ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klip, farve og styling på højt niveau: Her er din frisørguide til Aalborg

Af Redaktionen

Der findes mange dygtige frisører i Aalborg, men hvem er lige det rette match til dig og dine hårdrømme?

Her finder du en oversigt over nogle af Aalborgs bedste dame- og herrefrisører, så du let kan vælge et sted, der passer til dine behov.

Vi har samlet fem fantastiske saloner, som alle sætter kunden i centrum og holder sig opdateret på de nyeste trends.

 

ML Studio

Din frisør i hjertet af Aalborg med DIG i fokus!

Vi hos ML STUDIO specialiserer os i alle former for farvebehandlinger, farvekorrektioner og klippeteknikker, uanset om du er mand, kvinde eller alt derimellem – så gør vi vores ypperste for at gøre DIG tilfreds. I vores frisørsalon fokuserer vi på alt fra klædelighed til hjemlig hygge og starter altid hver behandling ud med en konsultation for at imødekomme dine ønsker og behov.

Maria, Malene og Pernille sætter altid humøret i top og får dig til at føle dig velkommen lige fra første øjekast.

Vi glæder os til at tage i mod alle jer skønne kunder, nye som gamle.

Book her eller ring på +45 98 12 82 84

Esko Hair Studio

Vi er et team på 12 professionelle og dygtige frisør og stylister. Alle typer er repræsenteret i vores team; farvenørder, brynnørder og stylingnørder.

Vi er rigtig dygtige og opmærksomme på at bruge tid på at inspirere hinanden, så vi hele tiden er den bedste udgave af os selv.

Kvalitet og lang tid til den enkelte kunde er nøgleord for os. Vi er altid opdateret på de nyeste teknikker og tager, hvis muligt, altid det bæredygtige valg.

Vi har fravalgt fysiske blade og bruger afsprittede iPads med adgang til magasiner og aviser. Vores varme drikke serveres i kopper fra en lokal keramiker – vi elsker de små detaljer, der understreger den kvalitet, som også ses i vores håndværk.

Vi bruger de bedste og lækreste produkter fra Oribe, Balmain, Caviar, Kevin Murphy og Crew.

Til alle vores kunder har vi champagne, vin, gin/tonic og vores egen Esko øl fra Nibe Bryghus.

Mænd kan blive lidt overset i saloner, så for at sætte dem i fokus har vi lavet et lille univers, hvor der bliver serveret vores egen øl , rom eller whisky. Kvinder kan naturligvis også få en stiv whisky. Vores mandlige kunder er rigtig tilfredse med, at de ligeledes kan bestille barbering og skrub til deres hovedbund som en ekstra luksus i hverdagen.

Vi har generelt de bedste kunder.

Book her eller ring på 98 11 66 99.

Klip, farve og styling på højt niveau: Her er din frisørguide til Aalborg

MY & HOLGER

Første gang kommer du måske for at blive klippet eller få farvet dit hår.

Næste gang tror vi, du kommer fordi du har forelsket dig i den ånd og den stemning, der kendetegner My og Holger.

Udover at tilbyde nogle af byens bedste frisørbehandlinger gør de en dyd ud af at skabe en rar oplevelse og et hyggeligt rum, hvor du altid føler dig velkommen.

Et sted, hvor du kan læne dig tilbage, slappe af, lade dig forkæle og nyde f.eks. en cappuccino, en varm kakao, en latté eller noget andet godt fra deres lækre kaffemenu alt, imens du bliver mødt af et smil og en service, du ikke finder hvor som helst.

Desuden har de et genialt loyalitetsprogram, som gør at du løbende sparer op til gratis produkter og behandlinger – du kan læse mere om det her.

Shop MY & HOLGERS favorit produkter her.

Book tid her eller ring på 98 11 14 11.

Klip, farve og styling på højt niveau: Her er din frisørguide til Aalborg

Hair Fashion

I intime omgivelser på Rantzausgade 3 ligger den eksklusive salon Hair Fashion.

Salonen består af de fire erfarne frisører Rikke, Betina V, Peter og Betina som brænder for deres fag og den gode kundeoplevelse.

Her sættes kunden i centrum og den gode dialog vægtes højt. Når du kommer som ny kunde, tager frisørerne altid en dybere snak om, hvad dit personlige udtryk er, og hvad der passer til din ansigtsform samt dit hårs struktur og tilstand.

Uanset om du er ude efter en vild transformation eller det trygge og enkle, står de klar til at møde dine behov og kreere et look, du bliver glad for.

Teamet holder sig opdateret på de nyeste trends, men det er også helt centralt for deres filosofi at fokusere på klædelighed, udstråling og helhed.

Faktisk kan du få lavet en hårscanning, der viser hvorvidt du mangler fugt, protein eller noget tredje. Alt efter, hvad dit hår har brug for, kan frisørerne blande en unik shampoo, der passer til dine behov.

Salonen har ligget på samme adresse i 22 år og er netop blevet moderniseret for at skabe mere plads og en endnu hyggeligere atmosfære.

Er du studerende, kan du få 15% på alle behandlinger mellem klokken 09.00 og 13.00.

Book tid her eller ring på 98 11 21 77.

Klip, farve og styling på højt niveau: Her er din frisørguide til Aalborg

Aalborg Barber

Kvalitet og kundetilfredshed er vores første prioriteter.

Vi er et team, der er eksperter i moderne trends samt klassiske looks.

Hos Aalborg Barber bestræber vi efter at vores kunder for alvor er tilfredse med vores behandlinger. Om det er klipninger, skæg- eller ansigtsbehandlinger, gør vi vores bedste for at opnå tilfredshed hos enhver kunde. Derfor lytter vi meget til, hvad der bliver sagt fra din side.

Vi er en barber med over 12 års erfaring, og derfor ved vi med sikkerhed, at du er i gode hænder uanset ønske. Kvaliteten skal være i top, hvilket kan ses i vores udvalg af produkter og redskaber.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores barbershop.

Book her eller ring på 61 63 34 07.

Klip, farve og styling på højt niveau: Her er din frisørguide til Aalborg

Paris Barber Shop

Hos Paris Barbershop er der lagt sjæl i hver mindste detalje, hvor der er en stor passion og ære i at tilbyde hver enkelt kunde en helt personlig oplevelse.

Vi har mere end 20 års erfaring med klip og barbering, der gør at du altid træder ud af salonen med det skarpeste look.

Der ydes professionel klipning og barbering i en rolig atmosfære. Alt dette kulmineret med et strejf af humor og altid positiv energi,
så vil jeg gerne byde dig velkommen indendørs hos Paris Barbershop.

Vores flotte lokaler med ægte, gennemført og deltaljerede old-school barber interiør helt ned til mindste detalje gør, at du kan sidde og koble fra.

I barbershoppen tilbyder vi også samlet en række af lækre  produkter således, at dit hår altid kan være pudset og plejet.

Book her eller ring på 42 37 94 88.

Klip, farve og styling på højt niveau: Her er din frisørguide til Aalborg

Del artikel

Andre læser også