Billig og nem aftensmad i Aalborg med måltidskasser

Skrevet af: Redaktionen

Aalborg bugner med indkøbsmuligheder og restauranter, der kan mætte de sultne.

Gider du ikke at handle ind og stå foran kødgryderne, og har du ikke budget til et restaurantbesøg, kan gode råd virke dyre.

Bor du i eller omkring Aalborg, har du dog gode muligheder for at undgå begge dele, uden at du går på kompromis med smag og kvaliteten af de råvarer, der ender på din tallerken.

Måltidskasser buldrer frem som koncept, og det har danskerne såvel som aalborgenserne i den grad taget til sig.

Men hvad er fordelene ved måltidskasser, og er det i det hele taget muligt at lave en både billig og nem aftensmad?

Det kan du læse mere om her.

Mange muligheder i Aalborg og omegn

Som nævnt startede selve måltidskassekonceptet som et fænomen i storbyen, og selvom det i dag også er blevet muligt at hoppe med på trenden de fleste steder i Danmark, er det stadig i de større byer, hvor udvalget er størst.

Du har derfor mange muligheder for at finde en løsning, der passer til dine behov, hvis du befinder dig i eller omkring Aalborg.

Du kan se listen her og vurdere, hvilken udbyder og måltidskasse du synes bedst om. Her finder du en oversigt over forskellige måltidskassefirmaer, som tilbyder levering og måltidskasser til adresser i Aalborg, så du kan lave nem og billig aftensmad.

Vejen til sund, billig og nem aftensmad

Rigtig mange i både de større byer og provinsen har efterhånden fået øjnene op for, at det bestemt er muligt at lave nem aftensmad med måltidskasser.

Hvor konceptet førhen var forbeholdt indbyggerne i København, er det i dag blevet hvermandseje – såvel studerende som børnefamilier kan nemlig drage fordel af de mange muligheder og den store fleksibilitet, som måltidskasserne tilbyder.

Du tænker måske, at det største trækplaster må være det faktum, at man selv slipper for at handle ind, stå i kø og lave mad.

Selvom dette da også er faldet i god smag hos mange, er det bestemt ikke den eneste grund til måltidskassernes triumftog.

Måltidskasser er nemlig den nemme vej til en sund, nærende og billig aftensmad.

Råvarerne er nøje udvalgt af ernæringseksperter og sammensat med udgangspunkt i lige netop dine ønsker og behov.

Eksempelvis findes der både løsninger til folk, der gerne vil tabe sig, vegetaren, veganeren og børnefamilien, der skal have mad, som kan spises af både junior og far.

Det siger næsten sig selv, at aftensmaden med måltidskasser, hvor alt er forberedt, og det eneste, der skal gøres, er en smule tilberedning, er relativt nemme at køre i mål, men priserne er på alle måder også spiselige.

Er du stadig ikke helt solgt, kan du vælge at gennemgå de enkelte tilbud ovenfor og sammenligne priser, indhold, vilkår og betingelser.

På denne måde kan du danne dig et indtryk af, om måltidskasser er den rette løsning for dig og din familie.

Der findes som tidligere beskrevet et hav af forskellige løsninger, der er målrettet forskellige personer og livssituationer, hvorfor du med sikkerhed kan finde en skræddersyet pakke med måltider, der bogstavelig talt vil falde i din smag.

Den perfekte symfoni: Kaffebar klar med uimodståelige is-sandwich

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Sommervejret er for alvor kommet til Aalborg ( … i hvert fald til og med i morgen), og du finder ikke to bedre venner end høj solskin og is.

Det skulle da lige være Behag Din Smags fuldstændige fantastiske bagværk i selskab med hjemmelavet is.

Igen i år har Aalborg bedste kaffebar nemlig tryllet i køkkenet og kreeret hele to fristende is-sandwich – naturligvis lavet helt fra bunden med økologiske råvarer.

Favoritten fra sidste år, Hindbærsnitte-is, kan vi heldigvis byde velkommen igen, men den har fået en særdeles sød og lækker ven.

I år har bageriet tryllet endnu engang og lavet en ny variant i form af en Brownie-is.

“Den smager som … en opgraderet mælkesnitte!”

Behag Din Smag har præsenteret isene som en nyhed i dag, sååååå … Vi stod selvfølgelig klar til at smage på herlighederne her til formiddag.

Hindbærsnitte-udgaven skuffer heller ikke i år.

Det iskolde lag af hindbæris er noget tykkere, end man kender fra den klassiske hindbærsnittes lag af syltetøj, men det er bestemt ikke en negativ ting.

Isen og de syndige mørdejsbunde er den perfekte kombination, og den lette syrlighed fra de friske bær, bringer balancen helt i top. En respektfuld opgradering af en af danskernes yndlingskager!

Men hvad så med den nye dreng i klassen?

Brownie-isen smager (surprise …) fuldstændig forrygende. Der er små stykke af brownie i vaniljeisen, og de to brownie-bunde har fået et ekstra skud kakao, og vi udbrød i kor: “Ej, den smager af mælkesnitte!”, og det er jo aldrig helt dårligt.

Læg dertil, at den uforklarlige mælkecreme fra mælksnitten er erstattet af den vildeste vaniljeis med browniestykker!

Intet besøg på Behag Din Smag uden byens bedste kaffe. Lene Hyldahl, indehaver og barista, anbefaler en Espresso Tonic som et friskt pust til de syndige is-bomber.

“Espresso Tonic er min personlige i sommervarmen, for den er helt vildt læskende,” forklarer Lene.

Behag Din Smag oplyser, at de fristende sommer-is koster 38 kr., og de vil kunne købes hele sommeren .. så længe lager haves!

Find din indre popstjerne frem: Nu kan du komme til X Factor casting i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: TV2
Foto: TV2

Drømmer du om at blive sanger? Eller kender du én, der har en helt fantastisk sangstemme, som hele Danmark burde høre?

Så er der nu mulighed for at få testet sangtalentet, når X Factor åbner op for pop-up castings rundt omkring i hele landet.

Det skriver TV2 i en pressemeddelelse.

Her i Aalborg foregår det traditionen tro i Folkekirkens Hus på Gammeltorv 4. Det bliver fredag den 12. juni kl. 14.00 – 20.00, at du kan komme til pop-up casting.

Udover muligheden for at komme videre i X Factor, kan du også møde finalisten og nordjyden Mathilde Cafeey, der kommer forbi og hilser på.

Sådan foregår en pop-up casting

Pop-up casting er en uformel casting, hvor du blot skal komme, som du er. Du skal ikke synge for dommertrioen fra TV, men bliver mødt af de flinke X Factor castere.

Og hvis du imponerer dem, har du chancen for at komme videre til auditions, hvor du skal synge foran dommerne.

Foto: Lasse Lagoni

“Man får derfor en stor forlomme i køen, hvis man stiller op d. 12. juni. Og så er det helt lowkey og ufarligt – og faktisk lidt hyggeligt at kigge forbi vores pop-up,” skriver X Factor.

Kommer du forbi en pop-up casting, undgår du en tur til Aarhus eller København til de officielle precastings i august, hvor køen er ufattelig lang.

Hvad: X Factor pop-up casting
Hvor: Folkekirkens Hus
Hvornår: Fredag den 12. juni kl. 10-14

Du kan finde mere info her.

Frisk vand i bassinerne: Vestre Fjordpark genåbner i denne uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Nu er der godt nyt til os, der er ved koge over i den nordjyske sommervarme.

I går kunne vi fortælle, at Rigspolitiet og sundhedsmyndigerne har givet de udendørs friluftsbade lov til at åbne efter længere tids nedlukning. Det kan du læse mere om her.

I dag skulle Magistraten i Aalborg Kommune så mødes, hvor åbningen af Vestre Fjordpark var et af hovedpunkterne på dagsordenen.

De har besluttet, at Vestre Fjordpark genåbner på fredag, den. 5. juni.

Det skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Aalborg Kommune har lavet en række foranstaltninger for at kunne håndtere afstandskravet i forbindelse med Covid-19 i Vestre Fjordpark.

Det er kommunens vurdering, at det dermed vil være forsvarligt igen at lukke vand ind i Vestre Fjordparks bassiner.

Nedenstående foranstaltninger er blevet truffet:

 

  • Markeringer på opholdsarealerne der gør det muligt at overholde det nødvendige afstandskrav på 1 meter både på det grønne areal og trædækket.
  • Legepladsen og tårnet vil være afspærret og kan ikke benyttes.
  • Tarzanbanen afspærres og 1 meter vippen, 3 meter vippen samt udspringstårnet vil være lukket for at undgå, at der opstår lange køer og for at undgå kontaktflader, som mange personer rører ved.
  • Vandet udskiftes løbende via pumpen, så der hele tiden er frisk vand i bassinerne.

Aalborg Havnebad og Nibe Fjordbad åbner også fredag 5. juni. Også her vil der blive sørget for, at afstandskravene kan overholdes.

Lækre is hele sommeren

Udover udsigt til frisk vand i bassinet, kan vi også glæde os over, at Café Salt holder åbent ALLE dage resten året. Derfor kan en forfriskende dukkert kombineres med en lækker is; hvad med en Joe Exotic? Læs mere om det skøre tiltag her.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her