Black Friday i Aalborg: Guide til gode tilbud i butikkerne på fredag

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

MigogAalborg har bedt de udvalgte butikker om selv at beskrive deres Black Friday – de har betalt for reklame-links i guiden.

Hele Aalborgs midtby går i sort på fredag den 29. november, når Black Friday bliver skudt i gang.

Hvis du er en ægte tilbudsjæger, så vil du elske denne Black Friday-guide til midtbyens butikker.

Her i artiklen får du nemt et overblik over Black Friday i Aalborg.

Og hvis du ikke har tid eller overskud til at besøge de fysiske butikker i Aalborg, så har vi selvfølgelig også linket til deres webshops, så du kan shoppe amok online.

Shaping New Tomorrow

Hos Shaping New Tomorrow får du kvalitetstøj, hvor komfort og et klassisk stilfuldt udtryk kombineres.

Shaping New Tomorrow er stiftet af tre fremadstormende aalborgensere, og brandet er blevet landskendt for deres pæne og komfortable bukser, der føles som joggingbukser.

Og nu har de har netop skabt det samme indenfor klassiske herreskjorter, som de har haft så stor succes med ved deres bukser.

I anledning af Black Friday tilbyder Shaping New Tomorrow -20% på alle varer, og der vil være flere specialtilbud i butikken hvor du kan spare helt op til 40%.

Dette er en unik mulighed, da de normalt ikke kører udsalg.

De holder åben i butikken på Boulevarden 22 fra klokken 8.00.

Gå til webshoppen her.

Brdr. Sørensen

Hos Brdr. Sørensen Møbler finder du et bredt udsnit af de bedste danske og udenlandske møbelklassikere, krydret med nyheder fra upcoming designere.

Udover møbler har Brdr. Sørensen også et stort udvalg af lamper, accessories og alt til boligindretning.

Til Black Friday kører Brdr. Sørensen -20% på næsten alt i butikkerne og på webshoppen.

Brug kampagnekoden til webshoppen: Black

Tilbud gælder ikke gavekort og allerede nedsatte varer.

Brdr. Sørensen har åbent fra kl. 10-20.

Gå til webshoppen her.

Friis Shoppingcenter

Friis Shoppingcenter holder åbent fra kl. 7-22 på Black Friday (Magasin kl. 7-24). Der er masser af fantastiske tilbud i butikkerne, så det er virkelig nu du skal slå til.

Der vil også være hyggelige ting på programmet hele dagen som musik og gratis kaffe hos D’let.

Du kan blandt andet spar op til 70% på mere end 3000 varer i JYSK, –20% på hele butikken i Envii og ikke mindst -33% i SELECTED fra kl. 7-10, herefter -25% på hele butikken hele dagen.

Læs mere om deres program og de mange andre tilbud her.

Luksus baby

Hos Luksusbaby finder du lækker mode til de mindste.

30% på BLACK FRIDAY tilbud
På resten af shoppen kan du vælge 10% eller 15% rabat!

Vælger du 10% får du rabatten fratrukket din ordre og vælger du 15% støtter du smillfonden med rabatten.

Ta’ eller gi din rabat på Black Friday

Gå til webshoppen her. 

Henrik Ørsnes

Hos Henrik Ørsnes er der både Black Friday i butikkerne og på deres webshop.

De giver -20% i butikkerne Boulevarden 6 & Aalborg Storcenter.

Henrik Ørsnes webshop forhandler blandt andet 44 kendte ur brands og næsten samme antal smykke brands.

Der er –20% på alle de kendte smykke & ur brands på Henrik Ørsnes webshop.

Brug kampagnekode: BF20

Få leveret hjem eller afhent i din nærmeste Henrik Ørsnes butik.

Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og ombytningsserier.

Gå til webshoppen her.

Bodyman

Bodyman glæder sig til den første Black Friday, i deres nye lokaler på Nytorv 11.

Derfor vil butikken, som iøvrigt er Danmarks største fitnessbutik, åbne dørene op for tilbud der aldrig er set før!

Alle butikkens tøjmærker kommer på rabat, med en besparelse på op til -50%, mens kosttilskud, udstyr samt elektronik også vil være repræsenteret med eksklusive tilbud.

Dagen inden vil der desuden blive præsenteret et “earlybird-tilbud”, hvor de første kunder vil blive tilbudt butikkens bedstsælgende produkt til KUN 1/4-del af den oprindelige pris!

Åbningstiderne på dagen kommer til at være 7.00 – 22.00. Har du ikke mulighed for at komme ind til byen, vil der selvfølig også være et brag af en fest på Bodyman.dk.

Gå til website her.

HiFi Klubben

Hos HiFi Klubben kommer der masser af fede tilbud på både lyd og billede.

Samsung, Phillips og Sony går helt amok på billedsiden, og det samme gælder Denon, Dali, Jabra, Senheiser, NAD, Marshall, Argon, B&W og ikke mindst Sonos, der alle bryder lydmuren når det gælder onde Black Friday priser.

HiFi Klubben tyvstarter og holder åben torsdag aften til kl 20.00, så kunderne kan kigge og ikke mindst ”pre” handle tilbud på produkterne.

Gå til webshoppen her.

SACKit

Aalborg-virksomheden SACKit har normalt ikke sin egen fysiske butik.

Men på fredag kører de et kæmpe Black Friday lagersalg.

Her kan du spare mellem 40-80 procent på et kæmpe udvalg af udstillings-modeller og demovarer af deres lækre livsstilprodukter.

Lækre højtalere, prisvindende hovedtelefoner, dansk designet power banks, unikke sækkestole, stilfulde barstole, loungestole og meget meget mere.

Alt sammen til helt sorte priser.

Lagersalget åbner allerede klokken 7.00 og har åbent helt frem til klokken 19.00. Lille bonusinfo herfra: de første 20 kunder får en lækker goodiebag til en værdi af 599,-.

Så i stedet for kun at køre tilbud online, kombinerer SACKit det med en dag, hvor man kan komme ud og se deres showroom og deres mange lækre varer.

Du kan læse mere om det her

Smuk filmoplevelse: Se Harry Potter og Fønixordenen i Musikkens Hus

Skrevet af: Michael Qureshi

Tilbage i 2017 sikrede Musikkens Hus rettighederne i hele Norden til at lave filmkoncerter med ikonet Harry Potter.

Premieren var helt vild med 5000 menneskeri Gigantium på den allerførste Harry Potter-film.

Siden er konceptet blevet et kæmpe hit i adskillige lande, og Musikkens Hus har fortsat med at lave det i eget hus.

Nu kan fans af verdenshittet Harry Potter se frem til endnu en stor musikalsk oplevelse, når Musikkens Hus torsdag d. 4. juni blænder op for femte film i Potter-serien.

Her vises Harry Potter og Fønixordenen.

Fremføres sammen med Aalborg Symfoniorkester

Publikum kan glæde sig til at opleve det næste kapitel i historien om den unge Harry Potter på et stort biograflærred, mens Aalborg Symfoniorkester under ledelse af Timothy Henty opfører Nicholas Hoopers ikoniske musik.

Selve filmens handling starter med et oprør.

Lord Voldemort™️ er tilbage, men ministeriet for magi forsøger at holde sandheden skjult – herunder udnævnelse af en ny, magt-sulten professor i ’Forsvar mod Mørkets Kræfter’ ved Hogwarts™️.

Harry, Hermione og Ron danner en hemmelig læseklub, Dumbledores Army, hvor de sammen med andre elever prøver at lære de svære trylleformularer, der måske kan beskytte dem mod den onde Lord Voldemort™️.

Om musikken

Komponisten Nicholas Hooper, der bl.a. har været nomineret til en ’World Soundtrack Discovery Award’, bruger eksperimentelle teknikker og unikke instrumenter til at komponere to nye hovedtemaer, der ikke kun afspejler Dolores Umbridge, men også Voldemorts indvirkning på Harrys psyke.

Præcis ligesom sidste gang fremføres filmene på storskærm med engelsk tale og danske undertekster, imens det live symfoniorkester spiller sig smukt ind i hjertet og øregangene på publikummet.

Du kan købe billetter til Harry Potter og Fønixordenen her

Koncert og natklub i én: Infernal laver Technotombola i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

De seneste år har Infernal sendt Københavnerne på juleferie med en god gang vodka i blodet og bas-armen højt hævet over nissehuen.

Vega har været fyldt, og festen er mildest talt gået over gevind. En slags hel-aftensforestilling med overskriften TECHNOTOMBOLA.

For Infernal har været trætte af at få folk til at feste amok til deres koncerter for derefter at se publikum lidt slukørede søge videre ud på barer og natklubber, når lysene tændes, og der skal fejes gulve.

Derfor har Paw & Lina har besluttet at tage hele scenariet videre og vil i år gi’ jyderne og fynboerne muligheden for at få den perfekte optakt til  julen med et brag af en fest lige op til højtiden.

Det sker på Skråen her i Dobbelt A fredag d. 20. december.

Efter koncerten fortsætter festen

Når Infernal entrerer scenen bliver det med fuld energi, en gennemført æstetik, smukke kostumer, specialdesignet scenografi og ikke mindst bas-arm til alle.

Efter koncerten fortsætter festen med optræden af ADHD og DJ Pelle Peter Jencel, der vil sikre at festen fortsætter for fuld ild.

Derfor slutter det også først klokken 02.00. På den måde behøver man ikke at tage festen videre et andet sted. Her får man både koncert, natklub-stemning og ekstra lir med de vilde ADHD.

Du kan læse mere om det her

Blandt Danmarks bedste: Meyers leverer årets nytårsmenu direkte til døren i Aalborg

Skrevet af: Redaktionen

Årets sidste middag skal være en fest, men mange ender med slet ikke selv at kunne nyde værtsrollen.

I stedet gemmes festkjole eller smoking under forklædet, og du rumsterer med gryder og pander, mens resten af selskabet sipper champagne og skyder bordbomber af for næsen af dig.

For Meyers har måltidet og samværet omkring de særlige anledninger altid i været i højsædet, og derfor begyndte man allerede for mange år siden at supplere beholdningen af gode nytårsopskrifter fra bøger og hjemmeside med salget af en nytårsmenu, der skulle gøre det let at skyde genvej til en lækker nytårsmiddag med holdning og høj kvalitet.

Rosastegt nytårsklassiker eller en grøn eksplosion?

Nytårsmenuerne fra Meyers leveres til hele Danmark og øer med brofast forbindelse, og der er to forskellige menuer at vælge imellem: Den klassiske og den vegetariske.

Fælles for dem begge er, at de tager udgangspunkt i solidt kokkehåndværk, bæredygtig omtanke og sæsonnære råvarer.

Uanset udgaven er prisen 355 kr. pr. kuvert for en 3-retters menu.

Den klassiske menu står i år på bisque af jomfruhummer og strandkrabber med brug af krabbekød, æble og syltet fennikel efterfulgt at tournedos af dansk oksemørbrad med trøffelsauce, confiteret persillerod og langtidsbagte rødbeder med røget olie og tyttebær.

Finalen er en intens chokolademousse med havsalt, hvid chokoladecreme og blomster fra i sommer.

På den grønne front er Meyers med helt fremme, når det kommer til at skabe gennemførte smagsoplevelser fra planteriget.

Den vegetariske nytårsmenu står derfor på jordskoksuppe med friske æbler, en hovedret af kejserhatte stegt i misosmør og elementer som saltet citron, roser og en sprød crumble med løg, svampe, tyttebær og timian.

Desserten er den samme nytårsbombe som på den klassiske menu.

Menuerne kan selvfølgelig kombineres på kryds og tværs, hvis der både er kødspisere og grøntsagselskere i selskaber. Tjek de flotte billeder af menuerne nederst i artiklen.

Særlig menu til små nytårsgæster – og til de tørstige

Mens mangt en voksen nytårsgæst også snildt kan risikere at gå kold før tolv, sker det for ungerne oftest grundet træthed.

Derfor gør Meyers noget særligt ud af aftenens tidlige program med en 3-retters menu skræddersyet til junior for 165 kr.

Her står den på jordskoksuppe med bacon, mør kylling med skysauce og snackgrønt, samt en dessert på højde med de voksnes.

Ligesom der er mulighed for tilkøb til de små, er der også linet op med små tilkøb til resten af selskabet.

Det gælder kransekage direkte fra Meyers eget konditori og en vinmenu skræddersyet til maden med bobler, hvid- og rødvin i flaskevis.

Vind en nytårsmenu til fire fra Meyers

Meyers udlodder en nytårsmiddag til en heldig MigogAalborg læser og tre gæster.

Vinderen vælger selv, om præmien skal være den klassiske eller vegetariske menu.

Maden leveres til døren i en praktisk termokasse den 30. december – lige til at varme op og anrette dagen efter.

Sådan vinder du;
Like opslaget inde på MigogAalborgs Facebook-side
Skriv mindst en du vil have med til nytårsfest
Skriv hvilke 4 menuer du vil have, hvis du vinder

Du kan se den klassiske nytårsmenu her

Du kan se den vegetariske nytårsmenu her

Du kan se børne nytårsmenuen her

Vi trækker en vinder allerede på onsdag d. 11. december

Se de flotte billeder af Meyers Nytårsmenuer herunder

Vegetar-forret
Klassisk nytårsmenu hovedret
Børnemenu dessert