Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Billetter revet væk: Nu åbner salget til ekstra Gladiator-filmkoncert

Af Emil Kjær Jørgensen

Musikkens Hus har sikret sig rettighederne Gladiator som filmkoncert med live symfoniorkester i hele Norden.

Den har har premiere i Aalborg den 9. juni med Aalborg Symfoniorkester.

Arrangørerne er blevet blæst bag over at nordjyderne interesse for filmkorten, billetterne er blevet revet væk. Derfor har Musikkens Hus netop sat billetter til salg til en ekstra Gladiator-filmkoncert, som vil finde sted den 10. juni.

Du kan finde billetinfo lige her.

En medrivende oplevelse

Musikkens Hus i Aalborg har siden 2014 haft stor succes med de populære filmkoncerter, hvor blandt andet Harry Potter™-filmkoncertserien og Love Actually In Concert har sørget for udsolgte koncertsale i både Danmark og resten af Skandinavien.

Billetter revet væk: Nu åbner salget til ekstra Gladiator-filmkoncert

Snart kan publikum se frem til endnu en medrivende oplevelse, når de bliver taget tilbage til Romerriget med filmkoncerten Gladiator Live, som Musikkens Hus har sikret sig rettighederne til i hele Norden. En aftale, der er indgået med amerikanske producent CineConcerts, i samarbejde med America’s Universal Brand Development og Paramount Pictures:

“Filmkoncerter er vokset meget i popularitet, siden vi som nogle af de første i Danmark introducerede konceptet herhjemme, og derfor er vi også utroligt glade for at have sikret os rettighederne til endnu en prisvindende film. Gladiator har længe stået øverst på ønskelisten over filmkoncerter, og det glæder mig, at vi nu kan fortsætte vores ambitiøse samarbejder og udbrede endnu flere stærke filmkoncertoplevelser på tværs af Norden,” siger direktør i Musikkens Hus og Aalborg Symfoniorkester Lasse Rich Henningsen.

Han tilføjer desuden, at Musikkens Hus på forhånd har sikret sig opbakning fra flere af de største musikhuse i Norden omkring afvikling af de populære filmkoncerter i lande som Norge, Sverige og Island.

Premiere på hjemmebanen i Aalborg

Det er mere end tyve år siden, at Gladiator, der er instrueret af Ridley Scott (Blade Runner, Alien, The Martian, Thelma & Louise), for første gang rullede over skærmen, og siden har filmen opnået nærmest ikonisk status inden for filmverdenen og er blevet set af millioner af mennesker verden over.

Gladiator har modtaget adskillige Oscar-statuetter, herunder for bedste film, bedste lyd, bedste mandlige hovedrolle, bedste visuelle effekter samt bedste kostumer, og der er således en masse at se frem til for publikum, når de sætter sig til rette foran det store lærred, mens den Oscar-nominerede musik komponeret af Hans Zimmer og Lisa Gerrard, fremføres live af et stort symfoniorkester.

“Filmkoncerter er en fantastisk mulighed for at kombinere en filmoplevelse med spektakulær musik, og med Gladiator kan publikum se frem til et historisk drama med fortryllende musik, der bliver spillet live af Skandinaviens bedste orkestre. Jeg ser selv umådeligt meget frem til at blive blæst bagover af filmen og musikken,” siger Lasse Rich Henningsen.

Startskuddet for Gladiator Live-filmkoncerterne bliver i Aalborg den 9. juni (og ekstrakoncert 10. juni), hvor musikken bliver fremført af Aalborg Symfoniorkester. Derefter vil filmen turnere i de største musikhuse i resten af Norden.

Du finder billetinfo lige her.

Del artikel

Andre læser også