ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe fest med store danske stjerner: AKKC inviterer til Blå Aalborg Afterparty

Af Emil Kjær Jørgensen

12Hvis du skal konfirmeres i 2022, så har vi en særdeles fed nyhed klar til dig.

Du (eller dine forældre) er nok ved at have styr på blandt andet outfit, menu, bordpynt og ønskeseddel til konfirmationen.

Men hvad med Blå Mandag? Bare rolig. Årets fest finder du lige her i Aalborg.

Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) inviterer mandag 16. maj 2022 til Blå Aalborg Afterparty med lækker mad, grineren comedy, brandvarm koncert med Artigeardit og ultimativ feststemning med DJ.

Kæmpe fest med store danske stjerner: AKKC inviterer til Blå Aalborg Afterparty

Topklasse underholdning i vente

Der er lagt i ovnen til den helt store Blå Mandagsfest, når youtuberen Johnni Gade indtager rollen som aftenens konferencier og guider alle de festglade konfirmander gennem den vildeste aften! Restaurant AKKC by MEST sørger for en fråderen festmenu, og baren bliver fyldt med lækre snacks og læskende mocktails.

Festen fortsætter med Mads de Krak, der er kendt fra finalen til DM i stand-up og som et af ”de nye skud” fra Zulu Comedy Festival, hvor der er garanti for gode jokes og grineflip.

Kæmpe fest med store danske stjerner: AKKC inviterer til Blå Aalborg Afterparty

Festen skydes for alvor i gang, når det 24-årige hiphop talent, Artigeardit, indtager scenen med sine brandvarme hits som ”Er Her”, ”HOTBOYZ” og ”værformig”.

Den unge rapper er nået til et stadie i sin karriere, hvor udsolgte koncerter og anmelderroste albums ikke kommer som nogen overraskelse, så der er virkelig lagt op til et brag af en fest!

Kæmpe fest med store danske stjerner: AKKC inviterer til Blå Aalborg Afterparty

Forældrelounge, så du slipper for at feste med mor og far

Og hvad er federe end en legendarisk blå mandagsfest med vennerne? Et brag af en fest uden mor og far! Derfor er der arrangeret en forældrelounge, hvor de gamle kan læne sig tilbage og nyde aftenen i ro og mag. Og der er selvfølgelig også sørget for, at de voksne kan få stillet sulten og slukket tørsten.

Alt imens de festglade konfirmander giver den gas på floor og bunder den ene alkoholfrie drink efter den anden. Det bliver årets fest, og vi tør godt love, at konfirmanderne glemmer alt om TikTok-videoer, Snapchat-streaks og gamerhulen derhjemme.

Billetter til Blå Aalborg – Afterparty mandag 16. maj 2022 kl. 17-22 i AKKC kan købes ved direkte henvendelse til Sales Manager, Maja Dam Jeppsson på tlf. 9935 5582 eller på mdj@akkc.dk. Billetprisen for konfirmander er 495 kr., forældrebilletter kan tilkøbes for 150 kr. inkl. gebyr.

Billetten inkluderer:

For de unge:

  • Johnni Gade, Mads de Krak, Artigeardit, DJ og meget mere
  • 1 medium bæger popcorn eller baconchips
  • 1 valgfri sodavand
  • 1 valgfri hovedret

For forældrene:

  • Forældrelounge
  • Kaffe/the ad libitum
  • 1 valgfri sodavand/øl
  • 1 valgfri hovedret

Der kan vælges mellem følgende hovedretter: Hjemmelavet pizza med mozzarella, skinke og tomat og grønt, Burger med saftig oksebøf med cheddar, sprød salat, bacon og MEST burgerdressing, Fish & Chips med mayo

Alle retter serveres med sprøde pommes frites og dip.

Du finder mere info lige her.

Del artikel