Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

20 % rabat på alle varer: Nu åbner Basic & More ny butik i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Nu sker det endelig.

I morgen, torsdag den 14. marts kl. 9.00, slår Basic & More dørene op til en ny livsstilsbutik med et stort udvalg af boliginteriør, keramik og isenkram, der blandt andet kommer fra overskudslagre, har skønhedsfejl, er fejlemballeret eller udgået.

Butiksåbningen sker grundet stor efterspørgsel fra aalborgenserne på Basic & More’s hurtigskiftende udvalg af prisvenlige livstilsprodukter i butikken på Bredegade 5.

Butiksåbningen i Aalborg Storcenter markeres med 20 procent på alle varer fra torsdag den 14. marts – til og med søndag den 17. marts. På åbningsdagen er der goodiebags med små overraskelser til de første 150 kunder.

“Vi er meget forventningsfulde omkring åbningen af vores nye butik, som skyldes et stærkt fremmøde i vores butik i Bredegade.

Vi ønsker at gøre originale mærkevarer til priser, der er til at betale, endnu mere tilgængelige.

Derfor glæder det os, at vores koncept om at indkøbe og sælge varer billigt falder i god jord hos aalborgenserne, “siger Søren Bryske Larsen, administrerende direktør i Basic & More.

Nye varer hver uge

Hver uge kan kunderne som i Bredegade forvente nye varer på hylderne hos Basic & More’s butik i Aalborg Storcenter, der bliver den 14. af sin slags i Danmark.

“Vi bestræber os på at holde et flow i produktnyhederne og derfor kan der hver eneste uge findes nye varer i butikkerne.

Vi har især fokus på indkøb af originale mærkevarer, som er det kunderne efterspørger,” siger Søren Bryske Larsen.

Bredt sortiment af livsstilsprodukter

Hos Basic & More i Aalborg Storcenter findes der livsstilsprodukter i alle afskygninger som blandt andet isenkram, boliginteriør, accessories, smykker, mad og delikatesser.

Butikken fører desuden et fast produktudbud fra eget brand, mens hovedparten af varerne kommer fra danske og internationale brands. 

“Vi fører et bredt sortiment af livsstilsprodukter til lave priser, som rammer godt ned i tidsånden, hvor en nem og bekvem handelsoplevelse vægtes højt.

Tid er i dag en vigtig ressource for mange mennesker, og frem for at skulle i flere forskellige butikker, kan man fylde kurven med de ting, man mangler til hjemmet eller sig selv, eller finde en personlig gave, til en man har kær,” siger Søren Bryske Larsen.

Basic & More’s nye butik vil fremover følge Aalborg Storcenters åbningstider torsdag fra kl. 10.00 til 19.00 samt lørdag og søndag fra kl. 10.00 til 16.00.

Del artikel

Andre læser også