Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Billige fly til London: Ryanair lettede for første gang fra Aalborg i dag

Af Michael Qureshi

Hvis man er på jagt efter billige flybilletter til London fra Aalborg, så kan man godt begynde at glæde sig.

Lavprisselskabet Ryanair havde i dag tirsdag deres første fly med afgang fra Aalborg Lufthavn med kurs mod London Stansted.

Norwegian flyver i forvejen til London fra Aalborg, så der bliver kamp på priserne nu.

Dagen blev markeret med en officiel ruteindvielse med vandportal ved flyets ankomst og lidt godt til ganen for de over 160 passagerer i gaten.

Glæde i Aalborg Lufthavn

Derudover blev den røde snor på traditionel vis klippet lige før boarding af salgs- og marketingdirektør i Aalborg Lufthavn, Rikke Mølgaard og Sales and Marketing Executive Scandinavia and Baltics fra Ryanair, Chris Lundshøj.

Hos Aalborg Lufthavn glæder man sig over, at Ryanair nu flyver fra Aalborg.

“Vi har set frem til i dag, hvor vi tilbyder mere kapacitet til en evig populær hovedstad, nemlig London. Samtidig hæfter vi os ved, at 50 procent af passagerne ombord på det ankomme fly fra London her til morgen var englændere.

Det tegner godt i forhold til en øget turismestrøm. Så når et stort og kendt flyselskab rykker ind skaber det med andre ord grobund for vækst i turismen,” siger salgs- og marketingdirektør Rikke Mølgaard i en pressemeddelelse.

 Der er afgange til London Stansted med Ryanair tirsdag, torsdag og lørdag i første omgang, men fra slut oktober bliver der også en fjerde ugentlig afgang om søndagen.