Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bløde patienter søges: Bamsehospitalet besøger Aalborg Storcenter

Af Emil Kjær Jørgensen

I weekenden har børn i alle aldre mulighed for at tage deres bamse med til undersøgelse, når det populære Bamsehospitalet besøger Aalborg Storcenter.

Det sker på lørdag d. 24. september, hvor man i tidsrummet 10-14 – helt gratis – kan møde de flinke bamselæger og sygeplejersker fra Bamsehospitalet, og dermed kan børnene få et mere afslappet forhold til sundhedsvæsnet.

Et trygt forhold til sundhedsvæsenet

På Bamsehospitalet vil børnene under leg og trygge rammer kunne være med til at behandle deres bamser, og de vil prøve, hvordan det er at være på hospitalet.

På et bamsehospital er der både en sygeplejestand, en røntgenlægestand og en lægestand, hvor bamserne kan få behandling.

Gennem leg lærer børnene, at mennesker i sundhedsvæsenet ikke er væmmelige, hvide kittelbærende monstre og uhyrer, men derimod søde og rare mennesker der hjælper dig, når du har brug for det.

Bamsehospitalet er et landsdækkende projekt, frivilligt afholdt af læge- og sundhedsstuderende, med fokus på at afmystificere og ikke mindst præsentere de yngste for sundhedsvæsenet på en sjov og lærerig måde.

Husk at tage din bamse med!

Hvad: Bamsehospitalet
Hvor: Aalborg Storcenter
Hvornår: Lørdag d. 24. september kl. 10-14
Pris: Gratis

Du finder mere info her.

Del artikel