Kæmpe shoppingdag: Sådan holdes Black Friday i Aalborg i år

Skrevet af: Michael Qureshi

Ingen vilde køtilbud. Ingen store events. Pas på med at samle for mange folk.

Erhvervsminister Simon Kollerup har været ude med den store megafon for at sikre, at detailhandlen ikke bare går helt amok i de vildeste Black Friday-tilbud, som forsamler tusinder inde i byerne.

Men Black Friday er altså stadig en af de allerstørste dage på året for butikkerne – både de fysiske og webshops.

Så der kommer stadig til at ske noget ekstraordinært, når dagen rammer i morgen fredag d. 27. november.

Helt konkret bliver det sådan i Aalborgs midtby, at butikkerne holder åbent fra klokken 10.00 – 22.00.

Magasin åbner allerede klokken 06.00 og holder åbent frem til midnat. Salling gør det samme, hvor de også slår dørene op klokken 06.00 og lukker først midnat.

Hen over weekenden holder både Salling og Magasin åbent fra 10.00-20.00.

Friis Shoppingcenter og deres butikker holder åbent fra 07.00-22.00.

Spreder sig hen over weekenden

Man forsøger også at sprede Black Friday hen over hele weekenden, så Magasin har eksempelvis åbent fra 10-20 både lørdag og søndag.

De øvrige butikker har åbent 10-16 begge dage i weekenden.

“Der er ingen tvivl om, at det er en vigtig dag for Aalborgs butikker, og derfor gør vi det hele på en ordentlig og forsvarlig måde.

Åbningstiderne bliver udvidet på Black Friday, og så spreder man Black Friday hen over hele weekenden,” siger Flemming Thingbak fra Aalborg City.

I Aalborg Storcenter holder butikkerne fredag åbent fra klokken 9-20 i morgen. I Shoppen i City Syd holder butikkerne ligeledes åbent fra 9-20, mens Elgiganten holder åbent fra 7-22.

Hvis man tager ind til Aalborgs midtby på Black Friday efter solen er gået ned, så kan man også opleve den magiske julebelysning, som har gjort Aalborg til en sand juleby. Se de flotte billeder lige her