Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv jæger!

Af Annoncør

Drømmer du om at tage jagttegn, så du kan begynde at gå på jagt? Så er der nogle ting, du bør huske og vide, inden du giver dig i kast med denne drøm. Du skal nemlig have taget nogle jagttegnskursus, hvor prisen kan variere fra sted til sted. Der er flere forskellige former for jagt, hvor den mest normale er ståjagt. Dette er især noget for dig, der gerne vil jage alene eller sammen med nogle få venner. Ellers findes der også mere organiserede former for jagt, hvor der skal planlægges en del inden, du tager ud i skoven.

Hvad skal du huske?

Du skal selvfølgelig have fingrene i et jagttegn, inden du kan begive dig på en jagttur. Derefter kan du finde det helt rigtige sæt tøj at tage på til din jagt, hvor dette gerne skal være i høj kvalitet. Du kan finde en masse forskelligt tøj til netop dette formål på specialbutikken.dk. Når du er en tur i skoven, så er det vigtigt, at du altid medbringer dit jagttegn, da du skal kunne bevise, at du nu er jæger. Du må ikke bryde våbenloven, og du skal huske at opføre dig ordentligt, når du er på jagt, ellers så kan du miste retten til at jage. Derudover så er det vigtigt, at du hvert år fornyer dit tegn.

Hvad kan du bruge det til?

Mange mennesker anser det at være jæger som en hobby, hvor du har muligheden for at kunne skyde vildt. Dette kan helt sikkert være sjovt og interessant, men du kan også få skabt dig selv et større fællesskab med andre, der har samme interessere. Hvis dette lyder som noget for dig, så bør du kontakte din lokale jægerforening, hvor du f.eks. har muligheden for at tage jagttegn flere forskellige steder i Aalborg.

Del artikel

Andre læser også