Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hjælp i en svær tid: Find en bedemand i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Når vi mister en elsket, står vi over for en af livets mest uundgåelige realiteter.

I disse øjeblikke er det afgørende at have støtte fra professionelle og omsorgsfulde bedemænd, der kan hjælpe os gennem den svære tid med værdighed og respekt.

I Aalborg er der en række dygtige bedemænd, der tilbyder en tryg og personlig service, der tager hensyn til individuelle behov og ønsker.

Vi har lavet et overblik, så du kan vælge den, der passer bedst til dig og din familie.

Min Afsked

Min Afsked er en kæde af begravelsesforretninger beliggende i det meste af Nordjylland.

De gør tingene langsomt. Grundigt. Ordentligt. Nærværende. Og den idé sikrer de sig at alle deres kollegaer er med på – den snak tager de allerede til jobsamtalen.

Hvis du bare vil have begravelsen overstået, forstår de og hjælper gerne. Hvis du gerne vil gøre noget ekstraordinært (kun fantasien sætter grænser), hjælper de også gerne.

“Tak for din tillid til os. Vi tager den alvorligt, det lover jeg” – Else Mikkelsen, stifter af Min Afsked.

Læs mere om Min Afsked her.

Bedemand Trenskow

Bedemand Trenskow har en vision om at skabe et individuelt og trygt miljø, der støtter dig og dine kære gennem hele begravelsesprocessen. Nærvær og opmærksomhed omkring familiers individuelle behov er afgørende for at skabe gode, meningsfulde og passende rammer omkring den sidste afsked.

Hvert menneske og enhver afsked er unik. Bedemand Trenskow tilbyder skræddersyede løsninger, der respekterer og afspejler den afdødes liv. De støtter dig i sorgen og skaber varige minder – en dedikation, der strækker sig ud over tiden.

Med omfattende lokalkendskab og stærke forbindelser til præster og kirkegårdenes personale er de en dedikeret og pålidelig samarbejdspartner. De har et eksklusivt og fast samarbejde med byens bedste blomsterdesigner og formidler også meget gerne kontakten til en professionel bobestyrer.

De er opmærksomme på den seneste lovgivning og påtager dem ansvaret for at tilbyde begravelsesmuligheder, der respekterer både mennesker og planeten.

De er altid klar til at besvare spørgsmål omkring deres praksis. 

Læs mere om Bedemand Trenskow her.

Skatt Christensen

Skatt Christensen Begravelsesforretning er en familiedrevet virksomhed med over 100 års historie.

De møder jer med stor omhu, omsorg og støtte, med tilpasning af særlige ønsker fra afdøde og jer efterladte. De har stor erfaring med alt indenfor begravelser og bisættelser, for alle trosretninger, med respekt for forskellige traditioner. Tillid, tryghed, troværdighed og etik har været fundamentet i deres virke siden 1907. 

Vi er alle en del af naturen, derfor er det væsentligt for Skatt Christensen at tilbyde bæredygtige muligheder ved valg af kister og urner. Dertil planter både de og deres partnere et træ til minde om afdøde – uagtet valg af kiste eller urne – uden ekstra omkostning. 

Hos Skatt Christensen tilbyder de totalløsninger, rådgivning, vejledning samt støtte fra start til slut. Det handler om, at I skal kunne fokusere på det vigtigste for jer ved den sidste afsked. De anser det, som værende deres fornemmeste opgave at skabe optimale rammer for en personlig og smuk hyldest af det levede liv, samt sikre en værdig afsked. 

De går altid de ekstra skridt der skal til!

Læs mere om Skatt Christensen her.

Del artikel

Andre læser også