foruden lejlighedens størrelse på intet mindre end 135 kvadratmeter, er en ekstra finesse at man som lejer kan drive erhverv fra boligen.

Lejlighedens køkken er lavet i lyse materialer med opvaskemaskine og ovn i en arbejdshøjde, som gør man ikke skal bukke sig. Fra køkkenet er der adgang til lejlighedens stue med en høj loftshøjde, som sjældent ses andre steder.

Nogle af detaljerne i stuen er blandet andet rå en murstensvæg og en glasplade ned til lejlighedens underetage, som er det oplagte konference rum eller hvad den kreative sjæl eller kan tænke.

I denne underetage er Postgårdens gamle bankboks bygget om til en lækker vinkælder. Endvidere er der et godt soveværelse med en tilhørende hems.

Lejligheden kan lejes for 11.000 kr. månedligt, og kan overtages fra d. 1. August 2018.

Hvis man ønsker at se lejligheden er det Aalborg Mægleren, som står for fremvisningen af lejligheden. Malte Bering, fra Aalborg Mægleren kan kontaktes 21 19 46 00 eller på e-mail mb@ambolig.dk

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.