Har stor Aalborg-afdeling: BDO blandt landets bedste på medarbejdertilfredshed

Skrevet af: Michael Qureshi

Annonce

Når året 2017 om lidt lukkes ned, så kan man se tilbage på et rigtigt godt år hos den landsdækkende revisionsvirksomhed, BDO.

Virksomheden vokser stadig i den rigtige retning, heriblandt Aalborg-afdelingen, som i dag beskæftiger omkring 70 medarbejdere. I alt har BDO på landsplan 1.100 medarbejdere.

En milepæl i år var, at de fik stemplet “Top-in-Class”, som placerer dem blandt de 25 procent bedste danske virksomheder med 300-2.000 medarbejdere, når det gælder medarbejdertilfredshed.

Det er analysevirksomheden Ennova, der foretager undersøgelsen, hvor BDO scorede rigtig højt i medarbejdertilfredshed, og gav virksomheden et pænt forspring i forhold til den samlede branche.

Hvorfor scorer de så højt også i Aalborg?

Det er absolut ikke uvæsentligt for en virksomhed. Derfor kiggede MigogAalborg ud på Visionsvej 51 på Eternitten for at spørge nogle af Aalborg-medarbejderne ind til, hvad BDO gør meget ud af for at opretholde arbejdsglæden hos dem.

“Jeg startede her hos BDO i Aalborg i august 2011 som studiemedarbejder. Så jeg har været hele vejen rundt i organisationen. Jeg har lavet spandevis af kaffe, og var sågar med til at registrere alle vores arkivkasser, da vi flyttede ud på Eternitten. Det var et pænt stort arbejde, skal jeg hilse og sige,” siger Mathias Christensen og griner.

I dag er han Manager hos BDO, og dermed et stærkt bevis på, at det er en organisation, hvor man kan nå rigtigt langt med den rette indstilling.

“Jeg har altid følt, at der var plads til, at jeg kunne tage ansvar og rykke mig. Jeg har hele vejen igennem mærket, at BDO vil mit bedste, og har investeret i en masse uddannelse til mig. Da jeg startede, lagde jeg rigtigt mange timer i firmaet, og nu er jeg i et andet stadie i mit liv med familie. Selvfølgelig skal der stadig knokles, men jeg mærker tydeligt den her fantastiske fleksibilitet på arbejdspladsen,” forklarer Mathias Christensen.

Mathias Christensen på Aalborg-kontoret

Laveste gennemsnitsalder i hele BDO

BDO i Aalborg er det kontor i BDOs danske organisation, som har den laveste gennemsnitsalder. Så der er masser af unge folk og dynamik på kontorgangene i den flotte bygning.

“Hvis man har en eller anden forestilling om, at revisoren i dag er med gråt hår og kugleramme, så er det faktisk en helt anden virkelighed. Vi er mange unge mennesker her hos BDO, og det kan mange af vores kunder godt lide. Især mange af de her fremadstormende iværksættere sætter pris på, at vi møder dem i øjenhøjde, og kender deres behov, stort set før de selv er klar over dem.

Derudover sker der mange ting i branchen med digitalisering,” forklarer Kasper Buttler, der er Assistant, og har været i BDO siden januar 2015.

Kasper Buttler har været hos BDO i snart to år

Kigger man på Aalborg-afdelingen helt konkret, så kan Malene Pedersen i den grad tale med om, hvor store faglige udfordringer der er i en af landets største byer.

“Jeg skiftede fra BDO i Skive, fordi min kæreste er fra Aalborg. Det er helt sikkert det bedste, jeg har gjort for mig selv på det faglige plan. Skive-kontoret var af helt naturlige grunde med færre ansatte, og jeg har virkelig rykket mig her i Aalborg både fagligt og menneskeligt. Der er mange store opgaver her i Aalborg, og så har vi et helt fantastisk socialt miljø med mange unge mennesker,” forklarer Malene Pedersen, der i dag er Senior Assistant, og har været ansat siden 2012.

Malene Pedersen kom fra BDO i Skive

Ledelsen stolt over udsagn fra medarbejderne

Vibeke Woetmann er administrationschef hos BDO i Aalborg. Hun bliver stolt, når hun hører de udsagn, medarbejderne kommer med. De flugter godt med undersøgelsen, som BDO scorer højt i.

“Det falder godt i tråd med, hvad vi gerne vil som virksomhed. Vi vægter uddannelser og kompetencer meget højt. Vi har blandt andet også vores BDO Academy, som er vores interne uddannelsescenter. Netop for hele tiden at arbejde på at videreudvikle vores medarbejdere.

Vi har også fokus på, at medarbejderne har det godt socialt sammen, og der glæder det os, når vi ser, at de tager initiativer til arrangementer uden for virksomheds-regi,” forklarer Vibeke Woetmann.

Vibeke F. Woetmann er administrationschef hos BDO i Aalborg

For Senior Assistant Malene Pedersen er det en fortjent anerkendelse til BDO, at de er vurderet Top-in-Class af medarbejderne selv.

“En virksomhed som BDO arbejder hele tiden på at være forrest i udviklingen. Det gør også, at vi medarbejdere kender de nyeste systemer, og på den måde hele tiden kan optimere kundeforholdet. Så har jeg også den her følelse af, at jeg hele tiden er opdateret på det nyeste i branchen,” forklarer Malene Pedersen.

Kæmpe fordel at være en del af større virksomhed

Det bakkes op af de to andre Aalborg-medarbejdere i BDO;

“Det er en fordel at være i en større virksomhed som BDO. Man kan hele tiden få udnyttet sine kompetencer inden for forskellige områder, og i den grad hele tiden dygtiggøre sig.

Jeg føler meget, at de prioriterer at have de dygtigste medarbejdere i branchen, og det kommer os til gode. Hvis man ønsker at specialisere sig inden for et særligt felt, så er der er også masser af muligheder i den her organisation,” forklarer Mathias Christensen.

“Det er fedt at være en del af en virksomhed, der hele tiden flytter sig fremad. Så synes jeg også, at de gør meget ud af det sociale liv. På et tidspunkt holdt vi en fest for den yngste del af kontoret, og der fik vi lov til at holde festen her i bygningen, og der blev bakket op om det fra ledelsens side.

Det er sådan nogle ting, der er med til at skabe større arbejdsglæde, når man har gode kolleger i et godt miljø,” forklarer Kasper Buttler.

Står stærkere sammen både fagligt og socialt

Hos ledelsen hviler man ikke på laurbærrene oven på placeringen blandt de virksomheder i Danmark med flest tilfredse medarbejdere.

“Vi plejer at sige, at vi ikke er noget uden hinanden. Hvis vi står stærkere sammen både fagligt og socialt, så står vi også stærkere sammen med vores kunder. Vi bygger relationer og skaber noget værdi sammen.

Vi er stolte over de gode resultater, men absolut også over en svarprocent på 95. Det er rigtigt højt. Vi kigger hele tiden på, hvordan vi kan forbedre os i forhold til medarbejdere, og det kommer i sidste ende vores kunder til gode,” forklarer Vibeke Woetmann.

Høj kundetilfredshed, stigende medarbejdertrivsel, organisk vækst samt fortsat tro på fremgang sikrer BDO et tilfredsstillende 2017 – du kan læse den netop udgivet årsrapport lige her

Vil du vide mere om BDO i Aalborg – så kan du få nærmere information her

Få en autograf eller et billede: Du kan møde Tour de France-ryttere i Friis

Skrevet af: Michael Qureshi
Søren Kragh Andersen kørte i den hvide ungdomstrøje under Tour de France
Søren Kragh Andersen kørte i den hvide ungdomstrøje under Tour de France

Fredag den 24. august er der stort cykelløb i Aalborgs midtby.

Der forventes rigtig mange tilskuere overalt i gaderne for at følge de mange profiler som blandt andet tæller Tour de France ryttere.

Spilnu.dk Grand Prix har formået at skaffe flere profiler til feltet end eksempelvis PostNord Danmark Rundt formåede.

Faktisk er det sådan, at du kan komme helt tæt på tre Tour de France-ryttere før løbet, hvor du kan få et billede eller en autograf. For de unge er det i hvert fald ret sejt at møde flere af dem, man har set i fjernsynet i løbet af sommeren.

Tre af de helt store navne indenfor dansk cykelsport, Michael Valgren, Søren Kragh Andersen og Jesper Hansen kommer tæt på deres fans, når de i dagens anledning skriver autografer i Friis Shoppingcenter.

For niende gang afholdes det i hjertet af Aalborg

Danmarks største gadeløb for professionelle cykelryttere bliver for niende gang afholdt i hjertet af Aalborg.

Cykelløbet afholdes fredag d. 24. august, og i den forbindelse skruer Friis Shoppingcenter op for Tour de France stemningen og byder fans indenfor.

Cykelentusiaster, store som små, får muligheden for at møde tre prominente profiler fra årets Tour de France løb, når Michael Valgren, Søren Kragh Andersen og Jesper Hansen kigger forbi Friis Shoppingcenter inden dagens løb.

De står klar til at møde deres fans og skrive autografer kl. 17.30 på plan 1 mellem Tiger of Sweden og H&M.

Børnene kan stadig nå tilmelding til det fede børnecykelløb

Inden de professionelle ryttere bevæger sig ud på ruten igennem Aalborgs gader, får cykelglade børn fornøjelsen af at trampe i pedalerne på samme rundstrækning. Børnecykelløbet afholdes fra kl. 16, hvor børn i alderen 5-11 år tager turen først, og kl. 16.30 får børn i alderen 12-16 år også chancen for at cykle banen rundt.

Efter børnecykelløbet vil der være medaljeoverrækkelse til alle de modige børn kl. 17 i Friis Shoppingcenter.

Cykelløbet Spilnu.dk Grand Prix starter kl. 18.45 på Nytorv ved Gammeltorv.

Du kan stadig tilmelde dit barn til det fede børnecykelløb, hvor de kører i de afspærrede gader før de professionelle. Læs mere her

Sjældent de er til salg: Nu kan du få dit eget byhus i midtbyen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Der er efterhånden masser af boliger til salg i Aalborg, så det er om at finde dem, som virkelig skiller sig ud fra mængden.

Har du også forelsket dig i de små byhuse på de små gader med brosten inde i Aalborg, så er det nu, du skal slå til.

DIT HJEM har nu fået et af disse små hyggelige huse til salg på Peder Barks Gade.

Bo småt og godt

Den hyggelige gade er en af Aalborgs mest unikke gader med stemningsfyldte og charmerende byhuse, som sjældent ses udbudt til salg.

Det stemningsfyldte byhus er 65 kvadratmeter, som er veldisponeret ud på to plan.

Her er en entré, stue, spisestue, køkken, badeværelse, og soveværelse.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Pragtfuld solgård

Hyggen fortsætter ude i den lille sydvest vendte solgård, hvor solen kan nydes på de varme sommerdage.

Her er der også plads til et fire personers havesæt, blomsterkrukker og en grill.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Det skønne lille byhus er blevet udbudt til 2.399.000 kroner, og du kan læse mere og se flere billeder her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Napa fylder et år i weekenden: Fejrer det med stort fødselsdagsevent

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe

Aalborgs mange caféer og restauranter har det seneste år været igennem en kæmpe opblomstring.

Det er ikke længere nok at kunne servere en klassisk burger, en varm kop kaffe eller en  pastasalat. Aalborgenserne stiller krav til deres caféoplevelse, og det kan både ses og mærkes i den måde, stederne – på trods af deres mange års erfaring – gradvist udvikler sig, og indordner sig markedet.

Men på trods af de mange valgmuligheder, når det kommer til spisesteder i byen, så er der stadig plads til nye børn i klassen.

Det beviser NAPA Lounge i Vesterå, der om ganske få dage kan fejre sin 1 års fødselsdag.

Oplev NAPA til Åbent Hus

Den fejrer de på lørdag fra kl. 13-17 med Åbent Hus for alle interesserede, som blandt andet kan se frem til at møde (og ikke mindst smage på) NAPA’s egne leverandører inden for både vin, øl og mad – imens man nyder tonerne fra det jazzband, der også gæster de lækre lokaler på dagen.

Derudover vil der blive serveret forskellige former for fødselsdagslækkerier i form af kanapéer, signaturcocktails, kaffe og kage – og mulighed for at se nærmere på de mødefaciliteter, som NAPA tilbyder på deres førstesal.

“Aalborg har taget rigtig godt imod os, og vi har fået ros til op over skyerne. Derfor vil vi gerne indbyde vores stamgæster såvel som dem, der stadig har til gode at se, hvad huset kan byde på, til en uformel fejring i vores lokaler.” fortæller Mette Jensen, som står bag NAPA.

Læs mere om dagen her.

Endnu skarpere koncept

Caféen i Vesterå åbnede med et brag sidste år og havde store visioner om at blive et hipt sted med kombineret café- og vinbar. Siden har målsætningerne ændret sig – men kun mod at blive endnu skarpere.

“Vores fokus skal stadig være på vores vin, og vi vil gerne kunne give folk en anderledes vinoplevelse, end de kan få andre steder i byen.

Napas indehaver Mette (tv) og restaurantchef Signe

Vi serverer næsten alle vores vine på glas, og fremover vil vi også fokusere på at implementere dem meget mere i vores madretter.” forklarer Mette, og løfter også sløret for, at der også snart vil ske en masse spændende på både mad- og eventfronten.

“De kommende måneder byder på en masse spændende tiltag for NAPA, og vi håber at kunne blive sådan et sted, hvor man gerne vil sidde og hygge sig i mange timer. Det skal være intimt, hyggeligt og med tid til at kræse for den enkelte gæst – uden at det bliver fisefornemt.

Med hensyn til maden, så vil vi gerne strække os mere mod det amerikanske med social dining og forskellige småretter, der kan gå ind og bakke vinene endnu mere op, end vores menukort gør nu.”

 

 

Mange spændende arrangementer i vente

Desuden kan aalborgenserne også godt begynde at glæde sig til efteråret, hvor NAPA på deres 1. sal disker op med den ene spændende smagning efter den anden.

“Vores smagninger bliver planlagt under forskellige temaer; og foruden muligheden for at købe de forskellige flasker med hjem til attraktive priser, så kan vi også tilbyde nogle helt særlige smagsoplevelser, der virkelig kan udvide horisonten.

Vi har allerede en amerikansk vinsmagning i kalenderen, måske en eksklusiv champagnesmagning i december, og generelt flere unikke arrangementer, som vi glæder os meget til at præsentere for Aalborg.” slutter Mette.

Har du i øvrigt set, at du får halv pris på en tapas-tallerken for to personer plus en flaske vin på Napa – hvis du er ClubAalborg medlem – læs mere om tilbuddet