BYIC klar til Black Friday: Så meget sparer du på webshop og i butik

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Astrid Ingemann startede i 2014 med at sælge armbånd på Instagram.

I dag driver hun tøjbutikken byic.dk med sin forretningspartner – og kæreste – Martin Windelborg.

Med en fælles passion for iværksætteri og en millionomsætning oven i købet, må de to 22-årige nordjyder siges at være definitionen på et power couple.

For mange kan en sådan succes stige til hovedet, men Astrid og Martin har i den grad formået at holde begge ben på jorden, og det mærkes hurtigt, at det er passionen, der er drivkraften, mens omsætningen blot er en sidegevinst.

”Det betyder utroligt meget for mig, at jeg hver dag kan lave det jeg elsker – at designe og udtænke nye ideer. Derudover kan jeg tilrettelægge min egen hverdag, som jeg vil,” fortæller Astrid, hvortil Martin supplerer:

”Især det med at være i øjenhøjde med vores kunder, har vist sig at være nøglen for os. Mange skriver personligt henvendt til Astrid og spørger til råds, hvis de skal finde en kjole til en fest eller købe en gave.

Det er er bare fedt, at vi kan have den relation til vores kunder – både i butikken og online – og det er jo alt sammen takket været Astrid og hendes person.”

MigogAalborg mødtes med det unge par tidligere i år, i anledning af åbningen af deres nye butikslokaler på Hobrovej 461

Black Friday ved BYIC

Siden åbningen af de nye lokaler, er det gået forrygende for BYIC, og de er i år ekstra godt forberedte på Black Friday med en masse gode tilbud –  både på webshoppen og ikke mindst i den nye butik.

Du kan spare fra 20 – 70% på alle varer på både webshop og i butik hele dagen!

 

Hvis du vil have adgang til alle de gode tilbud fire timer inden alle andre, så skal du blot deltage i begivenheden HER

Derudover er der eftertragtede timetilbud på de bedst sælgende styles og ekstraordinært lave priser på udvalgte varer i butikken.

Vær forberedt på de eftertragtede timetilbud

På fire tidspunker i løbet af dagen, afslører BYIC timetilbud på nogle udvalgte bestsellers.

Timetilbuddene kan købes både online og i butikken. Sidste år blev de udsolgt på ingen tid, så det er med at være hurtig!

”I år er vi meget bedre forberedt, end vi var sidste år. Sidste år blev vores timetilbud udsolgt på bare 20 minutter, og det var vi slet ikke forberedte på.

I år har vi sørget for at have meget mere på lager, så tilbuddet forhåbentligt kan række i længere tid,” fortæller Astrid.

Tilbuddene vil blive afsløret på følgende tidspunkter:

11.00-12.00

14.00-15.00

16.00-17.00

20.00-21.00

Kø-tilbud i butikken

I butikken er der ekstraordinært lave priser fra kun 25 kr. på udgåede varer og unikke kollektionsprøver.

”Vi kører priserne helt i bund på kollektionsprøver og udgåede varer, og de vil kun være at finde i den fysiske butik. Vi oplevede en enorm interesse fra folk, da vi holdte lagersalg for nylig, så vi håber selvfølgelig at kunne gentage succesen her i butikken til Black Friday,” lyder det fra Astrid.

BYIC holder åbent fra 11.00-22.00 i butikken på Hobrovej 461. Der er flere gode grunde til at lægge vej forbi – ikke mindst at Astrid og Martin står klar med stort et smil til at give kyndig vejledning eller blot en hyggelig snak.  

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.