Nyhedsbrev

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Artikler med:

Nyeste artikler

Blandt Aalborgs bedste: Tre toprestauranter laver vild gourmetaften

Af Michael Qureshi
Kim Jeppesen (Nam), Vihn (Fusion) og Christian fra Bach & Nurup
Kim Jeppesen (Nam), Vihn (Fusion) og Christian fra Bach & Nurup

Hver for sig er de blandt Aalborgs allerbedste restauranter.

Når de tre så går sammen og byder inden for til en ekstraordinær gourmetoplevelse, så når de i fællesskab op på et niveau, som de færreste kan matche i hele Nordjylland.

I starten af marts går de tre toprestauranter Nam, Fusion og Bach & Nurup sammen om et eksklusivt kokketræf.

Her serverer de det bedste fra deres restauranter til en uovertruffen spiseoplevelse.

Det kommer til at foregå over tre dage i marts 2025.

På Bach & Nurup tirsdag d. 11. marts, Restaurant Fusion onsdag d. 12. marts og Restaurant Nam torsdag d. 13. marts.

Vi snakker altså en oplagt julegave til enhver, der elsker gourmet-oplevelser.

Book her

Tre af Aalborgs bedste kokke

Det er tre af Aalborgs mest anerkendte kokke Kim Jeppesen (Nam), Christian Nurup (Bach & Nurup) samt den erfarne Vihn (Fusion) som går sammen om at kreere en fantastisk oplevelse for gæsterne på de tre dage.

Konceptet går ud på, at hver af de tre topkokke sammensætter noget af deres bedste fra hver deres restaurant og samler det i en eksklusiv aften.

Dette unikke kokketræf løber over tre aftener, hvor hver kok åbner dørene til deres restaurant og serverer en uforglemmelig menu.

Hvad kan du glæde dig til?

6 snacks akkompagneret af udsøgt champagne

6 retter

En nøje udvalgt vinmenu til at fuldende smagsoplevelsen

Hver kok kreerer 2 snacks og 2 retter til menuen.

Prisen for 12 serveringer inklusiv vinmenu og velkomstchampagne er 1.250 kr. hvilket er en skarp pris i forhold til andre steder i landet på det her niveau.

“Det er nogle år siden, at vi sidst var en del af et kokketræf. Det giver nogle ekstraordinære oplevelser, når man sammensætter serveringer fra tre forskellige restauranter.

Vi supplerer hinanden rigtig godt, og vi glæder os til nogle helt særlige aftener i marts,” lyder det fra Kim Jeppesen fra Nam.

Du kan booke oplevelsen lige her

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

 


 


 


Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien