Blue Energy – klimavenlig energi, som er let at overskue

Skrevet af: Redaktionen

Ligegyldigt om du bor i lejlighed eller hus, har du mødt den udfordring at skulle vælge eludbyder.

Selvom el er et produkt, vi alle køber, er det for de fleste et kompliceret produkt, som er svært at forstå. Kommunikationen fra elselskaber er alt for teknisk og kompliceret, og deres regninger er ofte svære at gennemskue.

Dette er der ét elselskab, som har til formål at lave om på. www.bluenergy.dk er denne frelser, og de har til formål at skabe enkle og forståelige forklaringer samt transparente regninger til deres kunder.

Samtidig kommer deres løsning på elforsyning med et løfte om, at strømmen er 100 % klimavenlig.

Blue Energy er faktisk det bedst bedømte energiselskab på Trustpilot. Et bevis på deres succes er blandt andet, at de blev solgt for over 100 millioner kroner.

Simpel elforsyning med Blue Energy

Hvis du kigger på den strøm, som kommer ud af din stikkontakt, kan du ikke vide dig sikker på, om den er grøn eller sort.

Den effektive strøm er den samme hver gang, du tænder på kontakten. Men der er stor forskel på, hvilke elproducenter du støtter med din elregning.

Dette forsøger Blue Energy at ændre på. Med deres elløsning får du en fast, månedlig elregning med fri forbrug af el. Så behøver du ikke at spekulere mere over din elregning.

Ideen bag Blue Energy spirer fra en overbevisning om, at vi borgere ikke er ligeglade med, hvordan vores strøm er produceret. Kul, olie og gas fører til udledelsen af store mængder CO2 og anden luftforurening, som er en væsentlig faktor i de negative klimaforandringer, som ses i de seneste år.

Disse forandringer vil kun blive værre med tiden, hvis samfundet i fællesskab ikke gør noget ved det.

Derfor sælger Blue Energy strøm, som udelukkende støtter vedvarende strømproducenter samt de nyeste solcelle- og vindmølle-anlæg.

Elselskab som støtter den grønne omstilling

Blue Energy er et elselskab med et klokkeklart formål. Deres vision er en 100 % grøn omstilling af energisystemet i Danmark.

Blue Energys mission er at gøre det muligt for danskerne at købe og investere i deres egen grønne strøm. De arbejder for at bringe den grønne produktion af strøm ned i menneskelig øjenhøjde, som er til at forstå.

Derved hjælper de alle de borgere, der ønsker at være med til den grønne omstilling. Blue Energys løsning giver den enkelte borger en økonomisk fordel, og den sætter samtidigt gang i omstillingen til et grønt energinetværk.

100 % klimavenlig elløsning

Blue Energy hævder, at deres strøm er 100% klimavenlig. Dette sikrer de ved at investere i grønne certifikater for hver kWh, deres kunder forbruger. Derved støttes opførelsen af nye vedvarende energikilder for hver eneste brugte kWh.

Mere konkret foregår det sådan, at Blue Energy køber et grønt certifikat, som dækker de kWh, deres kunder forbruger. Et grønt certifikat er et certifikat, der bliver udstedt fra enhver vedvarende energikilde, eksempelvis en vindmølle eller et solcelle-anlæg.

Når en vindmølle bygges, bliver der udstedt et grønt certifikat for de kWh, som den producerer det første år. Et grønt certifikat gælder altid kun et år.

Blue Energy kan købe det grønne certifikat og hermed købe den værdi, som vindmøllens producerede kWh udgør. Du kan derfor via den strøm, du forbruger, støtte 100 % klimavenlig energi.

Med Blue Energy får du to ting: ro i sindet med en overskuelig elregning og fri elforbrug samt en ren samvittighed, da du støtter den grønne omstilling.

Succesen gentages: Smag alt det øl du vil til kæmpe øl-messe i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Er du vild med øl i alle afskygninger, er god grund til at sætte kryds i kalenderen.

Lørdag den 8. februar bliver klistrede håndbolde, straffekast, 2-minutters udvisning og kampen om 2 point nemlig skiftet ud med kolde øl og lækre specialiteter, når Aalborg Håndboldklub inviterer til den syvende udgave af ØL-MESSE.

Det sker som altid i Idrætshallen på Østre Alle 87 fra klokken 13.00 – 17.00.

“Vi har plads til cirka 500 gæster, og vi har allerede solgt en del billetter, så vi satser på fuldt hus,” fortæller Joakim Thostrup, der er medarrangør på øl-messen. 

Fire timer i ølhimlen

Med en indgangsbillet kan man smage alt det specialøl, man har lyst til i fire timer. Billetten koster 195 kr.

På messen kan du se frem til over 15 forskellige udstillere, som blandt andre tæller bryghuse og distributører som Thisted Bryghus, Hjort Beer, Fur Bryghus og London Pub.

Udvalget tæller både almindelige øl, specialøl og de helt friske nyheder fra producenterne.

“Finder man en favoritøl i løbet af smagningen, er der også mulighed for at købe lidt med hjem,” forklarer Joakim.

Igen i år kan du se frem til smagsprøver på udvalgte delikatesser fra både Føtex og Slagter Engen.

Liste over udstillere

Bang & Harbo
Bøgeskov Bryg
Frederikshavn Bryghus
FUR
Hjort Beer
Mollwitx Mjod
Nibe Bryghus
Thisted Bryghus
United Beverage
Føtex
Theodor og Slotz
London Pub
One Pint
Malt Master
Slagter Engen
Hornbeer

Grauballe bryghus

Grillpølser, live musik og gevinster i tombolaen

Vi er nok mange, der forbinder en god øl med sene sommeraftener og en pølse på grillen.

Lidt af den stemning kan du også få på messen, for i år kan du også købe en grillpølse, når sulten melder sig. De bliver serveret af klubbens spillere og frivillige – for det er nemlig hele klubben, der står sammen om de mange events som klubben holder i løbet af året.

“Vi vil gerne give både sponsorer, publikum og medlemmer en anderledes oplevelse, end den man normalt oplever på håndboldbanen, og vi er meget taknemmelige for den opbakning vi oplever år efter år,” siger Joakim.

Du kan også se frem til hyggelig live musik i løbet af dagen, og i det amerikanske lotteri bliver der mulighed for at vinde lækre præmier fra bryggerierne og andre sponsorer.

Udover den årlige øl-messe afholdes der også andre arrangementer i 2020.

Det drejer sig blandt andet om kunstudstillingen Aalborg i Farver, en vinfestival og ikke mindst den årlige oktoberfest, som plejer at være et stort tilløbsstykke.

Først gælder det dog årets øl-messe, som foregår lørdag den 8. februar fra klokken 13.00-17.00.

Hvad: ØL-MESSE 2020
Hvor: Idrætshallen, Østre Alle 87
Hvornår: 8. februar kl. 13-17

Du finder billetinfo lige her.

Godt nyt til vinyl-elskere: Pladebørsen rykker på museum for en dag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Pladebørs Nordkraft
Foto: Pladebørs Nordkraft

To gange årligt er Nordkraft et rent slaraffenland for LP-entusiaster, når pladebørsen byder velkommen til et bredt udvalg af musik, hvor du finder mere end 70.000 plader og et stort udvalg af CD’er.

Og nu er der godt nyt til dig, der elsker musik.

Folkene bag pladebørsen åbner nemlig en pop up børs helt centralt i Aalborg.

Plader og CD’er på museum

Den får navnet Record Fair – Northern Winter Beat 2020 edition og finder sted lørdag d. 1. februar fra kl. 11.00 – 16.00.

Enkelte ville måske påstå, at plader og CD’er hører til på museum … og det bliver faktisk en realitet – for pladebørsen rykker ind på Aalborg Historiske Museum.

“Der er tale om en miniudgave af den velkendte pladebørs, og derfor finder “kun” cirka 30.000 plader på Aalborg Historiske Museum.

Du finder alt imellem indie, hard rock, punk, danske sjældenheder, prog og psych rock, og der er både brugte og nye plader,” skriver pladebørsen om eventet.

Det er gratis at besøge Record Fair – Northern Winter Beat 2020 edition, men ønsker du samtidig at se museets udstillinger, skal der købes almindelig entrébillet.

Prismæssigt plejer der at være noget for alle på pladebørsen – der er plader fra 5 kroner og op. Du kan finde 5 LP’er for 50 kroner.

Leder du efter sjældne 1. tryk til flere tusinde kroner, finder du også dem.

Hvad: Record Fair – Northern Winter Beat 2020 edition
Hvor: Aalborg Historiske Museum
Hvornår: Lørdag d. 1. februar fra kl. 11.00 – 16.00

Du finder mere info her.

AaB-profil på vej til FCK: AaB bekræfter forhandlinger i fondsbørsmeddelelse

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: AaB
Foto: AaB

For kort tid siden kunne Ekstra Bladet skrive, at FCK er klar til at gå på angriberjagt hos AaB.

Ifølge deres oplysninger vil københaverne gerne have fingrene i AaB-stortalentet Mikkel Kaufmann, som kun er 19 år.

Noget tyder på, at Ekstra Bladets oplysninger er sande, for klokken 13.56 meddeler AaB i en fondsbørsmeddelese, at “Aalborg Boldspilklub A/S har indledt forhandlinger med en anden klub om et salg af spilleren Mikkel Kaufmann.”

I fondsbørsmeddelelsen bekræfter AaB dog ikke, at de er i forhandlinger med FCK.

19-årige Mikkel Kaufmann har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2023., og han har spillet 28 officielle for AaB og scoret otte mål, ligesom det foreløbig er blevet til 21 ungdomslandskampe for Danmark.

Opdateres …