Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Værter søges: Få verdensberømt teaterstykke ind i dit hjem

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Teater Nordkraft
Foto: Teater Nordkraft

Et Dukkehjem af den norske dramatiker og digter Henrik Ibsen er et særdeles kendt og populært teaterstykke verden over.

Nu har Teater Nordkraft planer om at opføre stykket, og de har brug for par i Aalborg og omegn, som kunne være interesserede i at være værter for stykket – i en helt ny Aalborg-version vel og mærke.

Der er nogle krav for at blive værter, og opfylder I dem, kan I blive del af en helt unik oplevelse.

Ønsker til værterne

Teater Nordkraft har følgende ønsker til værternes hus/lejlighed:

  • Forudsætningen er ret enkel: I skal være et par, gift eller ej, men leve sammen og være i et forhold. Hvis I har børn, anbefaler vi at få dem passet under forestillingen..
  • I skal have lyst til at ligge hjem til en teaterforestilling midt i jeres daglig stue og byde fremmede mennesker velkommen i jeres hjem i perioden 23/4 – 5/5 2025.
  • I skal bo i en lejlighed, et hus eller rækkehus på min. 60 kvm med plads til 20 mennesker, 2 skuespillere og 1 forestillingsleder. En del af konceptet er, at jeres hjem ser ud som det plejer. Det betyder, at I skal ikke sætte stole frem eller ændre i jeres indretning. Publikum vil sidde og stå, hvor der er plads.
  • Der skal være adgang til toilet.
  • I skal begge være hjemme og deltage i en samtale med vores caster samt være tilstede på forestillingsdatoen, hvis dette bliver aktuelt.
  • Teater Nordkraft skal have adgang til lejligheden/huset 45 minutter før forestillingens start.

“Hvis I er interesserede i at blive værter og opleve en intim teateroplevelse i jeres egen stue, så skriv en mail til 𝐞𝐭𝐝𝐮𝐤𝐤𝐞𝐡𝐣𝐞𝐦@𝐭𝐞𝐚𝐭𝐞𝐫𝐧𝐨𝐫𝐝𝐤𝐫𝐚𝐟𝐭.𝐝𝐤, hvor I skal oplyse jeres navn, adresse, telefonnummer samt størrelsen på jeres hus/lejlighed eller rækkehus,” skriver teatret.

Hvis I bliver udvalgt, vil Teater Nordkraft tage kontakt til jer i efteråret 2024. Her vil I få besøg af en caster fra teatret til en lille samtale.

Del artikel

Andre læser også