Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Blandt Danmarks førende: Vinduesgrossistens har alt til vinduer i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Foråret er i luften, og mange husejere udnytter årstiden til at få gjort noget ved de ting, der trænger til en kærlig hånd – om det så er haven, der skal have en overhaling eller vinduerne i huset, der skal udskiftes.

Her er aalborgensiske Vinduesgrossisten, eksperter, der altid stårklar med rådgivning,

”Foråret er det bedste tidspunkt at få skiftet vinduerne, så det er nu, man skal tjekke om vinduerne trænger til en udskiftning,” fortæller Mia Sloma Isbak, Marketingansvarlig ved Vinduesgrossisten, til MigogAalborg.

Blandt Danmarks førende: Vinduesgrossistens har alt til vinduer i Aalborg

Hjælpen er kun ét klik væk

Vinduesgrossisten er en af landets førende online udbydere af vinduer og døre, og det skyldes ikke kun den yderst skarpe pris, hvor man sparer det fordyrende fysiske mellemled.

”Man handler direkte med os, og man kan altid få kontakt med vores eksperter på hjemmesiden. Selvom alt er online, er den personlige rådgivning også meget vigtig for os.

Der sidder en fysisk person bag den online chat på hjemmesiden, og derudover kan man altid få hjælp via Facebook, e-mail eller over telefonen. Det sparer samtidig masser af tid, fordi man kan få hjælpen med det samme af vores kompetente specialister,” siger Mia.

Hjemmesiden er bygget helt enkelt op, hvor man bliver ført igennem de enkelte skridt – lige fra valget af materiale, rude, opmåling osv.

Går man i stå undervejs, er eksperterne kun ét klik eller telefonopkald væk.

”Efter bestillingen går vi i gang med at specialfremstille alt. Alt bliver lavet fra bunden på vores egen fabrik. Dermed sikrer vi, at alt er lavet korrekt efter kundens ønsker,” forklarer Mia.

Blandt Danmarks førende: Vinduesgrossistens har alt til vinduer i Aalborg
Vinduer og døre bliver speciallavet på egen fabrik

Gennemsigtige og skarpe priser

Udover den rette rådgivning, er spørgsmålet jo altid; hvad koster det?

Men den er der også mere kontrol med hos Vinduesgrossisten, fordi man får den direkte pris for vinduerne med det samme.

”Normalt skal man jo vente på et tilbud i flere uge. Her giver vi prisen up front, og vi kan endda give en estimeret leveringstid, når man har bestilt,” fortæller Mia.

Blandt Danmarks førende: Vinduesgrossistens har alt til vinduer i Aalborg

Kvalitet over hele linjen

Selvom Vinduesgrossisten har både gennemsigtige og skarpe priser, bliver der ikke slækket på kvaliteten.

Alle vinduer er CE-mærkede med lavenergiruder, og de bliver produceret specifikt efter de mål, man opgiver på hjemmesiden.

Der bliver udelukkende brugt langsomt-voksende kvalitetsfyr, som er kendt for dets styrke og holdbarhed.

Holdbarheden gør sig også gældende i beslagene, som alle er opgraderet med en gratis sikkerhedspakke, der gør indbrudstiden betydeligt længere. Derudover er der 10 års garanti på alle døre og vinduer.

Udover mulighed for både rådgivning og et godt tilbud på Vinduesgrossisten.dk, kan du altså også møde Vinduesgrossisten på årets forårsmesse i AKKC, som løber af stablen i denne weekend; fredag fra klokken 12.00-17.00, lørdag og søndag fra klokken 10.00-17.00.

Blandt Danmarks førende: Vinduesgrossistens har alt til vinduer i Aalborg
Vinduesgrossistens showroom i Svenstrup

Derudover kan du også finde inspiration i Vinduesgrossistens showroom på Mosevangen 4 i Svenstrup. Du finder åbningstiderne lige her.

Del artikel

Andre læser også