Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klar til STX: Aalborg City Gymnasium starter nyt forløb til januar

Af Redaktionen
Tre elever fra ”Klar til STX” - Johanne, Mikkel og Mia
Tre elever fra ”Klar til STX” - Johanne, Mikkel og Mia

Drømmer du om at komme i gang med en uddannelse? – og er du i tvivl om du kan gennemføre en 2-årig STX? Så er ”Klar til STX” en god mulighed for dig.

Aalborg City Gymnasium tilbyder nemlig et ”Klar til STX”-forløb, som sikrer dig de bedste forudsætninger for at starte på den 2-årige STX efter sommerferien, som Aalborg City Gymnasium helt eksklusivt tilbyder her i Nordjylland.

Forløbet strækker sig over et halvt år med opstart i januar 2023 og består af tre fag på C-niveau: Dansk, Samfundsfag og Matematik.

“Klar til STX gav mig en god smagsprøve på, hvordan det er at gå på Aalborg City Gymnasium. Derudover var en ekstra bonus, at man lærer skolen at kende, og man dermed muligvis kender nogle af sine nye klassekammerater og lærere før tid;” fortæller Mia, der har gennemført Klar til STX.

Bliv klar til STX: Aalborg City Gymnasium starter nyt forløb til januar

Derfor skal du vælge Klar til STX

Forløbet er for dig, som gerne vil blive klar til at gennemføre en 2-årig STX.

Det kan være, at det er længe siden, at du sidst har gået i skole eller det kan være, at dine faglige forudsætninger har brug for at blive pudset af.

”Klar til STX”-forløbet giver dig:

  • Gode studievaner
  • Et fagligt boost
  • En rolig start

Du kommer til at følges med andre elever, som også drømmer om at starte på den 2-årige STX efter sommerferien.

Er du over 18 år kan du endda få SU i forbindelse med forløbet.

“Klar til STX var helt perfekt for mig, fordi jeg dermed fik en stille og rolig start til studielivet igen. Man vænner sig til at gå i skole igen, og blive en del af en struktureret hverdag,” fortæller Mikkel.

Mia supplerer:

”Jeg er blevet meget bedre til matematik, samfundsfag og dansk – og jeg fik også sådan lidt en ide om hvordan samfundsfag fungerede, fordi jeg har aldrig rigtig har haft super meget af det eller gået super meget op i det, så jeg tænker, at det er en god måde ligesom lige at få lidt mere selvtillid på i de enkelte fag.”

Kunne ”Klar til STX” være noget for dig? Er du nysgerrig efter at høre mere? Eller ønsker du at blive tilmeldt, så er du meget velkommen til at kontakte skolen på telefon 96312223 eller booke en tid til samtale med en studievejleder lige her

Se mere om ”Klar til STX” på hjemmesiden her.

Del artikel

Andre læser også