ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Beløbet blev vildere: Gestus Nord samlede 440.000 kr. ind til julehjælp

Af Michael Qureshi
Tre fra bestyrelsen i Gestus Nord. Venstre Janni Lund Hedegaard (Unioil-Supply), midten formand Trine Holm (Progreso) og Marianne Schütze (Din Sundshedscoach)
Tre fra bestyrelsen i Gestus Nord. Venstre Janni Lund Hedegaard (Unioil-Supply), midten formand Trine Holm (Progreso) og Marianne Schütze (Din Sundshedscoach)

Torsdag aften var store del af Aalborgs erhvervsliv samlet til et fantastisk arrangement i Musikkens Hus.

Arrangør var hjælpeforeningen Gestus Nord, der via middag, lotteri og ikke mindst en auktion samlede ind til julehjælp til nordjyske børnefamilier.

For mange familier i Danmark er julen nemlig en stor økonomisk belastning, hvor det at give børnene julegaver ikke er en selvfølge. Især med indførslen af kontanthjælpsloftet sidder flere børnefamilier hårdere i det i dag.

Og det samlede resultat fra torsdagens event er storslået. Først blev det meldt ud, at beløbet var 303.000 kr. men lørdag morgen er beløbet opgjort til fantastiske 440.000 kr.

Det er ny rekord for julehjælpen fra Gestus Nord. Formand Trine Holm fra konsulentvirksomheden Progreso er stolt over den enorme varme og støtte fra erhvervslivet.

“Det er helt fantastisk, at vi er endt med et så flot beløb. Vi kunne ikke gøre det uden støtten fra så mange nordjyske virksomheder og vores partnere. Der er desuden lagt et kæmpe stort stykke arbejde bag hele Gestus Nord, og der skal også lyde en stor tak til alle de frivillige, som hvert år er med til at gøre tilværelsen lidt sjovere for børn og deres familier med store udfordringer i hverdagen,” siger Trine Holm til migogaalborg.dk

Du kan læse meget om de mange specielle ting Gestus Nord gør for nordjyske børnefamilier i interviewet med formand for Gestus Kids Rikke Kvindebjerg.

Læs det lige her:

Gestus Nord samler erhvervslivet: Sådan hjælper de hårdt ramte nordjyske familier

Gestus Nord
Fra sidste års julehjælp hos Gestus Nord

Fik du læst?

Gastromand anmelder Vaca: Mexicansk mad der sparker r..

Vaca

 

Del artikel

Andre læser også