Billige flybilletter til København: DAT starter Aalborg-København rute 8. juni

Skrevet af: Michael Qureshi

Det var nærmest en chokerende melding, da Aalborg Lufthavn fik besked om, at Norwegian som udgangspunkt ikke forventer at flyve i Danmark igen før sommerprogrammet 2021.

Heldigvis var det danske regionale flyselskab DAT hurtige til at annoncere, at det går ind på den vigtige indenrigsrute Aalborg-København med billige billetter og pendlervenlige afgangstider.

Nu er startdatoen for første DAT-flyvning mellem Aalborg og København afsløret. Det sker fra den 8. juni, meddeler DAT i en pressemeddelelse.

“Det er en oplagt mulighed for DAT at træde ind på ruten.

Vi har serviceret danske indenrigspassagerer siden 2012 med verdens grønneste fly, og nu er det Aalborgs tur,” siger Jesper Rungholm, administrerende direktør i DAT.

Har i forvejen populær rute fra Aalborg til Bornholm

Det er første gang, DAT flyver mellem Aalborg og København. Deres sæsonrute til Bornholm har været en kæmpe succes, og billetterne rives væk denne sommer, da mange flere danskere holder sommerferie herhjemme.

Derudover har man tidligere også fløjet forskellige charterflyvninger ud af Aalborg Lufthavn.

“Vi starter forsigtigt efter corona-nedlukningen og så bygger vi op, som trafikken kommer tilbage.

Passagererne kan glæde sig til gode priser fra 399 kroner, fantastisk on time-performance og 110 procent klimakompensation,” siger Jesper Rungholm.

Tre daglige afgange i hver retning

Der bliver tre daglige afgange i hver retning på hverdage. Afgang fra Aalborg Lufthavn klokken 07.15, 09.40 og 16.45 med ankomst i Københavns Lufthavn 45 minutter senere.

Der er ingen flyvninger lørdag, mens der bliver afgang klokken 11.45 og 16.45 på søndage.

På returflyvningerne fra Københavns Lufthavn er afgangstiderne klokken 08.30, 15.30 og 18.00 på hverdage, mens søndagens afgangstider fra CPH er klokken 13.00 og 18.00.

DAT-rute har stor betydning

I Aalborg Lufthavn er der glæde over, at DAT har valgt at etablere sig på ruten mellem Aalborg og København.

“Det betyder rigtig meget for os.

Hvis nu Norwegian ikke fortsætter ruten, er det ekstremt vigtigt, at vi har et selskab som DAT til at konkurrere med SAS på ruten. Det er godt for forbrugerne, at der er konkurrence på sådan et produkt. Så det er vi glade for,” siger Søren Svendsen, administrerende direktør for Aalborg Lufthavn.

Billetter er allerede sat til salg på DAT’s hjemmeside: www.dat.dk.

DAT oplyser desuden, at den første tirsdag i hver måned, så tilbydes der helt særlige Først til Mølle-billetter, hvor en envejsbillet kun koster 299 kr.

Næste gang er tirsdag d. 2. juni klokken 12.00.

Billetterne er gyldige den følgende måned. Antallet af billetter er begrænset, så man skal være hurtig på tasterne.

AALBORG SUSHI FESTIVAL – FÅ LÆKRE MENUER TIL 99 KR.

MigogAalborg har lavet en Sushi Festival som kører i denne og næste uge. Få bl.a. 24 stykker sushi fra nyåbnede Yummi eller 18 stk. sushi fra populære Suzumi. Læs mere her