Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bedste bookmakere til betting på VM i fodbold

Af Annoncør

VM 2022 kommer til at blive til et historisk verdensmesterskab, da det vil blive spille i vintermånederne i den europæiske fodboldsæson. Turneringen løber af stablen i Qatar mellem den 21. november og 18. december 2022, hvilket betyder at der vil være en pause i den europæiske fodboldkalender for at gøre plads til turneringen. Alle de førende nationer fra rundt omkring i verden vil konkurrere ved dette event og verdensmesterskabet i fodbold 2022 vil blive spillet på adskillige nye stadioner, som specifikt er blevet byggede med tanke på turneringen. Dette vil blive det sidste VM med 32 hold, da det vil blive udvidet til 48 hold til turneringen i 2026.  

Det bliver ikke større end verdensmesterskabet og derfor vil flere millioner over hele verden følge med bag skærmen og placere væddemål i takt med at kampene bliver spillet. For dem, som ønsker at få mest værdi med deres 2022 VM betting, er JohnnyBet det rette sted at være. Du vil finde et eksklusivt VM bonustilbud hos JohnnyBet og det kan du bruge til at vædde på turneringen. 

  • bet365 tilbyder de bedste bonusser til VM betting  

Hvis du er ude efter særlige tilbud på VM 2022, skal du ikke lede andre steder end hos bet365. Du vil finde en bred vifte af tilbud, som specifikt omhandler verdensmesterskabet, inklusive forbedrede odds, cash back, tilbud med tidlig udbetaling på VM-kampe, og tilbud med væddemål på straffespark ved Verdensmesterskabet i fodbold 2022. Nogle af disse tilbud er skræddersyede til VM i fodbold 2022 og du kan få penge tilbage fra dine væddemål, samt lukke væddemål før tid, hvis du nyder VM cash-out tilbud. Men for at få mest ud af din VM betting oplevelse hos bet365, skal du bruge en bet365 bonuskode 2022. Der er gratis væddemål, som du kan få, når du bruger en promokode og det er noget, som du næppe ønsker at gå glip af.

Udover det brede udvalg af betting tilbud på Verdensmesterskabet i fodbold 2022, danner bet365 også rammerne for at bredt udvalg af spilmarkeder på turneringen. Du kan vælge at spille på vinderspil med turneringens vinder, top målscorer, gruppevindere, udfald af de individuelle kampe og meget mere. Du vil finde tæt på 200 forskellige spilmarkeder på hver VM-kamp og live betting vil også være et stort fokus med VM i fodbold 2022 hos bet365.

Betting på VM er fint, men for at vinde penge skal du gennemføre en indbetaling og placere et væddemål med ægte penge. Den eneste metode til at gøre dette er at gennemføre et indskud til den online bookmaker, og bet365 har et bredt udvalg af forskellige betalingsmetoder. En af de andre store fordele ved at vælge bet365 til din VM betting er at både hjemmesiden og appen har komplet licens og er regulerede. Du kan kontakte kundeservice 24/7 og enhver form for gevinster, som du modtager i forbindelse med VM i fodbold, kan hurtigt blive udbetalt til din konto. Så hvad venter du på? Brug bet365 bonuskoden og opret en konto i dag forud for verdensmesterskabet i fodbold. 

  • Betwinner med høje betting odds på VM

Til dem, som søger konkurrencedygtige VM odds, anbefaler vi at tjekke Betwinner. De er længe blevet anset som værende førstevalget af en online bookmaker med de bedste fodbold odds og det gælder naturligvis også for verdensmesterskabet. Betwinner vil byde dig på de mest konkurrencedygtige VM betting odds i løbet af turneringen og du kan stole på dem, når det kommer til at tilbyde dig en glimrende værdi, når du spiller på slutrunden.

  • Bet og se live stream hvor som helst med din 1XBET app

Hvis live betting og streaming er din førsteprioritet i forbindelse med VM, bør du ikke kigge andre steder end hos 1XBET. Denne online betting virksomhed er hurtigt blevet til en af de største aktører inden for online fodbold betting brands på tværs af kloden. Du vil se deres navn lyse op ved forskellige fodboldkampe rundt omkring i verden og her er Africa Cup of Nations et godt eksempel. 1XBET er også sponsor for fodboldklubber og de vil være fastsatte på at tilbyde dig en komplet live streaming og bedste betting oplevelse i realtid, når du ser VM i fodbold 2022 samt andre fodboldturneringer i fremtiden.

For de sportsfans, som er heldige nok at kunne opleve VM i Qatar, er det vigtigt at have adgang til spilmarkederne på farten. Her skiller 1XBET sig også ud blandt mængden. Deres 1XBET mobile app er designet af eksperter og den er perfekt til den fodboldfan, som ønsker at placere et væddemål, mens han eller hun ser VM. Når du har installeret deres 1XBET app på din telefon, kan du placere et væddemål på en VM-kamp med blot få klik på din skærm Det betyder at du ikke behøver at forlade tribunen for at placere et væddemål. Sidder du derhjemme kan du også placere væddemålet direkte fra din sofa uden at skulle rejse dig op. Du skal bare hive fat i din telefon og åbne deres 1XBET app og der kan du nemt se hvordan du spille på VM betting. 

Verdensmesterskabet I fodbold er den største sportsbegivenhed på planeten, og du kan nyde betting på turneringen, uanset hvor du er, når kampene er blevet fløjtede i gang.

Del artikel

Andre læser også