Bistro V er klar til sommeren: Lækker mad og masser af udendørspladser

Skrevet af: Redaktionen

På Aalborg havnefront kan du opleve ægte storbystemning, kulturelle oplevelser og spise på en række af byens bedste restaurationer.

En af restauranterne er Bistro V.

Man kan ikke sige Bistro V uden at sige Aalborg havnefront.

Bistroen har nemlig, udover mad og drikke af højeste kvalitet, en af byens bedste beliggenheder lige ud til havnefronten, og det vil restauranten sætte endnu større fokus på det kommende år med 110 siddepladser, nye parasoller samt et menu- og drikkevarekort der matcher sommerens efterspørgsel.

Alt deres mad skal kunne tages med hjem

God mad skal være tilgængeligt for alle.

Sådan er holdningen hos Bistro V, der tilbyder et tredelt koncept, hvor overskuelighed og tilgængelighed går hånd i hånd med gode madoplevelser:

“Vi oplever i stigende grad, at tid vægtes højere end penge.

Derfor tilbyder vi et fleksibelt koncept, hvor man kan vælge at spise her hos os, vælge take away eller gå på opdagelse i vores delikatesse, hvor der blandt andet findes både saucer, kød, øl og vin.

Vores holdning er, at alt vores mad skal kunne købes med hjem.

For oplevelsen i og nydelsen ved et velsmagende måltid med dertilhørende vin eller øl skal kunne nydes i præcis de rammer, som vores gæster ønsker,” siger Kristian Rise, der desuden forklarer, at Bistro V sælger take away mad, uanset om det er til en eller 100 personer.

Vinsmagning og Sunday Roast

Der er igennem tiden opstået tradition for mange gode begivenheder på den hyggelige bistro.

”BISTRO-VIN” er et af de seneste, hvor man den første lørdag i hver måned laver en spændende vinsmagning, hvor der frit kan smages på mellem 10 til 15 vine dertil kommer der løbende forskellige snacks kun 150,- pr. person.

De fleste vine kan købes med hjem til meget favorable priser Link.

Et andet populært tiltag er ”SUNDAY ROAST” hvor man kan få en 2 eller 3 retters søndagsmenu til kun 175,- / 195,- (spis alt du kan af hovedretten). Det har vi skrevet om tidligere – læs om det her

Bistro V har også lanceret ”PICNIC PÅ HAVNEN”.

Skal en sommerdag bruges ved vandkanten tilbyder Bistro V også en skøn picnickurv med alt godt til en skøn frokost inkl. lidt sødt.

Der medfølger en valgfri flaske vin, samt engangsbestik og servietter – og du kan læse mere om det her

Lokale råvarer og opdateret vinkort

Lokale råvarer prioriteres højt hos Bistro V.

Caféen er udsprunget af det anmelderroste Bryghus Vendia i Hjørring, og derfor kan man blandt andet tilbyde hjemmebryggede øl på både flaske og fad.

I samarbejde med køkkenchef Daniel Søndergaard Jørgensen og restaurantchef Marco Alvisi justerer Kristian Rise desuden løbende Bistro V’s vinkort, så gæsterne altid kan smage en vin, der komplimenterer maden.

“Vinen giver det sidste prik over i’et, og den kan efterfølgende købes i delikatessen til indkøbspris,” slutter Kristian Rise

Læs mere om, hvad Bistro V har at byde på lige her: www.v-bistro.dk/aalborg/bistro/

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.