Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets must-see: Blomster Jonas får sit eget TV-program

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: TV 2 Nord
Foto: TV 2 Nord

De fleste aalborgenserne er nok efterhånden bekendt med fænomenet “Blomster Jonas”.

Jonas Jensen er først og mest kendt for sin eventyrlige blomsterbutik på hjørnet mellem Jernbanegade og Vingårdsgade, men med årene er han også blevet noget af en personlighed i bybilledet.

Eksempelvis når han tropper op til Aalborg Awards i en balkjole, der ligner noget fra en Disneyfilm, når han åbner sine døre til et museum af et hjem eller igen og igen er vært ved fester udover det sædvanlige.

Årets must-see: Blomster Jonas får sit eget TV-program
Foto: Fotograferne Vesterbro

Jonas er noget for sig selv – og det har man spottet hos TV 2 Nord, der i starten af året kontaktede ham. Han skulle da have sit eget program!

“Filme-Lonnie havde allerede besluttet, at det skulle hedde “Glamour Guys” og at vi skulle være med i det (Jonas og hans mand Thomas, red.).

Jeg sagde bare Yes, yes yes!” fortæller Jonas med et grin.

Et liv fyldt med glitter og …..

Hurtigt gik optagelserne i gang, og “Filme-Lonnie” og Co. har siden fulgt Jonas og Thomas igennem årets store og små begivenheder – der ens for dem alle er, at de er fyldt med glitter, glimmer … og måske et par penisser.

“Hele essensen med programmet er, at man skal være sig selv. Det synes jeg jo er fedt,” siger Jonas under vores interview, mens hans gigantiske blomsterbroche kilder ham på kinden.

“Ofte er der jo en blomstervinkel på det, når jeg laver noget, men det her handler om os.

De har bl.a. fulgt os, da vi skulle pynte vores nye altan op, til påskefrokost, fest på Helmuth og reportager fra vores butikker, så man får lidt af det hele med.”

Sjovt – men grænseoverskridende

Når man som Jonas stikker lidt ud fra mængden, så var der selvfølgelig også visse betænkeligheder ved at sige ja.

“Det har heldigvis været skidesjovt, men det er også grænseoverskridende. Jeg har jo lavet lignende før, og det kan hurtigt blive klippet sammen på en anden måde, end man havde tænkt.

Så det var en barriere, der lige skulle nedbrydes. I starten lød vi jo som to nyhedsoplæsere,” siger Jonas med et grin, men bliver mere alvorlig:

“Med alderen bliver man bare mere bevidst om, at vi er sådan nogen, som folk har en mening om – og orker man det?”

Årets must-see: Blomster Jonas får sit eget TV-program

Heldigvis har optagelserne vist sig at blive en positiv oplevelse for både Jonas og husbonden, der ifølge ham er opdelt således, at Jonas er “ham med munddiarré”, mens Thomas er den “forsagte kone i sofaen”.

Lige som det plejer.

For når alt kommer til alt, så er Jonas heldigvis ikke bange for at være sig selv.

Her kan du se det

Glamour Guys har ifølge Jonas taget “1000 år og en madpakke” at optage, så han frygtede lidt, at det endelige resultat ville blive i samme længde som Hortonsagaen.

“Da vi så skulle have status på det, viser det sig, at det bliver 3-4 x 10 minutter. Så det er da til at holde ud,” siger han.

Programmet får premiere på både flow og nettet i løbet af efteråret, og indtil videre er det stadig kun produktionsholdet, der har fået lov at opleve det.

“Jeg glæder mig helt vildt til at se det. Vi er inviteret til premiere i Aabybro, for at se det snart – og det er sguda glamour,” slutter Blomster Jonas med sit velkendte grin.

Glamour Guys får premiere i løbet af efteråret, og kan ses på TV2Nord.dk, TV 2 Play samt Salto.

Del artikel

Andre læser også