Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ikonisk?: Bendtner lancerer sneakerkollektion med Aalborg-brand

Af Nathalia Hentze Nielsen

Der findes mange legendariske danske fodboldspillere, men Lord Bendtner er og bliver i en klasse for sig selv.

Efter han lagde fodboldstøvlerne på hylden, har han især markeret sig på sin særegne stil (hvem glemmer cowboy-hatten til Echo Prisen).

Nu får du mulighed for at købe ind på Nicklas Bendtners personlige stil, når hans nye sneakerkollektion bliver lanceret, og det er i samarbejde med ingen ringere end det aalborgensiske sneakerbrand ERRANT.

Skiller sig ud fra mængden

I en pressemeddelelse skriver ERRANT, at de sammen har skabt en unik serie af sneakers.

Samtidig træder Nicklas Bendtner ind som brandets ambassadør det kommende år, hvor han ser frem til at dele sin passion for mode og stil med ERRANTs passionerede kunder. 

“Nicklas Bendtner er et perfekt eksempel på alt, hvad ERRANT repræsenterer: stil, elegance og en stærk individualitet. Vores brand handler om at skille sig ud fra mængden, og Nicklas formår netop det.

Vi er begejstrede for at præsentere denne sneakerkollektion i samarbejde med ham og for at byde ham velkommen som vores ambassadør,” udtaler Mads Frederiksen, en af skaberne bag ERRANT. 

ERRANT er kendt for at levere produkter af høj kvalitet og komfort, hvilket har bidraget til deres stigende popularitet på markedet.

ERRANTs rejse mod succes startede med en afgørende investering fra Christian Arnstedt i DR-programmet “Løvens Hule” tilbage i 2022. Denne investering var med til at forme brandet.

Efter deres optræden i 2022 har ERRANT lanceret flere eksklusive limited edition-sneakers med blandt andet anarkist, Kristian Hornsleth, og KiMs Chips. Disse samarbejder har alle haft en eksplosiv succes, hvor alle sneakers er blevet udsolgt på rekordtid. 

Ambassadør for ERRANT

Samarbejdet med Nicklas Bendtner markerer en særlig milepæl for den unge virksomhed. Udover at være med til at designe den kommende sneakerkollektion, vil Nicklas Bendtner også fungere som brandets ansigt udadtil, hvilket yderligere styrker ERRANTs position på markedet. 

“Som ambassadør for ERRANT ser jeg frem til at repræsentere et brand, der deler min passion for mode og stil og som lever op til mine krav til kvalitet.

Sneakers er ikke bare sko; de er en del af ens personlige udtryk. Teamet og jeg har brugt en masse tid på design og de små detaljer, hvorfor jeg er super spændt på, hvordan de bliver modtaget,” udtaler Nicklas Bendtner. 

Ikonisk?: Bendtner lancerer sneakerkollektion med Aalborg-brand

Kollektion lanceres i april

Den kommende kollektion har været undervejs i lang tid, da designprocessen har været omfattende og detaljeret. Indledningsvis har den resulteret i fire unikke designs, men kollektionen vil i løbet af de kommende 12 måneder blive udvidet. 

“Vi sætter høje standarder for alt, hvad vi laver som brand, og Nicklas har været meget insisterende på dette fra begyndelsen. Derfor har vi ikke ville skynde processen unødigt.

Nicklas har haft frie hænder, og det har været spændende at følge udviklingen af de styles, vi nu er klar til at lancere.

Resultatet er fire styles, der alle skiller sig ud med deres unikke udtryk, materialevalg og farvesammensætninger, hvilket i den grad matcher Nicklas’ stil og samtidig passer ind i, hvad vi ønsker at udtrykke som brand,” udtaler Mads Frederiksen. 

Den kommende kollektion vil officielt blive lanceret den 19. april, hvor fans af både Nicklas Bendtner og ERRANT kan se frem til at føje et nyt kapitel til deres sneakerkollektion. 

Del artikel

Andre læser også