Bliv husejer for 125.000 kr.: Her er det billigste hus i Aalborg-området

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: EDC Danebo Nibe
Foto: EDC Danebo Nibe

Drømmer du om eget hus og have, men har du ikke lige den store økonomi lige nu?

Jamen, så er der måske hjælp at hente. Boligsitet Boliga har i hvert fald fundet de billigste huse til salg i hele landet lige pt.

Her er der også fokus på det billigste hus på markedet lige nu i Aalborg Kommune.

Nogle steder har årets nyslåede husejere blot sluppet 50.000 kroner – mens det andre steder har kostet otte millioner kroner at overtage nøglerne til nabolagets billigste hus.

Det viser en opgørelse, som Boliga.dk har lavet over de kontante priser, som de billigste huse i hver af landets kommuner er solgt for i år.

Billigste hus ligger i postnummer 9240

Det billigste hus i Aalborg Kommune er lige nu til salg i postnummer 9240 i Nibe.

Her kan du købe en villa med boligareal på 106 kvm til blot 125.000 kr.

Selve grunden er på 667 kvadratmeter.

Ejendomsmægleren EDC Danebo Nibe lægger heller ikke skjul på, at boligen bør sælges med henblik på nedrivning. Men så er det da stadig en god pris med en halv times kørsel fra det centrale Aalborg.

Du kan se huset her

Det billigste hussalg i Aalborg Kommune i 2020 lige pt er et hus handlet til 240.000 kr. også i postnummer 9240 Nibe.

Priser fra 50.000 til 8,1 mio. kr.

I Vejen og Vesthimmerland er den billigste hushandel på blot 50.000 kr.

Husmarkedet i hovedstadskommunen Frederiksberg er landets dyreste, og her ligger den billigste handel i år, da også på et niveau, hvor langt de færreste områder af landet kan følge med.

Her er en villa på 116 kvadratmeter nemlig blevet solgt for 8,15 millioner kroner – og en solid kvadratmeterpris på over 70.000 kroner.

Det billigste hus lige nu til salg i Frederiksberg Kommune koster 7 mio. kr. og har blot tre værelser fordelt på 82 kvadratmeter.

Du kan se huset her.

“Forskellen på top og bund er så vanvittig stor, at det kan virke helt absurd for nogen, at man kan købe et hus til 50.000 kroner.

Det er nok langt fra samme kvalitet som villaen til otte millioner på Frederiksberg – de billigste salg i de billigste kommuner er ofte i en stand, som kræver en del arbejde.

Men det understreger stadigvæk, at du kan få rigtig meget for pengene, hvis du kigger væk fra de store byer,” siger Mira Lie Nielsen til Boliga.dk.

Se de billigste udbudte huse i alle kommuner HER