Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klogere på privatleasing

Af Annoncør

Vil du gerne snart skifte din bil ud? Måske den, du kører rundt i lige nu, ikke længere kan det, du gerne vil have den skal kunne. Det kan være brændstoføkonomien ikke længere passer dig, eller at dine kørselsbehov har ændret sig. Der er ingen grund til at have en bil stående, man ikke benytter – og omvendt nytter det heller ikke noget at have en bil, der bruger alt for meget brændstof, hvis du pendler.

Frem for at investere i en helt ny bil, kan du overveje privatleasing. Leasing af biler er blevet meget populært de senere år og er specielt praktiske for dig, der venter at skifte bilen ud igen inden for en relativt kort periode. Leasing kan være helt ned til et halvt år ad gangen, men du kan også have bilen i et par år.

Kend til alle udgifterne

Er du træt af værkstedsregninger, serviceeftersyn og vejhjælp? Det er udgifter, der følger med en bil, men det er også noget, de fleste ikke synes er specielt sjovt. Med leasing er du sikker på, hvad du skal betale hver eneste måned – og i mange tilfælde er værkstedsregningen inkluderet, hvis det bliver nødvendigt at få noget dækket den vej. Leasing af biler er noget, der findes i alle prisklasser. Uanset om du er til mikrobil eller bil i de dyreste klasser kan du finde noget, der lever op til dine håb.

Overvejer du, om leasing virkelig kan betale sig? Noget af det, du skal huske på, er, at biler er noget af det, der taber værdi hurtigst. Køber du en bil fra ny ved forhandleren, har den allerede mistet en del værdi, så snart du begynder at køre i den. Det betyder også, at du ikke vil få lige så meget ud af at sælge den videre. Det er også derfor, leasing især betaler sig for dig, der skifter ofte.

Del artikel

Andre læser også