Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klar til sommertid med nye havestole

Af Annoncør

Du ved sikkert allerede, hvad man plejer at sige, når vi skal stille uret frem. Så er det nemlig også ved at være tid til at stille dine skønne havestole frem. Det er på mange måder en god tradition, for det giver dig blandt andet noget at se frem til. Derudover kan det også være med til at lokke dig udenfor, selvom det ofte endnu er lidt koldt. For selv i de koldere forårsmåneder er det både sundt og livsbekræftende med lidt sol på kinderne. Derfor er det bare med at finde terrassemøblerne frem.

Begynd stille og roligt at komme mere ud

I takt med at det i langsomt tempo bliver lidt varmere, så skal du måske også stille og roligt begynde at komme mere udenfor. Med nye havestole har du et rart og behageligt sted at sidde. Så kan du allerede i marts sætte dig på terrassen med noget varmt at drikke og måske et tæppe over dig. 

Når du så sidder og nyder det friske vejr på terrassen, kan du også begynde at glæde dig til varmere tider. Med nye møbler har du en hel sommer i solen at se frem til. Så skal der nok blive masser af anledninger til at tilbringe dagene på terrassen.

Kom i gang med havearbejdet

Der vil i øvrigt være flere former for havearbejde, som du med fordel kan påbegynde i slutningen af marts. Måske er du allerede begyndt at slå græs. Derudover kan du også så småt begynde at så og plante nyt. 

Har du for eksempel en køkkenhave, så er det nu, du skal i gang. Det vil eksempelvis være et godt tidspunkt at få kartofler i jorden. Derudover er det også det oplagte tidspunkt til at gøre køkkenhaven klar til næste sæson. Du skal også regne med så småt at skulle luge ud i din køkkenhaves ukrudt.