Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klar til fremtiden med ladestandere til elbiler i din boligforening

Af Annoncør

Elbiler og hybridbiler står hvert år for et større og større salg på det danske bilmarked. Det skyldes til dels, at elbiler og hybridbiler er blevet bedre og mere effektive med årene, og det skyldes til dels danskernes stigende bekymring for klimaforandringerne. 

Derfor er der ingen tvivl om, at elbiler og hybridbiler er kommet for at blive. I fremtiden vil endnu flere komme til at køre rundt i de grønne biler, og det stiller krav til dig med en boligforening. 

Når dine beboere parkerer ved boligforeningen, har de naturligvis behov for at kunne få ladet deres elbiler og hybridbiler op, så de er klar til at køre igen den næste dag. 

Derfor har du brug for en ladestander til boligforening, hvis du gerne vil være i stand til at fastholde beboere og tiltrække nye beboere, som kører i elbil. 

Med en ladestander til boligforening er du sikker på, at din boligforening ikke bliver valgt fra på grund af en manglende ladestander, mens du på samme måde vil gøre det muligt for eksisterende beboere at vælge en elbil næste gang, der skal købes bil. Med en ladestander kan du derfor give dit eget ydmyge bidrag til den grønne omstilling. 

Smarte funktioner med en ladestander til din boligforening

En ladestander til din boligforening er specielt udviklet til at møde de behov, du står med. Der stilles nemlig andre krav til en ladestander i en boligforening, end der gør til ladestandere i private hjem eller på offentlige parkeringspladser. 

Ved at vælge en ladestander, som er designet til boligforeninger, får du en løsning, hvor kun dine beboere har mulighed for at lade deres biler op. Dine beboere får adgang til opladning gennem en app, hvorfra de også kan følge opladningen for at se, hvornår bilen er klar til at køre igen.