Bliv klar til Aalborg Pride

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Pride er den tid på året, hvor mangfoldigheden fejres, og hvor alle skal føle sig velkomne og stolte over, hvem de er. Det er derfor en rigtig glad og positiv dag, hvor den fælles opbakning og åbensindede atmosfære virkelig skinner igennem. Det er også en god anledning til at finde mere positivitet i sit eget liv og springe ud i nye ting.

 

Bliv klar med vennerne

Inviter vennerne over inde Pride for at gøre jer klar. Den gode stemning kan sagtens tyvstartes med en hyggelig og sjov forfest, hvor I kan finde på outfits og komme i godt humør.

Festlige anledninger som Aalborg Pride er altid oplagte til at samle vennerne og få en god dag sammen. Om I er nye til Pride eller har prøvet det i mange år, vil I helt sikkert opleve, at I hurtigt føler jeg tilpas blandt de mange glade mennesker, og det er næsten umuligt ikke at have en sjov og festlig dag. Så gør det til en mindeværdig oplevelse sammen.

 

Mød nye mennesker

Det kan være, at du ikke har en gruppe af venner, der er oplagte at samles med til Pride. I så fald er du helt sikkert ikke den eneste. Om det er fordi, du lige er flyttet til byen, eller du bare ikke har den rette type venner, så behøver det ikke at holde dig fra at deltage i den festlige dag. Der er masser af muligheder for at finde andre ligesindede mennesker at mødes med.

Om du tilhører LGBTQ+ eller ej, så er der altid gode muligheder for at finde spændende mennesker online. Læs for eksempel på scor.dk/homo-chat for at lære mere om at finde andre homoseksuelle, eller kig på andre muligheder for at finde noget, der passer til din identitet og seksualitet.

Du kan ende med at finde rigtig søde mennesker online, som du kan komme til at kende bedre. Husk at fræk chat er for alle, og at du helt selv kan bestemme, hvordan du gerne vil kommunikere med andre mennesker online. Du behøver aldrig at deltage i noget, du ikke har lyst til, og kan stoppe kontakten, hvis du ikke føler dig tilpas. Men der er gode chancer for at finde søde, nye mennesker, som du kan tage til Pride med.

 

Tag afsted alene

Hvis hverken vennegruppen eller de online chats er svaret for dig, så skal det stadig ikke stå i vejen for, at du kan få en god Pride! Der er absolut ingen skam i at tage af sted alene, og der er stor sandsynlighed for, at du møder søde, sjove og festglade mennesker til Pride, som du kan have det sjovt med.

Så lad ikke noget komme i vejen for, at du får en fantastisk dag i mangfoldighedens navn. Du kan gøre det præcis, som du vil!

Legendarisk quiz går online: Dyst med i sofaen og støt et godt formål

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

The Wharf er kendt (og elsket) for deres store udvalg af drikkevarer, og ikke mindst de legendariske pub-quizzer, hvor man i hold skal svare på 40 spørgsmål inden for alt mellem himmel og jord.

Men gaderne (og barerne … og øl-glassene) står tomme lige i øjeblikket, og derfor må vi nøjes med at hygge os #sammenhverforsig.

Det bliver der også rig mulighed for tirsdag den 14. april, hvor The Wharf traditionen tro afholder Pub Quiz, men denne gang i en online version.

Men det er ikke kun deltagelsesformen, der er anderledes.

Støt et godt formål

I stedet for at betale et beløb for at deltage i quizzen, opfordrer The Wharf i stedet til, at man donerer pengene til Røde Kors og deres arbejde for at bekæmpe COVID-19 over hele verden.

De har oprettet en indsamling her, som man kan støtte – også selvom man ikke deltager i quizzen.

Derfor er der heller ingen kontante præmier til denne særudgave af quizzen, men hvad gør det også, når man støtter et godt formål og samtidig kan få håneretten over de andre deltagere.

Quizzen består som altid af 40 spørgsmål, som man kan svare på i god ro og orden i sofaen.

Man dyster i Zoom-app’en, og nærmere detaljer vil følge på begivenheden på Facebook, når quizzen nærmer sig.

Hvad: Pub Quiz Online
Hvor: Lige hvor du har lyst
Hvornår: Tirsdag den 14. april kl. 19.00

Du finder mere info her.

Du støtter indsamlingen lige her.

Helt genialt: Populær isbutik i Aalborg lancerer træstamme-is

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis der er noget, som vi virkelig har brug for i disse Corona-tider, så er det i den grad selvforkælelse.

Solen skinner i dag, og man får lyst til is.

Derfor er vi bare nødt til at bukke og løfte hatten i respekt for seneste initiativ fra Paradis i Aalborg.

Hvis der er noget de fleste danskere elsker, så er det en god is eller en træstamme fra bageren.

Men hvad nu hvis du slet ikke behøver at vælge mellem de to elementer?

Klar med kold nyhed

Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, at Paradis Is i Aalborg selvfølgelig er klar med endnu en kold nyhed.

Denne gang har de produceret en træstamme-is. Prøv lige at hør hvor lækker den lyder;

Is med chokolade, marcipan, chokolade stykker og romsmag.

Det lyder som HIMLEN for is- og kageelskere.

Det bedste af det hele? Paradis er i Corona-tider for første gang nogensinde begyndt at bringe ud, så du kan få træstamme-is leveret direkte til din hoveddør.

Åbner på havnen

Her i Aalborg finder du både Paradis i Aalborg Storcenter og i Algade og Reberbansgade.

Sidste år åbnede de deres fjerde butik i Aalborg nede på havnefronten, og den genåbner her i påsken.

Det sker på søndag, hvor du kan købe masser af lækkerier – men husk nu at holde god afstand til de andre ishungrende nordjyder.

Stor politiaktion i Aalborg i morges: 26-årig anholdt i verserende terrorsag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

I forlængelse af den fortsatte efterforskning i en større sag om planlægning af terror har Københavns Politi tidligt i morges anholdt en 26-årig mand i Aalborg. Det er sket i tæt koordination med Nordjyllands Politi.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Anholdelsen af den 26-årige har relation til den store politi-aktion den 11. december 2019, hvor en række personer, heriblandt den 26-årige, blev anholdt flere steder i landet i en tæt koordineret aktion mellem Københavns Politi, flere andre politikredse og PET.

”Efterforskningen er fortsat og har ført til, at mistanken mod den 26-årige nu er så betydelig, at han skal fremstilles i grundlovsforhør. Dagens anholdelse er sket i godt samarbejde med vores kolleger i Nordjyllands Politi. Af hensyn til efterforskningen, kan jeg desværre ikke gå i flere detaljer på nuværende tidspunkt,” siger leder af Afdeling for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Brian Belling.

Den 26-årige vil blive fremstillet i Dommervagten i Københavns Byret fredag kl. ca. 13. Her vil Københavns Politi begære om lukkede døre.