Biopejs-shop breder sig som en steppebrand: Åbnet nyt showroom i Aalborg

Skrevet af: Redaktionen

Hvor pejsen engang var ene og alene af det formål at opvarme hjemmet, er pejsen til langt større og ikke mindst flere glæder i dag.

Det forhenværende praktiske aspekt er stadig af betydning for mange mennesker, men langt de fleste mennesker har siden da fået flere krav til deres pejs end blot dens evne til at skabe varme – og med god grund.

 Meget mere end en pejs

For hvorfor ikke vælge en pejs, der kan mere end bare det sædvanlige?

Hvorfor ikke vælge en pejs, hvis pulserende flammer kaster et ualmindeligt flot lys henover din dagligstue? En pejs, der giver dit hjem liv og personlighed med dets glansfulde og arkitektoniske overflade eller rå og industrielle look.

En pejs, der respekterer og falder i ét med naturen eller en pejs og et kunstværk i ét.

Er du endnu ikke stødt på dem på TV2’s ”Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark” eller på en af landets mange messer, hvor de er stærkt repræsenteret, er du gået glip af en del.

International succes

Biopejs-shop leverer alt, hvad dit brændende hjerte begærer i form af biopejse, gaspejse, hybridpejse, elpejse og traditionalle brændeovne www.biopejs-shop.dk.

Den danskejede virksomhed er i intet mindre end 10 lande, en af landets førende onlineforhandlere og tilbyder ekspertrådgivning i særklasse – og nu har de slået dørene op på Hadsundvej 72 i Aalborg.

Her kan du opleve det dragende og spektakulære flammespil fra de flotte pejse, der er udstillet i deres showroom. Pejsene kommer i et utal af farver, former og størrelser.

Som besøgende i showroom’et kan man forvente at opleve den traditionelle kamin, der har tendens til at samle mennesker i en hyggelig stund og stadig lever i bedste velgående.

Derudover kan man opleve, hvordan den traditionelle pejs er blevet genopfundet i moderne og nyere former i samarbejde med diverse indretningsarkitekter og designere for at skabe noget helt specielt til dig.

De kan stå, de kan hænge, de kan indbygges – nogle er tilmed flytbare, nogle er fjernstyrede, og nogle kan brænde helt op til 20 timer.

Anvendelsesmulighederne er mange og uanset, hvilken type pejs du finder mest interessant, er du sikker på at få flammer, der fremstår både autentiske og overbevisende.

Et flammehav af muligheder

Biopejsen leverer reelle flammer uden at producere røg, sod, os eller lignende, idet den benytter bioethanol som brændstof, men frigiver stadig varme og er derfor blevet yderst populær de seneste par år.

Biopejsene kommer i et utal af flotte designs af mange forskellige mærker, heraf den populære Cocoon Aeris, der hver dag pynter i studiet hos ”Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark”.

Gaspejsen er formentlige den mest velkendte pejs, og her er der tale om en pejs, der i sandhed formår at skabe varme!

Den kan sammenlignes med en almindelig brændeovn, men en gaspejs efterlader ingen sodafmærkninger og sparer dig ligeledes for det hårde skovhuggerarbejde.

Hybridpejsen drives af vand og kaldes derfor også for en vandpejs – men fortvivl ikke, den kan stadig skabe overbevisende flammer, der sikkert også kan snyde dig.

Det hele skabes af vanddamp og en lyskilde, der tilsammen udgør det fascinerende flammespil uden at slide på miljøet.

Med en elpejs bliver det ikke lettere. De såkaldte flammer opstår med det samme, du sætter stikker i stikkontaktet, og du kan trygt og sikkert gå ind og ud af rummet, da pejsen ikke udleder mere varme end, hvad sådan nogle pærer kan klare.

Sortimentet af pejse spænder vidt. Derfor lover Biopejs-shop en flot velkomst i deres showroom til de besøgende i form af spektakulære flammer!

Hvad: Åbning af Biopejs-shop
Hvor: Hadsundvej 72
Hvornår: Hverdage kl. 9 – 16 og lørdage kl. 10 – 13

På kurs mod vild titel: Rare Wine fører afstemning i verdens største vinkonkurrence

Skrevet af: Michael Qureshi
Rasmus Nielsen (tv) og Anders Børsen har godt gang i Rare Wine forretningen
Rasmus Nielsen (tv) og Anders Børsen har godt gang i Rare Wine forretningen

Ligger verdens bedste vinhandel i Vester Hassing 10 minutters kørsel fra Aalborg?

Det kan meget vel være en realitet i slutningen af denne måned.

Her lukker afstemningen på et af verdens førende vin-medier Tastingbook, der har skabt verdens største vinkonkurrence.

I direkte konkurrence mod 120.000 vinhandlere på verdensplan fører Rare Wine nemlig afstemningen om at blive kåret til verdens bedste vinhandel.

Og det er ikke nok bare at have gode venner af huset for at opnå den placering. Det kræver rent faktisk større opbakning internationalt for at hente de stemmer.

 

Kårer hvert år verdens bedste vin

Den verdensomspændende vinapp skabt af danskere Vivino er også med helt fremme i kapløbet.

Du kan faktisk bidrage med at sikre Rare Wine den fornemme titel, for alle kan give en stemme med.

Du kan stemme her

Tastingbook kårer også hvert år verdens bedste vin, hvor de tror på, at bedømmelsen fra mere end 10.000 forbrugere tæller mere end en lille skare af professionelle vineksperter.

Glade for at gøre sig bemærket

Hos Rare Wine følger man spændt med i kapløbet.

“Vi er glade og stolte af, at vi har gjort os så meget bemærket ude i verden, og at vi er havnet i toppen blandt de absolut bedste vinhandlere.

Vores primære fokus er at drive en sund forretning og skabe værdi for vores kunder, uanset om det er de professionelle vinhandlere eller private investorer.

Men byder lejligheden sig til at hente et nyt trofæ hjem til trofæhylden, tager vi da også det med,” siger Anders Børsen, direktør i Rare Wine Invest med et glimt i øjet til MigogAalborg.

Har skabt en attraktiv arbejdsplads

Han suppleres af partner og direktør i moderselskabet Rare Wine, Rasmus Nielsen;

“Jeg forudser ikke, at denne konkurrence kommer til at flytte forretningen.

Men det er en fornøjelse, hvis vi kan bidrage med at sætte Nordjylland på verdenskortet.

Samtidig håber vi, at opmærksomheden, og det faktum at vi kan være med blandt de absolut bedste, gør, at endnu flere i fremtiden vil få øjnene op for hvor attraktiv en arbejdsplads Rare Wine er.”

Vi har her på MigogAalborg tidligere skrevet om Rare Wine med adresse her i Aalborg Kommune.

Virksomheden vokser hele tiden og skal have flere nye medarbejdere her i 2020.

Men økonomien følger i den grad med væksten.

Omsætning på 413 mio. kr.

Rare Wine, Rare Wine Invest og Dansk Toldoplag, hvor investorer momsfrit kan opbevare deres kostbare flasker, præsenterede således i slutningen af 2019 et rekordregnskab.

De tre selskaber er samlet under Rare Wine Holding (RWH ApS), og samlet set nåede koncernen en årsomsætning på 413 millioner kroner og en bundlinje på 27,4 millioner kroner før skat.

Dermed har selskaberne formået at løfte omsætningen med hele 68 procent og bundlinjen med næsten 155 procent.

“Vi forvalter meget store investeringsporteføljer og håndterer hver dag nogle af verdens mest kostbare flasker, og i det lys giver det for os god mening med en ansvarlig vækstplan.

Vi ser ikke nogen tegn på stagnation, og derfor går vi næste år efter en omsætning på 600 mio. kroner, og om tre år omsætter vi for en milliard kroner,” forklarer Anders Børsen, der sammen med partneren Rasmus Nielsen tegner de tre selskaber.

Spar 20% på alle parfumer: Magasin holder stort duftevent på fredag

Skrevet af: Michael Qureshi

Magasin har netop lanceret et nyt koncept, som giver mulighed for at få personlige råd og vejledning af en duftekspert til at vælge den helt rigtige parfume.

Magasin inviterer derfor aalborgenserne indenfor til duftinspiration og 20 procent på alle parfumer den 24. januar.

Nu er det nemlig muligt at få hjælp til at vælge den helt rigtige duft til forskellige anledninger.

Magasin har inden for det seneste år uddannet en række dufteksperter, der kan hjælpe aalborgenserne med at få skræddersyet en personlig duftgarderobe.

Udviklet af svensk duftekspert

Magasins nye duftkoncept er udviklet af den svenske duftekspert Linda Landenberg, hvor omdrejningspunktet ikke er de forskellige brands, men derimod kundens personlighed, behov og ønsker.

“Konceptet sætter kundens personlighed hundrede procent i fokus.

Derudover er det et unikt koncept, netop fordi duftgarderoben skræddersyes.

At fokusere og highlighte kundens egne ønsker er det, jeg er med til at hjælpe med, når jeg finder en duftgarderobe til kunden,” fortæller Ida Marie Møller, der er duftekspert i Magasin Aalborg.

Duft til enhver lejlighed

Ida Marie Møller vil gerne hjælpe kunderne til at tænke i nye baner, så man ikke nødvendigvis bruger den samme parfume hele livet.

“De fleste af os har en tøjgarderobe fyldt med forskellige muligheder, og derfor giver det også rigtig god mening at supplere med den helt rette duft til enhver lejlighed.

Der er nemlig stor forskel på, hvad du gerne vil signalere på jobbet, på ferier og til fester, for rent faktisk siger vores duft meget om vores personlighed, og det hjælper vi med at understøtte på bedst mulig vis med den rette parfume,” fortæller Ida Marie Møller, hvis interesse for dufte ikke kommer fra fremmede.

Mød Magasins duftekspert på fredag

Hendes bedstemor var nemlig i sin tid med til at åbne Magasin i Aalborg, hvor hun i mange år arbejdede i parfumeriet, og senere valgte Ida Marie Møllers mor også at uddanne sig i Magasins parfumeri.

Magasins personlige dufteksperter er uddannede i konkrete spørgeteknikker, hvor de blandt andet spørger ind til farvetiltrækning, favoritblomster og meget mere, som gør dem i stand til at finde det ultimative match.

Fredag den 24. januar kl. 15-18 inviterer Magasin indenfor til et duftevent, hvor Ida Marie Møller fortæller nærmere om det nye koncept og tilbyder quick-konsultationer.

Der vil blive serveret lidt godt til ganen, og så er det muligt at spare 20 procent på dufte hele weekenden.

Magasins duftkonsultationer er gratis og kan bookes på Magasin.dk eller ved at henvende sig i parfumeafdelingen i Magasin Aalborg.

Hvad: Duftevent med 20 % på alle parfumer
Hvor: Magasin Aalborg
Hvornår: Fredag d. 24. januar og 20% hele weekenden

Byg drømmehuset: Kom til Sims 4-event i Utzon Center

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
The Sims 4 City Living skærmbillede
The Sims 4 City Living skærmbillede

Er du én af dem, der har viet dit hjerte til computerspillet The Sims, så har vi fundet et arrangement, der er lige noget for dig.

Uanset hvilken spiller, du er (motherlode-typen, der murer din sims inde, er utro med hele nabolaget, måske bliver lesbisk og lader huset brænde ned …

… eller den mere seriøse type, der kan bruge oceaner af tid på at udvælge det rette tapet, er kreativ med arkitekturen, og ikke kunne finde på at bruge snydekoder), så er der plads til dig på Utzon’s kommende workshop.

… Det anbefales dog nok, at du for engang skyld ligger dine sadistiske lyster lidt til side og i stedet fokuserer på at skabe nogle smukke rammer for din sims.

Så må resten lige vente til senere …

Fremstil drømmehuset

Til workshoppen, der finder sted lørdag d. 15. februar fra 10-16, får du nemlig især mulighed for at lære en masse om spillets byggefunktioner, og hvordan du bruger arkitektonisk design, når du skal fremstille drømmehuset.

Du lærer også at tænke som en ægte arkitekt, når du skal designe din bygning. Hvordan du placerer rummene i forhold til hinanden, og hvordan placeringen påvirker beboernes liv.

Hvem ved – måske gemmer der sig en vaskeægte Jørn Utzon indeni dig, der bare venter på at bryde ud?

Workshoppen har otte Utzon-laptops, som to personer deles om – du er også velkommen til at medbringe din egen.

Fra kl. 10-12.30 er der Sims Build Mode for begyndere, hvor du helt grundlæggende lærer at bygge i Sims 4. For eksempel hvordan du bruger musen, hvad de forskellige ikoner betyder osv.

(Køb billet her)

Fra kl. 13.30-16.00 er der Sims 4 Build Mode for øvede, hvor holdet skaber byggedesigns i fællesskab.

Her starter man med at tegne skitser og plantegninger, hvor vi møder fagbegreber fra arkitekturens verden, og bliver introduceret til materialer og redskaber.

Her skal du også tænke på, hvem der skal bo i din bygning. Du skal tænke på deres behov. Du skal også se på stedet, hvor du gerne vil bygge, og om det er et villakvarter eller en storby, hvor du skal tage hensyn til for eksempel trafikerede veje og byens bedste udsigt.

(Køb billet her)

Hvad: Sims 4 workshop
Hvor: Utzon Center, Slotspladsen 4
Hvornår: 15. februar, 10.00 – 13.00 og 13.00 – 16.00