Forkælelse, rabatter og fredagsslik: Kom til Beauty Party i Magasin

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Efter mange års fravær, slog Magasin i dag dørerne op, til det nye flotte og store varehus, ved Friis Shoppingcenter i Aalborg.
Efter mange års fravær, slog Magasin i dag dørerne op, til det nye flotte og store varehus, ved Friis Shoppingcenter i Aalborg.

Åbningen af Magasin Du Nord i Aalborg blev i går markeret med et gigantisk brag, og kunder såvel som medarbejdere var både taknemmelige og imponerede over stormagasinets nye, nordjyske lokation.

Det kan du læse mere om her.

Festlighederne fortsætter selvfølgelig over weekenden, og i dag står i skønhedens tegn.

Efter mange års fravær, slog Magasin i går dørerne op, til det nye flotte og store varehus, ved Friis Shoppingcenter i Aalborg.

I stueetagen har Magasin opbygget et overvældende beauty univers, som på smukkeste vis kommer rundt i alle skønhedens verdenshjørner.

I anledningen af åbningen kan du som kunde blandt andet få 3 for 2 på ALT i hele Beauty-afdelingen (Sephora undtaget).

Drej dig til fede præmier

Især brands som Sephora er blevet budt hjertelig velkommen af Aalborg, men fra 15 i dag kan du også komme helt tæt på de mange andre beauty brands og blive forkælet til op over begge ører.

Blandt andet kan du i dag fra 15.00-18.00 deltage i dagens Beauty Lottery. Ved fremvisning af Goodie Card-appen kan du få lov at dreje på lykkehjulet og vinde masser af fede gevinster.

Her er ufatteligt lækre præmier på højkant fra blandt andre Elisabeth Arden, Estee Lauder, Bare Minerals og Beauty Pacifique. 

Der vil være op til 250 goodiebags og præmier, så der er altså gode chancer for at dreje sig kæmpe fredagsforkælelse.

Derudover kan der igen i dag, fra 15.15 til 19.15, også vindes alt fra sko til bolsjer på den populære Tidsmaskine.

Forkælelse over hele linjen

Foruden de mange lækre præmier, så står Magasin også klar til at forkæle kunderne på andre fronter.

Blandt andet kan du både i dag (15-18) og i morgen (13-16) møde eventpigerne fra Beauty Candy Shop i herreduftafdelingen, der deler poser af højkvalitets fredagsslik med hjem fra både Simply Chocolate og Karamelleriet.

Men selvfølgelig er det ikke kun smagsløgene, der skal forkæles. Allerede fra morgenstunden kan du nyde godt af de mange aktiviteter, som Beauty-afdelingen både i dag og fremadrettet kan tilbyde kunderne.

Efter mange års fravær, slog Magasin i dag dørerne op, til det nye flotte og store varehus, ved Friis Shoppingcenter i Aalborg.

Klokken 14 kigger Julie Zangenberg forbi Beauty Pacifique, som samtidigt tilbyder alle kunder en gratis hudanalyse.

Og kan man slet ikke få nok af fest, farver og beauty, så kan du også gennem dagen opleve et festligt danseshow på Gabels Torv hver halve time. Her deler Diesel-konsulenter produkter og andre lækkerier ud – og giver dig chancen for at vinde valgfri Diesel-produkter for 1000 kr.

Der bliver altså (også i dag) god grund til at kigge forbi Magasin, hvis du brænder for skønhed. Uanset om det er i form af chokolade, cremer eller glitrende øjenskygger.

Husk at downloade Goodie Card-appen for at få mest muligt ud af dagen.

Danmarks næste hotdog-konge: Spis så mange du kan på 15 minutter

Skrevet af: Michael Qureshi

Så er det tid igen.

Det er efterhånden blevet en god tradition, at Danmarks hotdog-konge skal findes lige her i Aalborg.

Igen i år afvikles DM-finalen på Gl. Torv i Aalborgs Midtby. Men før vi kommer så langt, så skal deltagerne til finalen findes.

I april og maj afvikles kvalifikationsrunderne til en af årets helt store ”events”, når finalisterne til DM i Hotdogspisning skal findes.

Kvalifikationsrunden er nu i gang, og finalisterne skal findes rundt i hele Danmark. I Aalborg Kommune findes der tre steder, hvor man kan kvalificere sig.

Det er på legendariske Maxi Grill, Klarup Grill samt Madværkstedet i Arden.

Derudover er der tre øvrige steder i Nordjylland.

Vind et rejsegavekort på 20.000 kr.

Førstepræmien i DM i Hotdogspisning-finalen er et rejsegavekort på 20.000 kroner, men der er også flotte præmier til de lokale vindere, hvor der er et weekendophold på spil – samt lodtrækningspræmier om flotte gavekort blandt alle, der forsøger at kvalificere sig.

Reglerne er ganske simple – spis så mange hotdogs som muligt på 15 minutter.

De ti bedste på landsplan kommer i finalen, der afholdes den 31. maj i Aalborg til en kæmpe event på Gl. Torv.

Adgang til konkurrencen – og i første omgang et kvarter i hotdog-himlen – koster 100 kroner, og som altid går alle pengene ubeskåret til et velgørende projekt.

Rekorden er på 42 hotdogs på et kvarter

I år er det Fonden Børnenes Kontor i Aalborg, der kan nyde godt af en økonomisk saltvandsindsprøjtning.

“Vi vil gøre DM i Hotdogspisning til en relevant og sjov begivenhed for alle.

Der kan synes langt fra din lokale pølsevogn til podiet i Aalborg, men det gør måske heller ikke så meget, om du bliver danmarksmester – bare du kan spise flere hotdogs end din bedste ven, din bedrevidende mester, din kollega, din gamle far, eller hvem du nu drømmer om at slå.

For vi har alle i hvert fald én, som vi under INGEN omstændigheder vil tabe til – og så kan man jo se, om man samtidig kan sikre sig en plads blandt de 10 storspisende finalister, og hvem ved, måske slå den nuværende rekord på hele 42 hotdogs,” siger Rikke Jeppesen fra arrangøren Steff Houlberg.

Der er dog en lille udfordring ved Maxi Grill. For det er her, at den regerende seksdobbelte Danmarksmester Ruben Mikkelsen plejer at kvalificere sig til finalen.

Den velvoksne ædekonge er selvfølgelig lokal og repræsenterer Aalborg på fornemmeste vis.

Så I Del 1 af vores Tour de Grillbar med legenden Okker? Set knap 70.000 gange

Her er de steder i Nordjylland, hvor du kan vinde lokale præmier eller endda kvalificere dig til DM finalen 1. juni

Adresserne på stederne kan du finde her

Aalborg
Maxi Grill, Hadsundvej 96

Klarup
Klarup Grill, Klarupvej 52

Arden
Madværkstedet, Østergade 7

Sæby
Big Burger, Sophus Falcks Vej 1 H

Frederikshavn
Frederikshavner Grillen, Abildsgårdvej 16

Brovst
Den Fodkolde, Østergade 64

Festen er slut: Kendt kunstners bar lukker i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Det var med vilde kunstværker på væggene og stærke budskaber på væggene, at den kendte kunstner Kristian Von Hornsleth åbnede sit bar koncept Hornsleth Bar i Aalborg.

I november 2017 åbnede man dørene til Hornsleth Bar i Jomfru Ane Gaden, og provo-kunstnerens bar blev fint modtaget som et anderledes sted i byens berømte diskoteks-gade.

Men nu er festen slut. I tirsdags lukkede og slukkede Hornsleth Bar for eventyret i Aalborg.

“Det er med tårerne trillende ned ad kinderne, at vi desværre må meddele, at i morgen bliver vores sidste åbningsdag,” skrev Hornsleth Bar forleden på deres Facebook-side.

REKOM har lukket flere steder

Det er den store danske bar- og natklubskoncern REKOM, der står for driften af Hornsleth Bar i Aalborg. De ejer hovedparten af stederne i Gaden, men i ugens løb opstod der en interessant debat i TV 2 Nord.

Meldingen er, at for høje huslejer i Gaden kvæler stederne.

REKOM har på det seneste lukket steder som High Voltage, Viggo’s og nu gælder det så Hornsleth Bar. Det skal dog også siges, at REKOM har flere succesfulde steder i Gaden.

Tegner et dystert mønster i Gaden

Men tidligere på ugen kunne vi også fortælle, at natklubben Club C er under konkurs. Dermed tegner der sig et dystert mønster i Gaden.

“De forretningsdrivende i Jomfru Ane Gade bliver kvalt af de høje huslejer, fordi der ikke er penge til at foretage investeringer,” siger Allan Lynge, advokat for REKOM, til TV 2 Nord.

Han forklarer desuden til tv-stationen, at det koster penge at forlade stederne i utide som tilfældet nu er med High Voltage, Viggo’s og senest Hornsleth Bar.

Gadens ukronede konge Torben Jensen, ejer af hovedparten af bygningerne, afviser dog kritikken over for TV 2 Nord.

Hornsleth Bar kører videre i både København og Århus, men det er altså et farvel til eventyret i Aalborg.

Så skal der stemmes: Guf & Kugler i finalen om Danmarks bedste ishus

Skrevet af: Michael Qureshi
Guf og Kugler har størrelser til enhver smag.
Guf og Kugler har størrelser til enhver smag.

De er forsvarende mestre med triumf efter gyserafstemning i 2018.

Nu er Guf & Kugler igen med i opløbet om at blive kåret til Danmarks bedste ishus. Sidste år var det Guf & Kugler i Nibe, som vandt afstemningen, hvor over 57.000 stemte på opdagdanmark.

Til forskel fra sidste år så er det Guf & Kugler i Slotsgade i Aalborgs midtby, som har den nordjyske førertrøje på.

Men der er i den grad brug for Nordjyllands stemmer. For lige nu er det Isvaflen i Ribe, som rimelig suverænt ligger 1’er i afstemningen.

Den første del af afstemningen gik på at finde de regionale vindere, som så røg videre i et finale-felt.

Nordjylland har tre ishuse med i finalen

Nordjylland har tre ishuse med i finalen, og ikke overraskende så har Guf & Kugler to vinderchancer.

For både deres Aalborg- og Nibe butik er med i finalen. Sidste nordjyske finale-deltager er Ishjørnet i Skagen.

“Efter nogle virkelig spændende regionale afstemninger har vi fundet årets 10 finalister.

Fra 12. april kl. 8.00 til 23. april kl. 12.00 kan du afgive én stemme på det ishus, du mener skal være Danmarks Bedste Ishus 2019,” skriver Opdagdanmark i en pressemeddelelse.

34 cm lang vaffel

Ingen tvivl om at de to søstre bag Guf & Kugler har skabt et helt fantastisk brand og ikke mindst lækre is med en masse forskellige tilkøbsprodukter.

Forleden kunne vi her på MigogAalborg fortælle om Guf & Kuglers seneste kreation Scepter som er en 34 cm lang vaffel med 10 valgfrie kugler, en flodbølge af softice, guf, drys og en vaffel på toppen.

Sandsynligvis for at undgå snyd med online-afstemning er det i denne omgang udelukkende sms’er der tæller som stemmer.

Du kan hjælpe Guf & Kugler med at vinde titlen som Danmarks bedste ishus 2019 ved at stemme lige her