ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klar til Aalborg Pride

Af Annoncør

Pride er den tid på året, hvor mangfoldigheden fejres, og hvor alle skal føle sig velkomne og stolte over, hvem de er. Det er derfor en rigtig glad og positiv dag, hvor den fælles opbakning og åbensindede atmosfære virkelig skinner igennem. Det er også en god anledning til at finde mere positivitet i sit eget liv og springe ud i nye ting.

 

Bliv klar med vennerne

Inviter vennerne over inde Pride for at gøre jer klar. Den gode stemning kan sagtens tyvstartes med en hyggelig og sjov forfest, hvor I kan finde på outfits og komme i godt humør.

Festlige anledninger som Aalborg Pride er altid oplagte til at samle vennerne og få en god dag sammen. Om I er nye til Pride eller har prøvet det i mange år, vil I helt sikkert opleve, at I hurtigt føler jeg tilpas blandt de mange glade mennesker, og det er næsten umuligt ikke at have en sjov og festlig dag. Så gør det til en mindeværdig oplevelse sammen.

 

Mød nye mennesker

Det kan være, at du ikke har en gruppe af venner, der er oplagte at samles med til Pride. I så fald er du helt sikkert ikke den eneste. Om det er fordi, du lige er flyttet til byen, eller du bare ikke har den rette type venner, så behøver det ikke at holde dig fra at deltage i den festlige dag. Der er masser af muligheder for at finde andre ligesindede mennesker at mødes med.

Om du tilhører LGBTQ+ eller ej, så er der altid gode muligheder for at finde spændende mennesker online. Læs for eksempel på scor.dk/homo-chat for at lære mere om at finde andre homoseksuelle, eller kig på andre muligheder for at finde noget, der passer til din identitet og seksualitet.

Du kan ende med at finde rigtig søde mennesker online, som du kan komme til at kende bedre. Husk at fræk chat er for alle, og at du helt selv kan bestemme, hvordan du gerne vil kommunikere med andre mennesker online. Du behøver aldrig at deltage i noget, du ikke har lyst til, og kan stoppe kontakten, hvis du ikke føler dig tilpas. Men der er gode chancer for at finde søde, nye mennesker, som du kan tage til Pride med.

 

Tag afsted alene

Hvis hverken vennegruppen eller de online chats er svaret for dig, så skal det stadig ikke stå i vejen for, at du kan få en god Pride! Der er absolut ingen skam i at tage af sted alene, og der er stor sandsynlighed for, at du møder søde, sjove og festglade mennesker til Pride, som du kan have det sjovt med.

Så lad ikke noget komme i vejen for, at du får en fantastisk dag i mangfoldighedens navn. Du kan gøre det præcis, som du vil!

Del artikel