ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Begge er klar til åbning: Her er Aalborgs to nye lækre madsteder

Af Michael Qureshi

Aalborg kan se frem til at få tilføjet to nye spændende spisesteder den kommende uge.

Det ene er byens første ægte franske creperi, Maggie Mae. Den kommer til at ligge i forlængelse af Penny Lane på Boulevarden 1.

Det andet sted bliver en helt ny foodbar i byen, som får navnet We Feat. Den finder man også på Boulevarden, nærmere bestemt nummer 12.

Maggie Mae åbner fredag 25. november, og We Feat melder ud, at dørene åbnes næste torsdag den 1. december.

Maggie Mae
Maggie Mae
Maggie Mae
Maggie Mae

Maggie Mae

Det er Lisa Søgaard, der står bag Maggie Mae, der navnemæssigt hænger godt sammen med hendes to øvrige steder i byen. Penny Lane og Abbey Road er som bekendt også navne i Beatles-universet.

Maggie Mae åbner i morgen fredag på Black Friday, hvor man er klar til at servere lækre crepés fremstillet efter de helt specielle franske opskrifter.

Maggie Mae

Maggie Mae

Maggie Mae

Vi var et smut forbi stedet her i eftermiddags for lige at få et smugkig, og det ser virkelig spændende ud.

Indgangen til stedet bliver igennem Penny Lane caféen, mens man også kan bestille pandekager igennem et vindue ud til Boulevarden.

Mens vi var der, knoklede Lisa Søgaard og resten af personalet med at få de helt sidste detaljer i indretningen på plads. Samtidig var man også i gang med at træne den svære disciplin i at lave en vaskeægte crepé.“Vi nåede i mål med at åbne i denne uge, som vi havde sat som åbningsuge. Det har været hårdt, og det tror jeg også godt, at man kan se på mine øjne. Det har været til langt ud på natten. Jeg er stolt over alt det arbejde, som alle har lagt i det, og nu kan vi kun håbe, at Aalborg tager rigtig godt imod os,” forklarer Lisa Søgaard.

Maggie Mae sætter gang i de første pandekager fra klokken 10.00 fredag morgen.

Læs også: Nu afslører Lisa fra Penny Lane: Vi åbner Aalborgs første creperi

Maggie Mae

Maggie Mae

Hos We Feat, som bliver Aalborgs nye foodbar, har man også haft udfordringer med leverancer på materialer til lokalerne. Så det bliver først torsdag den 1. december, at man slår dørene op til det spændende koncept.

“Vi har stræbet efter at være 120% klar, før vi turde slå dørene op, og vi er meget tæt på mål nu! Vi glæder os som små børn til at kunne vise, hvad vi har gået og arbejdet på den seneste tid.

Vi er så klar til at tage imod Aalborg med åbne arme,” fortæller Frederik Løwe, der er stifter af We Feat sammen med makkeren Benjamin Hvid.

✖️Ready to feat? Grand opening December 1st! #excited

A photo posted by WeFeat (@wefeat) on

Konceptet er sund økologisk take away på en ny måde, som man ikke har set i samme omfang tidligere i Aalborg. Det bliver blandt andet salat-bowler, som man bestiller ved disken med alskens lækre ingredienser.

”Det bliver mere og mere den københavnske og new york’ske måde. Mad bliver noget vi henter eller spiser ude. Her vil vi gerne være behjælpelige med at kunne tilbyde et godt og sundt måltid enten til frokost eller aften.

Desuden vil vi prøve med lidt længere åbningstider, så folk har mulighed for at få en kaffe med i hånden på vej på arbejde. Eller hvis man har brug for et solidt og sundere måltid efter en lang arbejdsdag. Derfor starter vi med åbningstider fra 8-21 i hverdagene,” siger Frederik Løwe.

Der er store ambitioner bag det her nye koncept, som aalborgenserne bliver de første til at prøve.

We better practice! #wefeat #organic #doyoufeat #aalborg #skills

A photo posted by WeFeat (@wefeat) on

Ud over ambitioner er der også vægt bag ideerne. Begge har en fortid hos det populære Joe & the Juice, og senest i spidsen for etablering af filialer i bl.a. Singapore, Nice og New York.

Frederik Løwe var også ansvarlig for de første Joe & The Juice i Aalborg, og det var her, at han blandt andet mødte Benjamin på sin vej.

Læs interviewet med stifterne af We Feat og mere om selve konceptet de starter

Har åbnet steder i New York og Singapore: De står bag Aalborgs nye foodbar

Aalborg We Feat
Stifterne af Boulevardens nye Foodbar Frederik Løwe (til venstre) og Benjamin Hvid

Del artikel

Andre læser også