Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar med nyt sommer-koncept: Blokhus-restauranter klar til en travl sommer

Af Michael Qureshi

For et par uger siden begyndte telefonen at bimle og bamle på Strandhotellet i Blokhus.

Folk ringede og var ærgerlige, da de kunne forstå, at restauranten på det idylliske badehotel var lukket.

Sådan kunne det i hvert fald godt misforstås i en artikel i et andet nordjysk medie.

Men det er langt fra virkeligheden.

Både Restaurant Blå og Strandingskroen, som begge ejes af Strandhotellet, er fuldt åbne, og har allerede masser af sommergæster.

“Vi har naturligvis ikke lukket Restaurant Blå.

Tværtimod er er vi mere end klar til at byde alle vores søde gæster indenfor til lækker mad og god stemning.

Vores anden restaurant Strandingskroen har også fuldt åbent med et nyt spændende sommerkoncept,” lyder det fra direktionen på Strandhotellet ved Steffen Ebdrup.

Mange gæster fra Aalborg tager turen op

Køkkenchefen og det kompetente team omkring ham er i fuld gang med at servere lækre oplevelser på madfronten til både turister fra Danmark samt udlandet.

I disse uger er der rigtig mange gæster fra Aalborg-området som holder sommerferie i skønne Blokhus.

“Vi oplever stor interesse fra Aalborg og øvrige Nordjylland. Men generelt kommer gæsterne fra store dele af Danmark samt udlandet,” lyder det.

Madoplevelserne i køkkenet tager udgangspunkt i nordiske, franske og østrigske køkken.

I Strandhotellets restaurant, også kaldet Restaurant Blå, er der mulighed for at få serveret mad i restauranten, både morgen, middag og aften.

Også for dem der ikke er gæster på selve hotellet.

Strandhotellet Blokhus’ talentfulde team af kokke har sat sig i selen for at levere gode madoplevelser for alle aldre.

Klar med nyt sommer-koncept: Blokhus-restauranter klar til en travl sommer
Foto: Strandingskroen / Strandhotellet Blokhus

Lækker frokost for alle

Med en placering tæt ved Vesterhavet, hvor nogle af Danmarks bedste fisk bliver trukket op, spiller havets delikatesser naturligvis en stor rolle på menukortet.

Lokalt opdrættet kød og økologisk grønt fra lokale avlere vil ligeledes være i fokus på det sæsonbetonede menukort.

På Strandhotellet er Restaurant Blå indrettet med henblik på at være stedet for en delikat frokost eller en komplet aften ude, både for hotellets gæster og for Blokhus’ øvrige gæster.

De har åbent alle dage fra kl. 12.00 oplyser man.

Du kan læse mere om Restaurant Blå her

Ikke mange meter fra selve Strandhotellet ligger endnu en gastronomisk perle, som er under samme ejere.

3-retters menu og alle drikkevarer til fast pris

Siden kong Frederik den 7. i 1840’erne var stamgæst, har Strandingskroen været et førende spisested i Nordjylland.

Denne sommer har de lanceret et nyt koncept, som gerne skulle skabe en fuldendt restaurantoplevelse for hele familien.

De har introduceret en lækker 3-retters menu til en fast pris på 555 kr. inkl. drikkevarer.

Til gengæld vil de gerne have, at gæsterne kommer kl. 18.00.

Første ret serveres nemlig kl. 18.30-18.45.

Ved ankomst serverer de appetizer med bobler samt brød med tapanade.

Herefter forret, hovedret og dessert. Efter middagen en kop kaffe med avec.

Ved baren kan man selv skænke vin, der vil altid være minimum 7 forskellige, forsyne sig med øl, sodavand eller vores hjemmelavede lemonader.

Og så slutter middagen klokken kl. 21.00, men for dem, der endnu ikke er trætte, er deres gårdsplads og Salino bar åben.

Læs mere om det nye sommerkoncept på Strandingskroen her

Del artikel

Andre læser også