ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Begejstring hos Just Eat: McDonald’s til døren er allerede en stor succes

Af Frederikke Hougaard Hansen

“Ba da ba ba baaaa – I’m loving it”

… blev der formentligt sunget adskillige steder i Aalborg og Nørresundby, da vi tidligere i år kunne annoncere, at det (endelig) er muligt at få bragt Big Mac-menuen lige til døren.

Just Eat havde lyttet på folkets bønner og tilføjet McDonalds på Nytorv, Nørresundby og Skalborg til deres liste over spisesteder, der nu tæller mere end 2.500.

De skyhøje ratings og antallet af udbringninger bevidner, at den gode nyhed allerede er blevet taget mere end godt imod.

Men kan man nu også – med ro i sindet – overlade ansvaret for at bringe ens McD-cravings direkte til døren … til en komplet fremmed?

Det måtte jo komme an på en prøve.

Når du ikke vil ud af døren

Det er søndag, hovedet er tungt efter aftenens strabadser og der er opstået en form for kraftigt magnetfelt mellem sofaen og din krop.

De fleste vil kunne nikke genkendende til den følelse – og når den rammer, er det nærmest uoverkommeligt at skulle ud ad døren for at få finde den nærmeste “gyldne måge” …

Heldigvis behøver du nu kun at gå de få skridt, der er ud til din hoveddør, for at få fodret dine tømmermænd på en søndag – eller nyde et syndigt måltid på en travl hverdag.

I vores tilfælde var der altså tale om en grå søndag eftermiddag, hvor det eneste, der kunne hjælpe på humøret, var et happy meal. 

Friske burgere på 25 minutter

Vi bestilte lidt af hvert fra menukortet og glædede os nu til gensynet med varme burgere, sprøde pommes, chili cheese tops og nuggets.

Maven rumlede for alvor nu, og vi begyndte allerede at frygte, hvor længe der mon gik, før maddrømmene blev til virkelighed …

Heldigvis gik der kun små 25 min. før buddet kom drønende ned ad gaden; hvilket må siges at være en formidabel start på søndagsmiddagen.

I Just Eats smarte bestillingssystem kunne vi endda følge buddet, der med et smil leverede de lune poser med guld og ønskede os en fantastisk god søndag.

Begejstring hos Just Eat: McDonald's til døren er allerede en stor succes

Et helt og aldeles upåklageligt måltid, som var i samme kvalitet, som den vi møder i restauranten – trods en cykeltur på 3 km.

Skyhøje ratings

Vi er ikke ene om den positive oplevelse.

Efter kun en måned på Just Eat har McDonalds allerede nu fået en masse positive anmeldelser og ligger på 5 ud af 6 stjerner baseret på kvalitet, leveringstid og service.

“Virkelig lækkert! Stadig sprøde pomfritter og varme burgere. Super hurtig leveringstid ??”

“Maden var varm og lækker. Pommes fritsene var sprøde og let saltet. Så helt klart en anbefalelsesværdig oplevelse.”

Sådan lyder nogle af de mange anmeldelser af McDonalds, der hver dag vælter ind på Just Eat.

Hvis du er blevet lækkersulten, kan du bestille og få leveret dine McDonalds-livretter lige her

Del artikel