Har stor Aalborg-afdeling: BDO blandt landets bedste på medarbejdertilfredshed

Skrevet af: Michael Qureshi

Annonce

Når året 2017 om lidt lukkes ned, så kan man se tilbage på et rigtigt godt år hos den landsdækkende revisionsvirksomhed, BDO.

Virksomheden vokser stadig i den rigtige retning, heriblandt Aalborg-afdelingen, som i dag beskæftiger omkring 70 medarbejdere. I alt har BDO på landsplan 1.100 medarbejdere.

En milepæl i år var, at de fik stemplet “Top-in-Class”, som placerer dem blandt de 25 procent bedste danske virksomheder med 300-2.000 medarbejdere, når det gælder medarbejdertilfredshed.

Det er analysevirksomheden Ennova, der foretager undersøgelsen, hvor BDO scorede rigtig højt i medarbejdertilfredshed, og gav virksomheden et pænt forspring i forhold til den samlede branche.

Hvorfor scorer de så højt også i Aalborg?

Det er absolut ikke uvæsentligt for en virksomhed. Derfor kiggede MigogAalborg ud på Visionsvej 51 på Eternitten for at spørge nogle af Aalborg-medarbejderne ind til, hvad BDO gør meget ud af for at opretholde arbejdsglæden hos dem.

“Jeg startede her hos BDO i Aalborg i august 2011 som studiemedarbejder. Så jeg har været hele vejen rundt i organisationen. Jeg har lavet spandevis af kaffe, og var sågar med til at registrere alle vores arkivkasser, da vi flyttede ud på Eternitten. Det var et pænt stort arbejde, skal jeg hilse og sige,” siger Mathias Christensen og griner.

I dag er han Manager hos BDO, og dermed et stærkt bevis på, at det er en organisation, hvor man kan nå rigtigt langt med den rette indstilling.

“Jeg har altid følt, at der var plads til, at jeg kunne tage ansvar og rykke mig. Jeg har hele vejen igennem mærket, at BDO vil mit bedste, og har investeret i en masse uddannelse til mig. Da jeg startede, lagde jeg rigtigt mange timer i firmaet, og nu er jeg i et andet stadie i mit liv med familie. Selvfølgelig skal der stadig knokles, men jeg mærker tydeligt den her fantastiske fleksibilitet på arbejdspladsen,” forklarer Mathias Christensen.

Mathias Christensen på Aalborg-kontoret

Laveste gennemsnitsalder i hele BDO

BDO i Aalborg er det kontor i BDOs danske organisation, som har den laveste gennemsnitsalder. Så der er masser af unge folk og dynamik på kontorgangene i den flotte bygning.

“Hvis man har en eller anden forestilling om, at revisoren i dag er med gråt hår og kugleramme, så er det faktisk en helt anden virkelighed. Vi er mange unge mennesker her hos BDO, og det kan mange af vores kunder godt lide. Især mange af de her fremadstormende iværksættere sætter pris på, at vi møder dem i øjenhøjde, og kender deres behov, stort set før de selv er klar over dem.

Derudover sker der mange ting i branchen med digitalisering,” forklarer Kasper Buttler, der er Assistant, og har været i BDO siden januar 2015.

Kasper Buttler har været hos BDO i snart to år

Kigger man på Aalborg-afdelingen helt konkret, så kan Malene Pedersen i den grad tale med om, hvor store faglige udfordringer der er i en af landets største byer.

“Jeg skiftede fra BDO i Skive, fordi min kæreste er fra Aalborg. Det er helt sikkert det bedste, jeg har gjort for mig selv på det faglige plan. Skive-kontoret var af helt naturlige grunde med færre ansatte, og jeg har virkelig rykket mig her i Aalborg både fagligt og menneskeligt. Der er mange store opgaver her i Aalborg, og så har vi et helt fantastisk socialt miljø med mange unge mennesker,” forklarer Malene Pedersen, der i dag er Senior Assistant, og har været ansat siden 2012.

Malene Pedersen kom fra BDO i Skive

Ledelsen stolt over udsagn fra medarbejderne

Vibeke Woetmann er administrationschef hos BDO i Aalborg. Hun bliver stolt, når hun hører de udsagn, medarbejderne kommer med. De flugter godt med undersøgelsen, som BDO scorer højt i.

“Det falder godt i tråd med, hvad vi gerne vil som virksomhed. Vi vægter uddannelser og kompetencer meget højt. Vi har blandt andet også vores BDO Academy, som er vores interne uddannelsescenter. Netop for hele tiden at arbejde på at videreudvikle vores medarbejdere.

Vi har også fokus på, at medarbejderne har det godt socialt sammen, og der glæder det os, når vi ser, at de tager initiativer til arrangementer uden for virksomheds-regi,” forklarer Vibeke Woetmann.

Vibeke F. Woetmann er administrationschef hos BDO i Aalborg

For Senior Assistant Malene Pedersen er det en fortjent anerkendelse til BDO, at de er vurderet Top-in-Class af medarbejderne selv.

“En virksomhed som BDO arbejder hele tiden på at være forrest i udviklingen. Det gør også, at vi medarbejdere kender de nyeste systemer, og på den måde hele tiden kan optimere kundeforholdet. Så har jeg også den her følelse af, at jeg hele tiden er opdateret på det nyeste i branchen,” forklarer Malene Pedersen.

Kæmpe fordel at være en del af større virksomhed

Det bakkes op af de to andre Aalborg-medarbejdere i BDO;

“Det er en fordel at være i en større virksomhed som BDO. Man kan hele tiden få udnyttet sine kompetencer inden for forskellige områder, og i den grad hele tiden dygtiggøre sig.

Jeg føler meget, at de prioriterer at have de dygtigste medarbejdere i branchen, og det kommer os til gode. Hvis man ønsker at specialisere sig inden for et særligt felt, så er der er også masser af muligheder i den her organisation,” forklarer Mathias Christensen.

“Det er fedt at være en del af en virksomhed, der hele tiden flytter sig fremad. Så synes jeg også, at de gør meget ud af det sociale liv. På et tidspunkt holdt vi en fest for den yngste del af kontoret, og der fik vi lov til at holde festen her i bygningen, og der blev bakket op om det fra ledelsens side.

Det er sådan nogle ting, der er med til at skabe større arbejdsglæde, når man har gode kolleger i et godt miljø,” forklarer Kasper Buttler.

Står stærkere sammen både fagligt og socialt

Hos ledelsen hviler man ikke på laurbærrene oven på placeringen blandt de virksomheder i Danmark med flest tilfredse medarbejdere.

“Vi plejer at sige, at vi ikke er noget uden hinanden. Hvis vi står stærkere sammen både fagligt og socialt, så står vi også stærkere sammen med vores kunder. Vi bygger relationer og skaber noget værdi sammen.

Vi er stolte over de gode resultater, men absolut også over en svarprocent på 95. Det er rigtigt højt. Vi kigger hele tiden på, hvordan vi kan forbedre os i forhold til medarbejdere, og det kommer i sidste ende vores kunder til gode,” forklarer Vibeke Woetmann.

Høj kundetilfredshed, stigende medarbejdertrivsel, organisk vækst samt fortsat tro på fremgang sikrer BDO et tilfredsstillende 2017 – du kan læse den netop udgivet årsrapport lige her

Vil du vide mere om BDO i Aalborg – så kan du få nærmere information her

Henrik Ørsnes hylder kærligheden: Flot tilbud på vielsesringe hele januar

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Lige om hjørnet venter foråret, som er årstiden for kærlighed og forelskelse, og hvor amorinerne flyver om ørene på os.

Måske har du allerede fundet dit livs kærlighed … Måske har én af jer endda været nede på knæ … Måske er det et spørgsmål om måneder, før I skal sige ja til at dele livet med hinanden.

I så fald, er den nuværende kolde årstid bestemt ingen hindring for at forberede årets store kærlighedsfest.

I Aalborgs ældste smykkehandel, Henrik Ørsnes, der i dag drives af sønnerne Bo og Lars Ørsnes vil man nemlig hellere end gerne hjælpe med at gøre kærligheden komplet – hvilket ofte kan klares med noget rundt og smukt, der (måske) også glimter.

Derfor kan I i hele januar måned spare 20 % på netop forlovelses- og vielsesringe, og som en ekstra gave får I en flaske Moët & Chardon champagne med i købet, til at fejre jeres kærlighed med.

En evig kærlighedsinvestering

Når I vælger jeres ringe, så vælger I ikke kun et smykke, der skal forskønne den store dag. Derimod skal ringene holde ligeså lang tid, som selve kærligheden.

Det er altså en investering, og derfor noget, der for de fleste skal overvejes nøje.

“Vielsesringe er det evige symbol på kærlighed og den dag, man sagde ja til hinanden,” forklarer Bo Ørsnes og fortsætter:

“Der er derfor mange overvejelser, der skal gøres: Skal de være i guld eller sølv? Skal der være diamanter i? Skal de håndgraveres?

Vi er meget åbne overfor ønsker og idéer, så ved os skal man ikke være bange for at drømme stort.”

Traditioner der følger med tiden 

Henrik Ørsnes har været et kendt navn i bybilledet i over 40 år, og i dag er det sønnerne, der står bag det velrenommerede navn.

I Aalborg har Henrik Ørsnes afdelinger i hhv. Aalborg Storcenter samt på Boulevarden.

Gennem årene er det lykkes Henrik Ørsnes at følge med tidens trends inden for både ure og smykker, men samtidigt bibeholde de stolte traditioner, der gør det eksklusive køb til noget helt unikt.

I dag er miljøet og butiksindretningen opbygget åbent og inspirerende, hvor kunderne i deres eget tempo kan gå drømmende på opdagelse i en himmel af guld, sølv og funklende ædelstene.

Derudover har Henrik Ørsnes også bevæget sig ind på de digitale platforme, hvor blandt andet sociale medier og en online webshop er medvirkende til, at smykkeshoppingen er inden for rækkevidde hele døgnet rundt.

“Vores mange forretninger rummer hver især forskellige produkter, så nogle af vores kunder efterspurgte muligheden for at kunne finde alle vores brands og private labels samlet på ét sted,” forklarer Bo Ørsnes.

Henrik Ørsnes på Boulevarden.
Henrik Ørsnes i Grøn Gade i Aalborg Storcenter.
Henrik Ørsnes i Ny Gade i Aalborg Storcenter

Alle skal have en god oplevelse

Men modsat den tendens, vi ser med at de fysiske butikker, i stigende grad lukker ned og i stedet erstattes af en udelukkende digitaliseret forretning, så bliver dette ikke aktuelt for Henrik Ørsnes.

“Selvfølgelig skal vi være moderne for at fremtidssikre os selv, men vi ved også, at en stor del af vores kundeklientel stadig har et behov for at have smykkerne mellem hænderne og få den personlige rådgivning, de har brug for.

Derfor er vores fokus på vores fysiske butikker mindst ligeså vigtig for os. Alle kunder skal have en god oplevelse.” slutter Bo Ørsnes.

Find den Henrik Ørsnes butik der ligger tættest på dig her.

Lopper, opera og musikfestival: Her er din weekend i Aalborg

Skrevet af: Simone Vestergaard
Foto: Stine Kjølby Christensen
Foto: Stine Kjølby Christensen

Weekenden byder på en god blanding af både opera, stand up, musikfestival og familieværksted.

Derudover afholdes Nordjyllands største kræmmer- og loppemarked for ottende år i træk.

Traditionen tro sker det i Gigantium, og det er både lørdag og søndag fra klokken 10-16.

Men denne gang har arrangementet overgået sig selv.

Markedet er nemlig udvidet med 100 stande, og dermed kommer man op på hele 300 stande, som tilbyder unikke antikviteter, flotte loppefund, lækkert genbrug og en masse kræmmervarer.

Du kan læse mere om loppemarkedet her.

En musikfestival med mange år på bagen

Nordens største musikfestival for de unge finder sted lørdag og søndag i Nordkraft.

Omkring 180 bands fra ungdomsklubber, fritidsklubber og ungdomsskoler i hele Norden spiller på de i alt seks scener, som er placeret rundt omkring i Nordkraft.

Her kan man opleve alt fra hip hop til metal og popmusik.

Festivalen har faktisk været afholdt i Aalborg siden 1983, og løber i år af stablen for 36. år i træk.

Du kan læse mere om festivalen her.

Musik

18/1 Ungdomsringens Musikfestival 2019, Nordkraft kl. 19 (d. 18-19. jan.)
18/1 Scorpions Tribute, på Café Frederiksberg kl. 20
18/1 Groovebox på 100Fryd kl. 21
19/1 Tuba tryllerier, urfremførelse og operakvartetter, Musikkens Hus kl. 14

Events

18/1 Vinsmagning på en anderledes måde med tre retter lækker mad, hos Vin & Vin kl. 18.45
18/1 La Bohéme, AKKC kl. 20
19/1 Anden Bringer Ud, AKKC kl. 19 og kl. 21.30 (UDSOLGT)
19/1 Loppemarked i Gigantium kl. 10 (19.-20. jan.)
19/1 TeeShoppen åbner butik i Danmarksgade kl. 10
19/1 Kunsten for begyndere, på Kunsten kl. 11
20/1 Søndagstur på Kunsten kl. 14
20/1 Aalborg Vikings – Viby IF, kl. 15
20/1 Sunday Movie: The Heart is Deceitful above all things, på 1000Fryd kl. 20

Opsætninger

19/1 Format 4: ”Me Too, Nora!”, på Aalborg Teater kl. 19.30
19/1 ATT Dialog: Grænseløshed, på Aalborg Teater kl. 10.30
19/1 Hvordan Slipper Vi Af Med De Andre, Det Hem’lige Teater kl. 19.30

For børnefamilierne

18/1 Familieaften i Svømmeland Nørresundby kl. 17
19/1 Kom med til forpremiere på: ”Sådan træner du din drage 3”, Nordisk Film Biografer kl. 11.30
20/1 Sjov Søndagslegeland i DGI Huset Nordkraft kl. 12
20/1 Familieværksted – kreativitet for hele familien, på Kunsten kl. 11

Er du sulten?

Morgenmad, frokost eller aftensmad? Få inspiration til hvor i kan spise i Aalborg i MigogAalborgs spiseguide. I spiseguiden finder du blandt andet nøje udvalgte restauranter, caféer, take-away steder der ligger i Aalborg. Tjek det ud lige her.

Du kan hente spiseguiden ned på din telefon, så du altid har den lige ved hånden. Og den er helt gratis for dig at bruge.

Åbn din browser (Safari) -> gå ind på https://migogaalborg.dk/spiseguide/ -> Tryk på det midterste ikon i menulinjen i bunden -> Føj til hjemmeskærm

OG voilá! Så har I altid et stort overblik lige ved hånden, når der skal besluttes hvor I skal spise. 

Husk også at hente MigogAalborgs app, Eventmap, som samler alle begivenheder i Aalborg.

Download af app’en er gratis og ganske simpel:

Åbn din browser (Safari/Chrome) -> gå ind på eventmap.dk -> Følg guiden på skærmen – 10 sekunder senere har du EventMap på din telefon.

Første weekend i februar: Kæmpe fest foran Musikkens Hus for alle

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Der var også mange mennesker samlet på Musikkens Plads til hyldestkoncert for Kim Larsen
Der var også mange mennesker samlet på Musikkens Plads til hyldestkoncert for Kim Larsen

Når Musikkens Hus den 2. februar danner rammen om årets Danmarks Indsamling, bliver det med Mads Steffensen, Tine Gøtzsche og Sofie Østergaard som værter.

Aftenens overordnede mål er, traditionen tro, at samle ind til de mennesker, der har brug for det – og i år er det pigerne i verdens fattigste lande, der er i fokus.

Dagen kommer til at byde på det ene højdepunkt efter det andet, og hele Aalborg er blandt andet blevet inviteret med til en kæmpe lysparade, hvor man håber på op mod 30.000 deltagere.

Paraden starter på Nørresundby Torv og bevæger sig over Limfjordsbroen og langs havnen for at ende på Musikkens Plads med en storslået fællessang. Det kan du læse mere om her.

Folkefest på Musikkens Plads

Men lysparaden er bestemt ikke eneste højdepunkt denne dag.

Fra kl. 19 og frem til midnat vil der være fest på Musikkens Plads, foran Musikkens Hus med masser af forskellige aktiviteter, hvor der blandt andet vil være musik, dans, ild-show, børneområde, konkurrencer, mulighed for at lave din egen isskulptur samt mulighed for at købe streetfood og varme drikke.

Det skriver Musikkens Hus på Facebook.

På pladsen vil man kunne overvære, når ”Team Vild Med Dans”, ”Team Sussi & Leo” og ”Team Bedrag” dyster i Rickshaw-rally.

Man vil også kunne møde samtlige deltagere fra den seneste omgang af Bagedysten, som uddeler lækre smagsprøver, og i dagens anledning, ikke kæmper mod hinanden, men i stedet sammen skal løse én af aftenens mange underholdende udfordringer.

Burhan G, Søs Fenger og Oh Land på scenen

Danmarks største YouTube’ere: Rasmus Brohave, Kristine Sloth og Julia Sofia skal også arbejde sammen, og løse en opgave på tid.

Derudover vil man på den store udendørs tv-skærm blandt andre kunne se og opleve: Søs Fenger, Burhan G og Oh Land, når de indtager scenen i Musikkens Hus.

Lige som man vil kunne opleve callcentret samt interviews og konkurrencer med en række kendte danskere.

Flere informationer om arrangementet vil løbende blive meldt ud på Musikkens Hus Facebookside.

Hvad: Folkefest (i forbindelse med Danmarksindsamlingen)
Hvor: Musikkens Plads ved Musikkens Hus
Hvornår: Lørdag den 2. februar fra kl. 19

Omringet af smuk natur: Her kan du bygge nyt og lækkert tæt på Aalborg

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Velkommen til Høje Støvring – et område som er i rivende udvikling, og hvor mange flotte boliger skyder op fra jorden.

Hvis I drømmer om at bygge nyt, bo tæt på grønne områder, og ikke mindst i kort køreafstand fra storbyen, så bør du læse videre.

Foruden en fredet natur, så rummer dette nybygger-område en masse oldtidshistorie.

Her er to gravhøje og et lille levn af Hærvejen, men det skal man bestemt ikke lade sig skræmme af – der er nemlig mange muligheder for at bygge fede huse mellem de fredede naturarealer.

Byggegrundene udstedes i to etaper

Nybolig Støvring står for salget af byggegrundene. De bliver solgt over to etaper, hvor skilningen mellem de to etaper er mellem en af gravhøjene.

”Inden længe flytter de først nye beboere ind på etape 2 – mange af dem med helt unik panoramaudsigt over den fredede ådal.

Der bygges virkelig flotte, arkitekttegnede villaer. Da grundene er store, de fleste mellem 1100 og 1200 kvm, er der god udsigt til naturen, uanset hvilken grund man vælger,” fortæller ejendomsmægler Inge-Lene Ebdrup, der er indehaver ved Nybolig Støvring.

Første etape ligger på den side af gravhøjen, der er tættest på Støvring by.

Men man skal være hurtig, for første etape er snart udsolgt.

Anden etape ligger på den anden side af gravhøjen, og ligger længere inde i dalen med Mastrup Å- og sø i bunden.

Minder fra fortiden

Midt i området ligger minderne fra fortiden, hvor to gravhøje og et lille levn af Hærvejen har sin helt egen historie fra oldtiden.

Området er flot kuperet og skråner ned til Mastrupdalen, hvor bækken løber igennem. I bunden af Mastrupdalen er der en lille sø, hvor man blandt andet kan fiske efter ørreder.

Ved Høje Støvring bor du tæt på naturen, samtidig med, at du kun er få kilometer fra Støvring centrum.

Flere og flere søger fra Aalborg mod Støvring, og det forstår man godt. Ved en køretur gennem bymidten finder man masser af indkøbsmuligheder, flere folkeskoler, gymnasium, svømmehal, sportshaller og meget mere.

Transport til byen er heller ikke et problem, da byen har egen togstation, og tager man bilen, ligger Støvring kun et stenkast fra motorvejen mod både Århus og Aalborg.

Læs og se mere om Høje Støvring her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.