Begge er klar til åbning: Her er Aalborgs to nye lækre madsteder

Skrevet af: Michael Qureshi

Aalborg kan se frem til at få tilføjet to nye spændende spisesteder den kommende uge.

Det ene er byens første ægte franske creperi, Maggie Mae. Den kommer til at ligge i forlængelse af Penny Lane på Boulevarden 1.

Det andet sted bliver en helt ny foodbar i byen, som får navnet We Feat. Den finder man også på Boulevarden, nærmere bestemt nummer 12.

Maggie Mae åbner fredag 25. november, og We Feat melder ud, at dørene åbnes næste torsdag den 1. december.

Maggie Mae
Maggie Mae
Maggie Mae
Maggie Mae

Maggie Mae

Det er Lisa Søgaard, der står bag Maggie Mae, der navnemæssigt hænger godt sammen med hendes to øvrige steder i byen. Penny Lane og Abbey Road er som bekendt også navne i Beatles-universet.

Maggie Mae åbner i morgen fredag på Black Friday, hvor man er klar til at servere lækre crepés fremstillet efter de helt specielle franske opskrifter.

Maggie Mae

Maggie Mae

Maggie Mae

Vi var et smut forbi stedet her i eftermiddags for lige at få et smugkig, og det ser virkelig spændende ud.

Indgangen til stedet bliver igennem Penny Lane caféen, mens man også kan bestille pandekager igennem et vindue ud til Boulevarden.

Mens vi var der, knoklede Lisa Søgaard og resten af personalet med at få de helt sidste detaljer i indretningen på plads. Samtidig var man også i gang med at træne den svære disciplin i at lave en vaskeægte crepé.“Vi nåede i mål med at åbne i denne uge, som vi havde sat som åbningsuge. Det har været hårdt, og det tror jeg også godt, at man kan se på mine øjne. Det har været til langt ud på natten. Jeg er stolt over alt det arbejde, som alle har lagt i det, og nu kan vi kun håbe, at Aalborg tager rigtig godt imod os,” forklarer Lisa Søgaard.

Maggie Mae sætter gang i de første pandekager fra klokken 10.00 fredag morgen.

Læs også: Nu afslører Lisa fra Penny Lane: Vi åbner Aalborgs første creperi

Maggie Mae

Maggie Mae

Hos We Feat, som bliver Aalborgs nye foodbar, har man også haft udfordringer med leverancer på materialer til lokalerne. Så det bliver først torsdag den 1. december, at man slår dørene op til det spændende koncept.

“Vi har stræbet efter at være 120% klar, før vi turde slå dørene op, og vi er meget tæt på mål nu! Vi glæder os som små børn til at kunne vise, hvad vi har gået og arbejdet på den seneste tid.

Vi er så klar til at tage imod Aalborg med åbne arme,” fortæller Frederik Løwe, der er stifter af We Feat sammen med makkeren Benjamin Hvid.

✖️Ready to feat? Grand opening December 1st! #excited

A photo posted by WeFeat (@wefeat) on

Konceptet er sund økologisk take away på en ny måde, som man ikke har set i samme omfang tidligere i Aalborg. Det bliver blandt andet salat-bowler, som man bestiller ved disken med alskens lækre ingredienser.

”Det bliver mere og mere den københavnske og new york’ske måde. Mad bliver noget vi henter eller spiser ude. Her vil vi gerne være behjælpelige med at kunne tilbyde et godt og sundt måltid enten til frokost eller aften.

Desuden vil vi prøve med lidt længere åbningstider, så folk har mulighed for at få en kaffe med i hånden på vej på arbejde. Eller hvis man har brug for et solidt og sundere måltid efter en lang arbejdsdag. Derfor starter vi med åbningstider fra 8-21 i hverdagene,” siger Frederik Løwe.

Der er store ambitioner bag det her nye koncept, som aalborgenserne bliver de første til at prøve.

We better practice! #wefeat #organic #doyoufeat #aalborg #skills

A photo posted by WeFeat (@wefeat) on

Ud over ambitioner er der også vægt bag ideerne. Begge har en fortid hos det populære Joe & the Juice, og senest i spidsen for etablering af filialer i bl.a. Singapore, Nice og New York.

Frederik Løwe var også ansvarlig for de første Joe & The Juice i Aalborg, og det var her, at han blandt andet mødte Benjamin på sin vej.

Læs interviewet med stifterne af We Feat og mere om selve konceptet de starter

Har åbnet steder i New York og Singapore: De står bag Aalborgs nye foodbar

Aalborg We Feat
Stifterne af Boulevardens nye Foodbar Frederik Løwe (til venstre) og Benjamin Hvid

Så er datoen afsløret: Denne dag ankommer Julemanden til Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Visitaalborg
Foto: Visitaalborg

Vi har stort set lige afsluttet den lækre sommer, og nu kommer de mørke dage med kulde, regn og blæst.

Men der er lige en enkelt ting, som rigtig mange glæder sig til, hver eneste gang året drejer ind i den kolde efterårstid. Julemandens ankomst til Aalborg på Honnørkajen.

Det er efterhånden blevet en tradition for tusinder af aalborgensere at dukke op, når Aalborgs faste glade julemanden lægger til kaj på Havnefronten. Derfor er der rigtig mange, som har ventet på den officielle dato på Julemandens ankomst.

Kommer sejlende i sit store røde skib

Den har Aalborg City nu afsløret på Facebook, og der er rigtig mange, som allerede har markeret sig interesseret eller deltager på Facebook-begivenhed.

Det bliver således lørdag den 17. november kl. 10.45, at Julemanden kommer sejlende i sit store røde skib og indtager Aalborg. Herefter plejer han at være rundt omkring i Aalborg frem mod juleaften.

Således var han både på julemarkedet på Gl. Torv og i Friis Shoppingcenter sidste år.

Programmet er således lagt op;

Kl. 10:45 Aalborg gardens nisseorkester underholder
Kl. 11:00 Julemandens skib ligger til ved Honnørkajen
Kl. 11.45 Velkomsttale til julemanden ved borgmester Thomas Kastrup-Larsen
Kl. 12:00 Julemanden og borgmesteren kører i kane igennem byens gader – de stopper ved julemarkedet på Gammeltorv

Samme dag tændes det store Juletræ på Nytorv også. Her holder borgmester Thomas Kastrup Larsen traditionen tro også en tale til byen.

Du kan selv melde dig interesseret i Julemandens ankomst her

Er der andre børnefamilier i kvarteret: Her er det “hemmelige” trick

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Du har endelig fundet drømmehuset i den rette by, og i det rigtige område.

Men nu kommer det store spørgsmål, som kan være væsentligt for at få dine børn til at blive aktiveret i fritiden.

Bor der andre børnefamilier i nærheden?

Vi kan alle huske gadelegene spark til bøtten, antonios, og jeg erklærer krig. Det var fantastisk at kunne lege i fritiden med de andre børn på villavejen.

De nostalgiske minder man selv har om barndommens leg, ønsker man som forældre at give videre til sine børn. Derfor er det ofte væsentligt, om der bor børn i området, men hvordan kan man undersøge det på forhånd?

Trampolin tricket

Vi kender alle Google Maps og Google Earth, men for kort tid siden valgte Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet at frigive 1,3 millioner skråfotos af danske ejendomskomplekser som en del af forvaltningsgrundlaget til de nye ejendomsvurderinger.

Ved at benytte de ovenstående luftfotos systemer, hvor Energi, Forsynings og Klimaministeriet har de nyeste fotos over Danmark, så kan du slå din kommende bopæl op og se hvor mange trampoliner, som der står i dine kommende naboers have.

Med trampolinerne i haverne, så er der stor sandsynlighed for børn i området.

Prøv det her, og find ud af om der er børnefamilier i det kommende kvarter hvor du flytter ind.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Alle kan stille op: Hvem er Aalborgs bedste karaoke-sanger?

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

De fleste gør det. Enten i badet, foran spejlet med hårbørsten eller når der kommer lidt alkohol i blodet…

… Her er der selvfølgelig tale om at skråle med på de største sange og leve sig ind i livet som popstjerne.

Karaoke er en evig kilde til sjov og spas, og her i weekenden kan du både få den ultimative håneret og vinde fede præmier, når Aalborgs bedste karaoke-sanger skal findes.

Aalborgs første mesterskab i karaoke

Café Frederiksberg inviterer nemlig til Aalborg Mesterskab i karaoke på fredag 29. september fra klokken 21.

“Drømmer du om at få luftet din sangstemme, give den fuld gas ved mikrofonen og fyre den max af til publikum, så tilmeld dig som karaokesanger når Café Frederiksberg afholder Aalborgs første Aalborg Mesterskab i Karaoke fredag d. 28. september.

‘Hvis du tør – så kom med mig, vi skal slingre ned af Vestergade, aldrig sige aldrig, se Venedig og dø, inden vi styrter ned på en øde ø, hvor vi skråler Born ind the USA og Livin’ on a Prayer, inden vi ender i Folsom Prison og savner Someone Like You,” skriver Café Frederiksberg på Facebook.

Gratis entré og masser af præmier

Hvis du ønsker at deltage, vælger du selv din helt egen sang. Nummeret skal blot være tilgængeligt på YouTube. Det er gratis at deltage og tilmelding kan ske til nfo@onlinenord.dk.

“Vinderen af ”Aalborg Mesterskab i Karaoke 2018” bliver fundet ved publikums afstemning og et dommerpanel.

Det bliver den vildeste hitaften, og uanset om du vil synge eller heppe, så gå ikke glip af denne festlige begivenhed,” skriver Café Frederiksberg på Facebook.

Udover æren, kan vinderen se frem til en pokal, en studieindspilning og en gæsteoptræden med en af Nordjyllands bedste sangere, Claus Hassing forsanger i Bryan Adams Tribute.

Du kan finde mere info om begivenheden her.