Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliver revet væk: Nu frigives 6.300 billetter til REGAN Vest

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: © Lars Horn / Baghuset.
Foto: © Lars Horn / Baghuset.

Hvis du gerne vil besøge koldkrigsbunkeren REGAN Vest i Rold Skov her i 2024, og ikke allerede har billet, så er det nu, du skal finde kalenderen frem.

Tirsdag 28. maj kl. 10 sætter Koldkrigsmuseet REGAN Vest nemlig ca. 6.300 billetter i salg til rundvisninger i perioden 9. september til og med 30. november.

Da museet er lukket i december, er det altså sidste chance, hvis man vil se bunkeren i år – og går det som det plejer, når museet sætter billetter i salg, så går det stærkt. Meget stærkt.

Over 3000 personer i kø

Tilbage i marts sad mere end 3.000 personer i kø, da billetsalget for sommerferien åbnede, og i løbet af blot tre timer kunne man med mere end 6.100 solgte billetter melde næsten alt udsolgt.

”Selvom vi er et museum, så føles det næsten som om, det er en stor koncert eller en festival, vi sælger billetter til,” fortæller Lars Christian Nørbach, direktør ved Nordjyske Museer, som Koldkrigsmuseet REGAN Vest er en del af.

”Vi oplever ikke nogen dalende interesse for at besøge os – tværtimod. Men vi kan dog se en ændring i, hvor folk kommer fra. Sidste år var der mange nordjyder blandt de besøgende, og det er der også i år, men der kommer flere og flere gæster fra resten af Danmark,” siger Lars Christian Nørbach, og fortsætter:

”Vi møder nærmest kun glade museumsgæster, og måske har rygtet om, hvor enestående en oplevelse Koldkrigsmuseet REGAN Vest er, og hvor nærværende og levende guiderne formidler historien, nu spredt sig til hele Danmark.”

Måske flere billetter i vente

Kigger man rundt på fx trustpilot, tripadvisor, Google og Facebook er der stort set kun positive bemærkninger og mange-stjernede anmeldelser at se.

Skulle man være uheldig og ikke få billet tirsdag, så er alt håb dog ikke ude. Der vil løbende komme ekstra billetter i salg til 2024, hvis fx et busselskab eller en anden større gruppe vælger at aflyse en allerede planlagt tur.

Så man kan være heldig at få billet med kort varsel, hvis man har et vågent øje på museets hjemmeside.

Sidste år havde Koldkrigsmuseet REGAN Vest omkring 64.000 gæster, svarende til at ca. 99 % af samtlige billetter blev solgt.

Del artikel

Andre læser også