Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klar til foråret med alt godt til haven!

Af Annoncør

Solen er allerede begyndt at titte frem og blomsterne springer ud hist og her. Foråret er den optimale tid til havearbejde! Om du er erfaren havegænger eller blot har lyst til at prøve, at få grønne fingre, så er hygge i haven noget der holder! Det kan være svært, at finde ud af, hvor man skal starte henne, når havearbejdet skal påbegyndes. Der findes heldigvis rigeligt med hjælp at hente, så du kommer godt fra start. Læs med her og bliv inspireret til havearbejde med alt der hører til!

Hvordan kommer jeg i gang?

Det nytter ikke noget at gå ned i Netto og gribe en pakke agurkefrø, smide dem i baghaven og krydse fingre. Havearbejde er en aktivitet, som kræver lidt mere omtanke og planlægning. Først og fremmest har du brug for plads til at plante. Det kan for eksempel være i et bed eller en køkkenhave eller blot en potte. Dernæst skal du beslutte dig for, hvad du ønsker at gro. Har du lyst til at dyrke flotte farverige blomster? Eller har du måske lyst til at have et havekøkken med dit helt eget hjemmegroet frugt og grønt? Der er endeløse muligheder til, hvordan du kan hygge i haven og se små frø vokse sig til flotte grønne planter og blomster. Alle planter, blomster eller grøntsager har brug for forskellig behandling. Derfor skal du først og fremmest gøre dig klog på, hvordan du bedst muligt passer og plejer dine blomsterbabyer, så de får et langt og godt liv i dit hjem. Havearbejde er et håndværk, som kræver nogle færdigheder – men det behøver heldigvis ikke være svært!

Find alt til haven i en verden af blomster

Er du inspireret til, at kaste dig ud i havearbejdet? Du finder alt fra A til Z i verdenen af blomster på Blomsterverden. Her kan du shoppe alle tænkelige former for blomsterfrø, rødder, haveredskaber og tilbehør. På siden finder du alt som kan transformere din have til en yndig og frodig legeplads af planter, blomster og liv. Derudover kommer hver et produkt med en hjælpsom og vejledende beskrivelse af plantetypen, størrelsen, vækstforhold og meget mere. Du finder også en tilhørende plantekalender, så du kan se i, hvilke måneder, at din plante er i blomst. Det hele er overskueliggjort for dig som kunde, så du et hjulpet på vej fra start til slut og bliver klædt godt på til havearbejdet!