Blandt landets førende: Kendis-klinik åbner midt i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Cerix åbner i Aalborg
Cerix åbner i Aalborg

Du har måske passeret butikken og undret dig over, hvad der kommer til at ske i den gamle Telenor-butik på Bispensgade 30.

På facaden står der lige nu CeriX, og nu kan MigogAalborg afsløre, hvad der kommer til at ske i de store lokaler på den ene af Aalborgs gågader.

Her åbner en af Danmarks førende speciallægeklinikker for kosmetiske behandlinger i oktober.

Den første klinik åbnede i København i 2016, og siden har de også åbnet klinik i Odense. Nu er turen kommet til Aalborg, hvor der på lige fod med resten af Danmark er masser af mennesker, der kan få glæde af de kosmetiske behandlinger.

CeriX er på kort tid også blevet de kendtes foretrukne klinik, og de behandler i dag en lang række kendte danskere.

Rie er indehaver af den succesfulde klinik CeriX

Blandt dem har CeriX fundet en række ambassadører, der gerne fortæller om de behandlinger, de får. Det er blandt andre Lisbeth Østergaard, Mascha Vang, Szhirley, Maria Lucia, Sarah Louise Christensen, Thomas Evers Poulsen, Jackie Navarro, Nicci Welsh, Julie Zangenberg m.fl.

Jackie Navarro har selv boet i Aalborg

Over for MigogAalborg fortæller Jackie Navarro, der selv har boet i Aalborg, hvordan CeriX gør en forskel for hende;

“Jeg startede hos CeriX stort set lige efter de åbnede i København. Jeg havde lyst til at prøve en anden klinik, og kontaktede dem, fordi jeg havde hørt, at Rie havde et godt ry og et godt navn.

Siden er jeg blevet ambassadør for dem, og jeg kan til enhver tid anbefale hende og de andre søde, professionelle og dygtige sygeplejersker,” forklarer Jackie Navarro til MigogAalborg.

Instagram Post: @jackienavarro

Hos CeriX er de meget ærlige i deres tilgang, og det gør kunderne trygge, fortæller Jackie Navarro, der pt er aktuel i Realityprogrammet Forsidefruerne.

“Når jeg besøger Rie (ejeren af CeriX, red.), så er hun rigtig professionel og enorm dygtig til at holde det naturlige look. Hun overdriver aldrig, og kommer altid med sin personlige mening.

Hun har jo en masse erfaring i så ung en alder, og det er fantastisk. Hun får mig til at føle mig tryg og godt tilpas,” lyder det fra Jackie Navarro.

Tre måneders ventetid i København og Odense

CeriX er i dag en af de hurtigst voksende klinikker, der med åbningen i Aalborg har 18 sygeplejerske og læger ansat.

En succes, der er etableret på kun 2,5 år. Der er i dag så stor efterspørgsel på behandlinger, at der i København og Odense er tre måneders ventetid.

CeriX er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed og har kun specialuddannede sygeplejerske og læger ansat.

“Opskriften på vores succes, er at vi hos CeriX altid behandler med udgangspunkt i et naturligt resultat, hvor man som kunde bliver den bedste udgave af sig selv med et friskere og mindre surt look.

Men mine mange år i branchen har jeg set diverse overbehandlinger, og det ligger mig derfor meget på sinde, at man hos os kan blive behandlet, men uden at se behandlet ud.

Men også, at vi sætter vores kunders sikkerhed i højsædet via special-uddannet personale, og at vi hele tiden investerer i de nyeste teknologier og kun bruger de bedste produkter. Du skal derfor altid ind til en gratis konsultation, hvor vi bruger tid på at vejlede dig ud fra dine ønsker.

Man skal vide præcis, hvad man går ind til, og hvad man kan forvente af resultater uanset den behandling, man måtte vælge,” siger ejeren af CeriX, Rie Jensen.

Indehaveren kommer også til Aalborg

Rie er uddannet sygeplejerske og videreuddannet i kosmetisk dermatologi og har mere end ni års erfaring inden for den kosmetiske branche.

“Jeg foretager naturligvis behandlinger i både København og Odense, ligesom jeg også kommer til Aalborg. Det bedste ved mit job er, at vi kan hjælpe folk med at få deres indre skønhed til at harmonere med deres ydre. Vi vil give folk den bedste og mest naturlige behandling i trygge rammer,” siger Rie Jensen, der er en af branchens mest erfarne.

Rie blev kåret som “Newcomer of the year 2016” og “Skandinaviens Beauty Queen 2017” af mastodonten indenfor fillers, Galderma.

Holdningen hos CeriX er, at man ikke kan gøre nok ud af sikkerheden og trygheden i kosmetiske behandlinger. Derfor får alle kunder også altid tilbudt en gratis kontrol efter behandlingen. CeriX har desuden 100 % tavshedspligt og vægter diskretion og loyalitet særdeles højt.

Du kan læse mere om CeriX her