Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fordobler pladsen: Populær kæde rykker ind i Slotsgade

Af Stine Kjølby Christensen

Countdown til årets Aalborg-fest er for alvor i gang, og det betyder højsæson for én af byens mest populære kostumebutikker: Billig Billy.

Indtil nu har aalborgenserne skulle sætte kurs mod City Syd, hvis de ville have det fulde sortiment inden for udklædning. Men ikke i år.

Billig Billy har nemlig valgt at flytte butikken fra Bredegade ned i lokalet i Slotsgade, der tidligere har huset Normal.

Det giver Billig Billy dobbelt så mange kvadratmeter at boltre sig på – og mulighed for et endnu større udvalg end butikken i City Syd.

“Vi flytter for at få mere plads. Det bliver anden gang, vi flytter butikken, for at kunne imødekomme efterspørgslen – men nu regner vi også med, at vi skal blive her i et stykke tid.

Og det glæder vi os til,” fortæller Jan Emil Brøndum, indehaver af Billig Billy.

I tid til karneval

Den nye butik åbner senest næste fredag den 28. april.

“Vores højsæson er jo karneval og Halloween, så det er også lige nu, vi har behov for at kunne tilbyde et større udvalg, man ikke behøver at skulle køre efter,” siger Jan Brøndum.

Den større butik betyder også, at Billig Billy får brug for flere ansatte:

“Vi søger både en butiksbestyrer samt noget teampersonale, så er man interesseret i det, er man velkommen til at sende os en mail.

Del artikel

Andre læser også