BYIC klar til Black Friday: Så meget sparer du på webshop og i butik

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Astrid Ingemann startede i 2014 med at sælge armbånd på Instagram.

I dag driver hun tøjbutikken byic.dk med sin forretningspartner – og kæreste – Martin Windelborg.

Med en fælles passion for iværksætteri og en millionomsætning oven i købet, må de to 22-årige nordjyder siges at være definitionen på et power couple.

For mange kan en sådan succes stige til hovedet, men Astrid og Martin har i den grad formået at holde begge ben på jorden, og det mærkes hurtigt, at det er passionen, der er drivkraften, mens omsætningen blot er en sidegevinst.

”Det betyder utroligt meget for mig, at jeg hver dag kan lave det jeg elsker – at designe og udtænke nye ideer. Derudover kan jeg tilrettelægge min egen hverdag, som jeg vil,” fortæller Astrid, hvortil Martin supplerer:

”Især det med at være i øjenhøjde med vores kunder, har vist sig at være nøglen for os. Mange skriver personligt henvendt til Astrid og spørger til råds, hvis de skal finde en kjole til en fest eller købe en gave.

Det er er bare fedt, at vi kan have den relation til vores kunder – både i butikken og online – og det er jo alt sammen takket været Astrid og hendes person.”

MigogAalborg mødtes med det unge par tidligere i år, i anledning af åbningen af deres nye butikslokaler på Hobrovej 461

Black Friday ved BYIC

Siden åbningen af de nye lokaler, er det gået forrygende for BYIC, og de er i år ekstra godt forberedte på Black Friday med en masse gode tilbud –  både på webshoppen og ikke mindst i den nye butik.

Du kan spare fra 20 – 70% på alle varer på både webshop og i butik hele dagen!

 

Hvis du vil have adgang til alle de gode tilbud fire timer inden alle andre, så skal du blot deltage i begivenheden HER

Derudover er der eftertragtede timetilbud på de bedst sælgende styles og ekstraordinært lave priser på udvalgte varer i butikken.

Vær forberedt på de eftertragtede timetilbud

På fire tidspunker i løbet af dagen, afslører BYIC timetilbud på nogle udvalgte bestsellers.

Timetilbuddene kan købes både online og i butikken. Sidste år blev de udsolgt på ingen tid, så det er med at være hurtig!

”I år er vi meget bedre forberedt, end vi var sidste år. Sidste år blev vores timetilbud udsolgt på bare 20 minutter, og det var vi slet ikke forberedte på.

I år har vi sørget for at have meget mere på lager, så tilbuddet forhåbentligt kan række i længere tid,” fortæller Astrid.

Tilbuddene vil blive afsløret på følgende tidspunkter:

11.00-12.00

14.00-15.00

16.00-17.00

20.00-21.00

Kø-tilbud i butikken

I butikken er der ekstraordinært lave priser fra kun 25 kr. på udgåede varer og unikke kollektionsprøver.

”Vi kører priserne helt i bund på kollektionsprøver og udgåede varer, og de vil kun være at finde i den fysiske butik. Vi oplevede en enorm interesse fra folk, da vi holdte lagersalg for nylig, så vi håber selvfølgelig at kunne gentage succesen her i butikken til Black Friday,” lyder det fra Astrid.

BYIC holder åbent fra 11.00-22.00 i butikken på Hobrovej 461. Der er flere gode grunde til at lægge vej forbi – ikke mindst at Astrid og Martin står klar med stort et smil til at give kyndig vejledning eller blot en hyggelig snak.  

Verdens stærkeste chilisauce: Spis 10 ml og få maden til halv pris

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom det nok ikke bliver et problem at holde varmen i næste uge med temperaturer op mod 30 grader, så har vi fundet en sjov udfordring til dig, der virkelig kan lide at få varmen – i både mund, krop og sind.

Café Mumbai i Nordkraft serverer autentiske indiske retter, som jo ofte er noget mere krydrede, end de klassiske danske retter. På menukortet er der således også markeret den enkelte ret er: *Medium, **Stærk eller ***Hot.

Og selvom muligheden “hot” sikkert er spicy nok til de fleste af os, kan du krydre tilværelsen og de indiske serveringer lidt ekstra, når du nyder maden.

Den ultimative manddomsprøve

Café Mumbai kalder det selv den ultimative manddomsprøve, og udfordringen lyder da også som noget af en mundfuld:

Hvis du spiser deres hjemmelavede chili-sauce som tilbehør til din mad, så du halv pris på maden.

Det lyder da egentlig ret ligetil?

… Det er dog værd at bemærke, at chili-saucen har fået navnet Kill Switch af én grund: Den er lavet på verdens stærkeste chili!

For at få halv pris på maden, skal du spise alle 10 ml., som du eksempelvis kan få udleveret til din Chicken Tikka Masala eller Lamb Korma.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Mumbai Café (@mumbaiaalborg) den

Tør du tage udfordringen op?

Du finder Café Mumbai på Kjellerups Torv 1 i Nordkraft. De har åbent alle dage fra kl. 17.00 – 21.00

Hvad: Halv pris på maden – hvis du spiser 10 ml. chilisauce lavet på verdens stærkeste chili
Hvor: Café Mumbai
Hvornår: Alle dage

Du finde mere info om Café Mumbai her.

Afholdes for 22. år i træk: Den Blå Festival er klar med fed nyhed

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Den Blå Festival.
Foto: BrknRib Photo and Artwork.
Den Blå Festival. Foto: BrknRib Photo and Artwork.

Nibe Festival er knap nok overstået, før vi kan glæde os til den næste hyggelige festival i Nordjylland.

Den Blå Festival er den årlige jazz- og bluesfestival i Aalborg, der i fire dage forvandler hele midtbyen til et slaraffenland af musik, hygge, kolde drikkevarer og god stemning.

Det helt unikke ved festivalen er, at den er helt gratis at deltage i, og i år finder den sted fra torsdag den 15. august til søndag den 18. august.

Den Blå Festival 2019 har som altid de to store hovedscener på Toldbod Plads på havnefronten og på Gammeltorv ved Råshuset.

Derudover er der koncerter på mange af byen cafeer, værtshuse og spillesteder. Der er blandt andet koncerter på Café Ulla Terkelsen, El Mariachi, Aalborgs Slotskro, Hasseris Kirke, John Bull Pub, Egholm og som noget helt nyt i år: på Salling Rooftop.

Du kan se fulde program for Den Blå Festival lige her.

Jazz og blues på toppen af Aalborg

Den helt store nyhed i år er, at du kan nyde lækker jazz og blue i højderne.

Der er nemlig hele tre koncerter på Salling Rooftop,  hvor du kan glæde dig til at lytte til en række spændende artister på toppen af Aalborg.

Onsdag den 14. august fra klokken 15.00-17.30 gælder det Jesper Theis Duo. Jesper Theis spiller guitar i stil med gamle bluesmestre som Son House og Robert Johnson.

Han behandler deres sange med stor respekt, men han er ikke bange for lege med arrangementerne og puste nyt liv i de hævdvundne klassikere. Med sig har han Søren Lindholt på kontrabas.

Torsdag den 15. august klokken 15.00-17.30 er så Big Creek Slim Duo, der vil underholde på Salling Rooftop.  Big Creek Slim har en mørk og raspende stemme og spiller råt og udtryksfuldt på sin gamle guitar.

Han spiller klassisk Chicago- og Delta-blues inspireret af bl.a. Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker. Han har på få år udgivet fem album, som alle har fået flotte anmeldelser og vundet et hav af priser.

Fredag den 16. august klokken 15.00-17.30 slutter koncerterne i de høje luftlag med Tim Lothar og HP Lange. Det er to af de travleste og mest velanskrevne bluesmusikere i Danmark, der mødes denne dag.

Tim Lothar har turneret 20 lande, har otte anmelderroste udgivelser bag sig, har modtaget priser i ind‐ og udland, og er en af de flittigst turnerende musikere i Europa. Han er lige nu en af DK’s skarpeste og mest respekterede bluesmusikere.

I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. På scenen leverer HP Lange et energisk mix at Delta – country- og folk-blues. Du finder mere info om koncerterne her.

Hvad: Den Blå Festival
Hvor: I hele Aalborg
Hvornår: 15. – 18. august

Du kan se fulde program for Den Blå Festival lige her.

Film under åben himmel: Sådan bliver vejret til Zulu Sommerbio på tirsdag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: TV 2 Presse
Foto: TV 2 Presse

På tirsdag starter TV2 Zulu deres årlige Zulu Sommerbio, hvor de tager rundt i det danske land for at vise gode film under åben himmel.

Traditionen tro åbner sommerbioen sæsonen lige her i Aalborg kl. 21.45, når A Star is Born vises i Skovdalen.

Men film under åben himmel, betyder også, at vejret har ret meget at sige; skal man tage afsted eller ej?

Hvordan bliver vejret?

Vejrprognoser kan ofte være uforudsigelige, men med kun to døgn til arrangementet, er der ret stor sandsynlighed for, at der kan stoles på vejrudsigten.

Og det bliver nærmest perfekt vejr til årets Zulu Sommerbio i Skovdalen. DMI lover tørvejr hele dagen, og temperaturen topper klokken 17.00 med 24 grader.

Når filmen starter omkring 21.45 kan vi se frem til mellem 18-22 grader, en let vind og ikke mindst: tørvejr.

Der er derfor al mulig god grund til at tage forbi Skovdalen på tirsdag, men tag da gerne et tæppe med – om ikke andet for hyggens skyld!

Stjernespækket drama

Filmen der vises er storfilmen A Star Is Born, som er produceret og instrueret af Bradley Cooper, der også spiller hovedrollen sammen med Lady Gaga.

Filmen er blevet en kæmpe succes over hele verden, og den var nomineret til intet mindre end 8 Oscars, hvor sangen Shallow vandt for bedste originale sang.

Filmen handler om den berømte rockstjerne Jackson Maine spillet af Bradley Cooper.

Han opdager stortalentet Ally, spillet af Lady Gaga, som spiller på en bar for dragartister.

De indleder et forhold, og Ally kommer med på Jacksons turné, hvor hun opdages af et berømt pladeselskab som vil gøre hende til en stjerne.

Jackson bliver jaloux, samtidig med at hans egen karriere er i fare på grund af store mængder alkohol og narkotika. I tillæg er Jackson på vaklende grund med sin storebror og turnémanager Bobby.

Gratis for alle

Traditionen tro er ZULU Sommerbio gratis for alle, så det er bare med at møde op med godt humør, en behagelig stol og måske en pakke kleenex til filmen.

Der kan købes snacks og drikkevarer, men du må også gerne medbringe det hele selv.

Hvad: Zulu Sommerbio (A Star Is Born)
Hvor: Skovdalen, Aalborg
Hvornår: Tirsdag d. 23. juli kl. 21.45
Pris: Gratis

Du kan læse mere her.