Bekræftet: Ekstra storskærm sættes op til Danmarks VM-brag

Skrevet af: Michael Qureshi

Da Danmark tirsdag eftermiddag kvalificerede sig videre til 1/8-finalerne ved VM, så var over 7000 samlet til fodboldfest i hjertet af Aalborg.

Aalborg City Forenings tiltag med storskærm på Gl. Torv har været en bragende succes, og hver en centimer på pladsen var fyldt til kampen mod Frankrig, som endte 0-0.

Det har nu fået Aalborg City Forening til at øge med endnu en storskærm, så endnu flere kan være med til den rød-hvide fodboldfest søndag aften.

Det bekræfter direktør Flemming Thingbak fra Aalborg City Forening.

“Den primære grund til at vi sætter en ekstra skærm op, er sikkerheden omkring vores arrangement.

I går tirsdag stod mange mennesker helt ude på Østeraagade og spærrede gaden. Busserne havde svært ved at komme igennem, men heldigvis gik alt godt.

Med Danmarks avancement tager vi nu denne udvidelse i brug, og de mange der gerne ville have været tættere på vores storskærm i går, kan nu komme det på søndag,” forklarer Flemming Thingbak.

Viser samtlige VM-kampe på Gl. Torv

Aalborg City viser samtlige kampe fra VM i Rusland på en kæmpe 620 tommer storskærm på Gammeltorv. Det har været en stor succes, og har samlet mange aalborgensere dagligt.

“Vi syntes, der skulle være VM fest i Aalborg Citys hjerte i de 30 dage, VM afvikles. Det har i den grad været en fest, og jeg tænker, det fortsætter nu med de afgørende kampe,” fortæller Flemming Thingbak.

Tilskuerantal overraskede City-direktør

Han var overrasket over det massive fremmøde tirsdag eftermiddag.

“Jeg vidste jo nok godt, at der til Danmarks indledende kampe ville komme mange mennesker på Gammeltorv, men at vi skulle komme op på det tilskuerniveau, vi har været på, kommer lidt bag på mig.

Der var op imod 7000 samlet til kampen mod Frankrig,” siger Flemming Thingbak.

Nu går det så løs igen på søndag med endnu en VM kamp for Danmark – når Kroatien er modstanderen kl. 20.00