Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ansat blev dræbt i Fields: Nordisk Film Biografer lukker også ned i dag

Af Michael Qureshi

Mandag holdt Nordisk Film Biografer lukket i alle kædens 23 biografer landet over.

Det var også de to i Aalborg i Kennedy Arkaden samt i Shoppen i City Syd. Flere ytrede undren over, at man lukkede samtlige biografer efter den alvorlige episode i Fields.

Men nu har Nordisk Film Biografer meldt årsagen ud og understreger samtidig at alle biografer også er lukket i dag tirsdag d. 5. juli.

Det sker, fordi en af deres ungmedarbejdere blev dræbt i skyderiet. To 17-årige og en 46-årig mand blev dræbt af skud i søndags.

Modtager krisehjælp

Nordisk Film Biografer har udsendt følgende besked;

Det er med stor sorg, vi kan bekræfte, at en af vores unge biografmedarbejdere i Field’s mistede livet ved søndagens forfærdelige og ubegribelige tragedie. Vi er dybt berørte, og vores tanker og medfølelse går til de pårørende.  

Vores varmeste tanker og medfølelse går også til de øvrige ofre, pårørende, gæster og ansatte, der var til stede i Field’s søndag.  

Vores ansatte i Field’s modtager krisehjælp. Alle Nordisk Film Biografer var lukkede mandag den 4. juli og er også lukkede tirsdag den 5. juli i respekt for ofrene og for at tale situationen igennem med vores medarbejdere. Biografen i Field’s er foreløbig lukket frem til 11. juli. Vi håber på vores gæsters forståelse.