Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Choko-cheesecake og saltkaramel: Ben & Jerry’s lancerer flere nye varianter

Af Stine Kjølby Christensen

Det er ikke ligefrem de varme temperaturer, der giver os lyst til en kold is … Men når Ben & Jerry’s lancerer hele tre nye varianter på én gang, så bliver vi jo nødt til at teste.

De tre varianter bliver en tilføjelse til det i forvejen populære Sundae-sortimenet, herunder endnu en lavet uden mælk.

Derudover er to af de helt nye smagsvarianter toppet med en aldrig tidligere set whipped CHOKOLADE is-topping. I sand Sundaes-stil er de nye smagsvarianter fyldt med lækre saucer, chokoladestykker og flere lag, end man kan ryste en ske af.

Ben & Jerry’s, der stammer fra Vermont, blev inspireret af en amerikansk klassisk dessert – is-sundae – og ønskede at tage det til et helt nyt, chokoladeagtigt niveau.

Fra dens whipped is-topping til dens chokoladeklumper, er de seneste tilføjelser til Ben & Jerry’s Sundae-familien ekstra specielle, da de er lavet med den særlige Open Chain kakao, der sikrer mere økonomisk retfærdighed for kakaobønder.

De tre varianter er:

Dulce De-lish: Saltet karamelis med karamelbarstykker og karamel-swirls toppet med whipped chokoladeis, karamel-swirls og chokoladestykker.

Choco-lotta Cheesecake: Chokolade cheesecake-is med chokoladestykker og chokoladekage-swirls toppet med whipped chokoladeis, chokolade-swirls og chokoladestykker.

Caramel Café: Mælkefri karamelkaffe-is med karamelkage-stykker og en marshmallow-swirl toppet med cremet whipped topping, karamel-sauce og chokoladestykker.

Desværre kunne vi kun få fingrene i to af varianterne i den lokale 7/11, så den mælkefri må vi have til gode.

Som to kæmpe saltkaramel-svin havde vi nok allerede udset os en favorit … Men det var alligevel med et open mind, vi stak skeen i den såkaldre Choco-lotta Cheesecake.

Choko-cheesecake og saltkaramel: Ben & Jerry's lancerer flere nye varianter

Trods vores åbensindede tilgang til den, var der ikke meget at juble over. Cheesecaken kunne vi hverken se eller smage, og vi følte mest af alt, den mindede om det brune stykke i den gode(?), gamle trefarvede is.

Og da prisforskellen trods alt er til at se og føle på, havde vi nok håbet på lidt mere.

Derimod smeltede vores hjerter lidt ekstra, da vi prøvede Dulce De-lish. Ben & Jerry’s har tidligere haft den såkaldte Fairway to Heaven i køleren, og Dulce De-lish nærmer sig smagsmæssigt noget derhen ad.

Dulce De-lish er også toppet med en brun omgang Sundae, og den valgte vi altså at spise udenom.

“Fjern det brune, æd det hvide” som en klog mand engang sagde. I går. Da vi testede isen.

Del artikel

Andre læser også