Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom ubegrænset i biografen for 199 kr: Her er 10 film, du skal se i julen

Af Stine Kjølby Christensen

For godt og vel to måneder siden kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at Aalborg blev den første by i Danmark, hvor filmelskere fremover kunne komme ubegrænset i biografen.

Det nye biografabonnement fik navnet BIOPLUS Unlimited og dækker ganske enkelt over et koncept, der giver dig ubegrænset adgang til alle forestillinger i biografen i Kennedy – uanset film, tidspunkt og hyppighed – til en skarp pris på 199 kr. pr. måned.

Med lanceringen fulgte blandt andet ønsket om, at aalborgenserne skulle gå meget mere i biografen – og gerne se en helt masse film, som man måske ikke ellers ville have prioriteret at tage i biffen efter.

Og det er, ifølge biografchef Jan Ringtved, lykkes:

“Vi har fået så gode tilbagemeldinger på BIOPLUS Unlimited, og kan se, at folk bruger det – så det er rigtig positivt.

Vores abonnenter får set en helt masse film og ikke kun dem, der måske lige ligger nr. 1,” fortæller han.

Kom ubegrænset i biografen for 199 kr: Her er 10 film, du skal se i julen
Jan Ringtved, biografchef i Nordisk FIlm BIografer Kennedy

Hiv vennerne med i biffen

Udover at brugerne har fået krydset ekstra mange film af på listen, så bliver abonnementet også brugt til at skabe oplevelser sammen uden for hjemmet – lige som håbet:

“Vi har hørt om grupper, der i stedet for at træne sammen, tager i biografen hver uge. Så skiftes de til at vælge film, og på den måde får udvidet deres horisonter.

Det er virkelig fedt!” fortæller en begejstret biografchef.

Er du endnu ikke lykkes med at overtale dine venner til at blive medlem sammen med dig, så er der ingen grund til panik. Som BIOPLUS-medlem får du nemlig også rabat på biografbilletterne til de venner, der (endnu) ikke er medlem.

Læs mere om abonnementet lige her.

Julens 10 bedste film

Allerede efter to film er abonnementet tjent hjem – og hvis der er en tid, hvor det giver ekstra god mening at få set en masse film … så må det jo næsten være i den forestående juleferie.

Derfor har vi – i samarbejde med Jan – udvalgt 10 film, som du burde (og med et BIOPLUS Abonnement; har alle muligheder for) at se i juleferien.

Der er nemlig en lang række gode film på vej – og så har du også stadig chancen for at få oplevet alle efterårets bedste film på det store lærred … før det er for sent.

Familiefilm:

Familien Jul & Nissehotellet

Familien Jul & Nissehotellet er det tredje kapitel i serien af danske familiefilm, som startede i 2014 med Familien Jul og blev efterfulgt af Familien Jul – I nissernes land to år senere.

Filmen byder på underholdning for hele familien og i dens magiske verden kan vi bl.a. opleve talende bøger, flyvende tallerkener og en bøvsende teenage-nisse, der hedder Dvaski.

Et absolut must-see i julemåneden for hele familien.

Se traileren her:

Krummerne – Det er svært at være 11 år

Selvom det efterhånden er 30 år siden, at Laus Høybye sang sin ikoniske sang, er Krummerne stadig højaktuel.

Nu kommer næste – og sjette – film i rækken om Mads Krumborg nemlig … og det bliver ikke kedeligt.

I den nye film ser vi, hvordan skærmen er begyndt at fylde for meget i hverdagen hos familien Krumborg.

Krumme foreslår derfor en skærmfri uge, og dykker i stedet ned i nogle gamle Kim-bøger og et detektivsæt, der pludselig får ham på sporet af det store diamanttyveri i Nationalmuseet.

Er det stadig lige så svært at være 11 år? Selvfølgelig er det dét.

Se traileren her: 

Syng 2

Animationsfilmen ‘Syng 2‘ er efterfølgeren til Syng om de talentfulde dyr, der stiller op til en sangkonkurrence.

Den altid optimistiske koala Buster Moon og hans stjernespækkede musicaltrup er i gang med forberedelserne til deres mest ekstravagante show nogensinde.

De skal nemlig opsætte en musical i den berømte by Redshore City – på den betingelse, at de kan overtale verdens mest afsondrede rockstjerne til at medvirke.

Om det lykkes, kan du se i den underholdende familiefilm, der får premiere den 21. december.

Se traileren her: 

Voksenfilm:

House of Gucci

Medmindre du har boet i et jordhul hele dit liv, har du med al sandsynlighed hørt navnet Gucci. 

Udover at være et af verdens mest kendte modehuse, dækker navnet Gucci også over den dramatiske historie om det italienske familieimperium bag.

Lady Gaga spiller rollen som Patrizia Reggiani, der forelsker sig i rigmandssønnen Maurizo Gucci og bliver en del af en ekstraordinær verden, hvor snobberi, overdådighed, berømmelse, grådighed og magt er altdominerende faktorer.

Rollelisten kan prale af den ene prisvindende skuespiller efter en anden, og House of Gucci ser allerede nu ud til at blive et mega biograf-hit i år.

Se traileren her:

Skyggen i mit øje

Er du vild med danske film – og måske især dem, der tager udgangspunkt i 2. verdenskrig, så skal du se Skyggen i mit øje.

Ole Bornedal har gjort et helt fantastisk stykke arbejde med at filmatisere én af krigens hidtil mest hemmelighedsfulde (og sørgelige) hændelser.

Den 21. marts 1945 bliver Danmark nemlig ramt af en tragedie. Det britiske Royal Air Force angriber (med succes) Gestapos hovedkvarter Shellhuset i midten af København, hvor 26 danske krigsfanger er blevet placeret som levende værn af tyskerne.

Desværre styrter ét af flyene ned ved Den Franske Skole, hvor hundredevis af børn har sin daglige gang, og branden får de efterfølgende bombefly til at tro, at deres mål er under røgskyen …

Se traileren her:

Ghostbuster

Filmen ‘Ghostbusters: Afterlife’ er det tredje kapitel i serien om spøgelsesbekæmpere.

Den enlige mor Callie flytter med sine to børn til en lille by, hvor de har arvet et faldefærdigt hus af hendes far. Snart opdager de en forbindelse til de oprindelige Ghostbusters, mens spøgelserne også dukker op i byen.

‘Ghostbusters: Afterlife’ følger direkte efter Ghostbusters og Ghostbusters II – og er ikke et reboot, som vi så det i 2016 med Paul Feigs Ghostbusters med kvinder i rollerne.

Spiderman – No Way Home

Her har vi endnu et godt bud på endnu en film, der med høj sandsynlighed nok skal få solgt en masse billetter.

Superheltefilmen ‘Spider-Man: No Way Home’ er Marvel-efterfølgeren til Spider-Man: Homecoming og Spider-Man: Far From Home.

For første gang kan Spider-Man ikke længere gemme sig bag masken, og han kan ikke længere adskille sit liv som superhelt fra hans normale liv.

Da han spørger Doctor Strange om hjælp, kommer der endnu mere på spil, hvilket tvinger ham til at finde ud af, hvad det i virkeligheden betyder at være Spider-Man.

Se traileren her:

The Matrix – Resurrections

Endnu en film, som mange nok har glædet sig til!

Filmen ‘The Matrix: Resurrections’ er efterfølgeren til trilogien bestående af The Matrix, The Matrix Reloaded og The Matrix Revolutions.

Plottet er indtil videre ukendt, men Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss vender afgjort tilbage til serien som Neo og Trinity.

Mere omtale af ‘The Matrix: Resurrections’ følger …

Se traileren her: 

Spencer

Dramaet ‘Spencer’ handler om prinsesse Diana, som man følger på ferie i dagene omkring jul. Lykken er dog på et absolut minimum mellem hende og den royale familie – ikke mindst hendes mand Prins Charles.

Skilsmissen lurer konstant i kulissen, mens også separationstrangen fra sin mands familie er stærk. Den eneste lykke Diana synes at have, er sine to drenge og et nært forhold til en af hofdamerne.

Filmen får premiere den 25. december, og Kristin Stewart er allerede spået en Oscar nominering for sin præstation som hele verdens Diana.

Se traileren her: 

Hvidstengruppen II: De efterladte

Hvis man var én af de mange, der tilbage i 2012 så (og elskede!) “Hvidstengruppen”, så er der gode nyheder.

Nu kommer nemlig en efterfølger, der starter, hvor den første sluttede. Samme dag.

Vi følger Tulle Fiil og hendes søster Gerda Fiil, der dømmes til rædslerne i et tysk fængsel. Deres far, bror og Tulles mand er blevet henrettet. Tulle må efterlade sit barn Gulle på to år hos Tulles mor Gudrun.

Vi følger Tulle og Gerda som krigsfanger ned gennem Tysklands krigsrædsler, mens Gudrun kæmper med alt, hvad hun har, for at få sine døtre hjem til kroen i Hvidsten.

Se traileren her:

Del artikel

Andre læser også