ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bedre rejseoplevelse: Aalborg-virksomheder lander stor aftale

Af Emil Kjær Jørgensen

De fleste, der har prøvet at ankomme lidt for sent til lufthavnen, kender til de mange faktorer, som kan øge stressniveauet endnu mere – hvilken gate skal jeg til, hvor checker jeg ind, og hvor finder jeg den whisky, som jeg bare skal have med hjem til svigerfar?

Men et helt unikt partnerskab mellem de aalborgensiske virksomheder, MapsPeople og Combine, skal nu gøre rejseoplevelsen mere tryg og inspirerende for de over 40 mio. passagerer, som rejser til og fra de største lufthavne i Sverige.

Nordjysk teknologi skal gøres rejseoplevelsen bedre

Den skærmbaserede Wayfinding-løsning, der placeres strategisk i hele lufthavnen, består af interaktive og søgbare kort, flydata og boarding-kortscanner, der vil give nøjagtig flyinformation og vejvisning – kombineret med information om spisning og shopping.

Fra en rejsendes perspektiv vil dette sikre adgang til personlig information på det rigtige sted, på det rette tidspunkt og med yderligere, relevant information om nærliggende restauranter, shopping og andre lufthavnsfaciliteter.

”Vores mission er at gøre teknologi anvendeligt og mere menneskeligt. Derfor er vores rolle i projektet at bygge en softwareløsning, som favner de rejsende i de svenske lufthavne – på tværs af typer, tid og lokation – med brug af bl.a. MapsPeople’s kortplatform,” forklarer Lars B. Kanstrup, Partner & Kommerciel direktør i Combine, til MigogAalborg.

Unikt nordjysk samarbejde

Swedavia har valgt det danske partnerskab på baggrund af et udbud på software til en “Indendørs Maps Management og Wayfinding Solution”.

”Vi er meget glade for at levere indendørs navigation til Swedavia. De ønsker at skabe fremtidens lufthavn med en mindre kompliceret og mere behagelig oplevelse for de rejsende. Det er præcis det, vi vil give passagerer med MapsIndoors, så vi er stolte over at blive valgt til jobbet,” fortæller Michael Gram, CEO i Mapspeople, i en pressemeddelelse.

Lars B. Kanstrup forklarer, at det det unikke samarbejde mellem Combine og Maps People er et godt eksempel på hvordan lokale alliancer her i Danmark kan begå sig internationalt:

”Vores ydelser og teknologier suppelerer hinanden perfekt, og vigtigt af alt har vi en gensidig interesse i hinandens succes,” siger Lars B. Kanstrup til MigogAalborg

Løsningen lanceres i Stockholm Arlanda i slutningen af ​​2018.

Del artikel