Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Havde totalt udsolgt sidste år: Bistro V er klar med ny lækker nytårsmenu

Af Michael Qureshi

Det er nu, man begynder at aftale på kryds og tværs omkring nytårsaften.

I den forbindelse vælger flere og flere at bestille deres nytårsmenu fra en af Aalborgs lækre spisesteder.

Det mærkede Bistro V i Aalborg i den grad også.

“Sidste år nåede vi over vores maksimale kapacitet og måtte afvise folk til sidst. Vi satte stop ved de 750 sidste år for at sikre kvaliteten på alt det, vi sendte ud.

Men vi har opgraderet i år, så vi kan tage mere ind, og vi glæder os til at sende vores lækre nytårsmenu afsted til mange nytårsfester,” fortæller Pernille Bertelsen, der er restaurantchef på Bistro V.

Et bud på den ultimative nytårsmenu

Restauranten, der er en del af Vendia-familien i Hjørring, byder også i år på en knaldgod tre retters nytårsmenu.

Hos den franske bistro tilbydes der både klassiske franske retter og almindelig cafémad – og i år giver Bistro V deres bud på den ultimative tre-retters take away nytårsmenu.

Forret: Røget laks fra Hyttels med purløgsmayonnaise, urter, hytteost, kapers og malt

Hovedret: Dansk oksemørbrad med kartoffelgratin, grillet gulerodspuré, saltbagt selleri og trøffelsauce

Dessert: Hvid chokolade mousse med karamelliseret chokolade, passion, mango og marengs

Menuen er inkl. brød

Pris pr. person 295 kr.

Anvisning med til at tilbedere og pynte nytårsmaden

Hos Bistro V gør man meget ud af, at alt er forberedt ned til mindste detalje, og gæsterne har anvisninger til, hvordan man både tilbereder og ikke mindst anretter menuen.

Der følger blandt andet urter og andet pynt med til retterne.

“Det er jo nytårsaften, så man vil også gerne servere maden, som man får det på restauranter. Det skal gerne se lækkert og indbydende ud, når man får det serveret.

Så vi har vedlagt billeder og simpel gennemgang af, hvordan man bedst tilbereder og anretter maden,” forklarer Pernille Bertelsen.

Nytårsmenuen kan bestilles helt ned til to pers, og skal bestilles senest to dage før nytår.

Det er muligt at afhente menuen i tidsrummet kl. 12-15, og udførlig vejledning og billeder medfølger.

Du kan læse mere om nytårsmenuen hos Bistro V her.

Har man stadig ikke fundet ud af, hvad man skal spise til årets julefrokost, så er Bistro V også leveringsdygtige her.

Der er sammensat deres populære jule-tapas, som kan bestilles ud af huset.

Du kan se, hvad det er sammensat af i år – lige her

Er du mere til klassisk jule-buffet – så kan du se menuen her

Del artikel

Andre læser også