Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliver international: Vi lancerer MyAalborg som engelsk nyhedsside

Af Michael Qureshi
Foto: Interfilm Productions
Foto: Interfilm Productions

Det er lidt over fire år siden, at MigogAalborg første gang gik i luften.

Stiftet som et medie der skal inspirere og informere aalborgenserne, og de mange nordjyder der elsker at følge med i Aalborgs eksplosive udvikling.

Vi er nået langt på de fire år. Over en mio. besøgende om måneden, 86.000 aktive følgere på Facebook, over 30.000 på Instagram. I dag har virksomheden desuden de største digitale bymedier i København og Odense med redaktioner i begge byer.

Vi har skabt adskillige nye arbejdspladser i Aalborg, og vi har udelukkende jeres kæmpe opbakning at takke for det. Uden jer var vi intet.

Nu er den engelske version her

Det var faktisk ikke længe efter MigogAalborg gik i luften og fik etableret sig, at vi fik spørgsmålet. Hvornår kommer der også en engelsk version?

Det har lige siden været en drøm for os. Aalborg er en kæmpe universitetsby. Hvert år søger rigtig mange internationale studerende her til Nordens Paris.

Hvert år kommer udenlandsk arbejdskraft til byen – ofte højt kvalificeret arbejdskraft til bl.a. Universitet, UCN, Universitetshospitalet og mange flere spændende arbejdspladser.

Aalborg var også rigtig godt med på turisterne før Covid-19 ramte, og planen er, at der hvert år kommer mange flere turister til byen.

Da Port of Aalborg meldte sig på banen som en samarbejdspartner og sponsor på en engelsk nyhedsside om Aalborg, så var porten åben til at sejle MyAalborg.com i havn.

Bliver international: Vi lancerer MyAalborg som engelsk nyhedsside
Foto: Port of Aalborg

Fokus på mad, events og kultur

Som søsættes i dag, og forhåbentligt kan være med til at informere, inspirere og holde alle med udenlandsk baggrund og interesse i Aalborg opdateret.

“MyAalborg er tiltænkt som en nyhedsside på engelsk om Aalborg. Her bliver der plads til stort og småt om, hvad der sker i byen.

Der bliver som ligesom på MigogAalborg primært fokus på mad, kultur og events.

Vi vil være Go To mediet for især de udenlandske studerende og udlændinge der er kommet til byen for at arbejde,” forklarer medstifter af MigogAalborg, Thomas Enevoldsen.

Vi skal signalere åbne arme

Hos Port of Aalborg ser man frem til, at dem der har valgt at flytte deres liv til Aalborg fra et andet liv nu har et internationalt nyhedsmedie om byen at holde sig opdateret på.

“Der bliver i Aalborg arbejdet hårdt på at få internationale studerende, virksomheder, medarbejdere og familier til byen.

Vi aalborgensere mener, at vi kan tilbyde alt, de har brug for, men vi har intet engelsksproget nyhedsmedie til at fortælle dem om det.

Det signalerer ikke ligefrem åbne arme,” siger Claus Holstein, adm. direktør hos Port of Aalborg.

Bliver international: Vi lancerer MyAalborg som engelsk nyhedsside
Administrerende direktør i Port of Aalborg, Claus Holstein

Han fortsætter;

“Vi må stå sammen om at skabe de rette betingelser for internationale virksomheder og mennesker, og derfor er det både relevant og vigtigt for os at samarbejde med MigogAalborg omkring dette her projekt.”

Du kan tjekke MyAalborg.com ud lige her – og tip gerne alle dem du kender i Aalborg som kunne have interesse i det.

Foto: Interfilm Productions – tjek dem på Facebook her

Del artikel

Andre læser også