Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Blandt Danmarks bedste: VB inviterer til bøfsandwich-marathon

Af Michael Qureshi

Hvis man skal finde en fantastisk bøfsandwich i Aalborg, så må Vestre Baadelaug være det absolut bedste bud.

Deres brune konge er efterhånden legendarisk i Aalborg, og er tidligere blevet kåret til Danmarks bedste bøfsandwich. I år har de desuden holdt sig i Top 3.

Den bedste i 2017 var Grisen i København og næstbedste Restaurant Kohalen i Aarhus, da Danmarks Bedste Bøfsandwich’ eksperterne delte stemmer ud.

I 2016 fik VBs bøfsandwich i Aalborg også titlen som Danmarks mest kælne brune sovs og Danmarks svedigste løg.

Går helt amok i slutningen af november

Så man kan nok roligt regne med, at det går helt amok, når Vestre Baadelaug 27. november inviterer til bøfsandwich-marathon.

Og hvad pokker går det så lige ud på? De tidligere år har det handlet om at få sendt så mange bøfsandwich ud af køkkenet og ned i maverne på gæsterne. Der har ikke været en plads ledig på restauranten hele dagen i løbet de tidligere år.

Det bliver nok også tilfældet igen i år, når det går løs mandag 27. november. For at trække fulde huse er der halv pris på deres berømte bøfsandwich, og det er denne smukke ret, som der er fuld fokus på hele dagen fra klokken 11.30-20.30.

Ædedolken er også fremragende

Elsker du bøfsandwich kan du også med fordel læse om Ædedolken, som MigogAalborg besøgte i sidste måned og blev totalt blæst bagover.

Læs om Ædedolken lige her

Hvis du vil markere, at du er interesseret i bøfsandwich-marathon på VB, så kan du gøre det på deres Facebook-side lige her.