Banebrydende koncept: Aalborgensiske LegalUp oplever stor fremgang

Skrevet af: Redaktionen
Kristin Assaad indfriede på trods af Corona endnu et mål - nemlig at kunne ansætte sig selv pr. den 15/7-2020
Kristin Assaad indfriede på trods af Corona endnu et mål - nemlig at kunne ansætte sig selv pr. den 15/7-2020

Da virksomheden, LegalUp, den 1. februar 2020 kunne fejre sin 1-års fødselsdag, kunne stifter og direktør, Kristin Assaad, blandt andet bryste sig med at have indfriet målet om at åbne kontorer i både Aalborg, København og Aarhus.

Ved at introducere et traditionsbundet juridisk marked for et utraditionelt koncept i form af abonnement- og fastprisbaseret juridisk bistand til små og mellemstore virksomheder, har det unge firma oplevet markant fremgang siden opstart.

Kort efter 1-års fejringen og tredje kontoråbning, skete corona, og alt stod stille ligesom hos de fleste andre virksomheder.

Og for en ung start-up, som havde sat sig for at opnå alt dette uden funding, investorer og ej heller adgang til hjælpepakker, kunne det se dystert ud for LegalUps fremtid.

”Vi havde lige passeret vores første leveår, og målene for denne periode om blandt andet fysiske afdelinger i landet samt et opbygget solidt fundament, var nået – ligesom forretningen var gjort klar til massiv vækst, så skete corona, og alt stod stille.

Jeg havde kørt på privat opsparing i mere end et år samt beholdt al omsætning i selskabet for netop at kunne nå dertil på så kort tid,” fortæller Kristin Assad.

“Så med en verden der gik i stå fra den ene dag til den anden, syntes jeg for en kort stund, at det hele så lidt sort ud fordi coronaen var så ukendt en variabel, og det gjorde ekstra ondt, fordi vi i februar 2020 havde kalkuleret med for alvor at skulle vækste og skalere forretningen.”

Is i maven og fuld fart

Fra start har Kristin valgt ikke at søge hverken funding eller investering – også selvom hun har fået flere tilbud undervejs.

”Det har været vigtigt for mig at være 100 % dedikeret og tro mod den vision og mål jeg satte mig fra start.

Det betød naturligvis også, at jeg har måtte trække hele processen på egen hånd, hvilket ville betyde lukke og slukke, hvis jeg smed håndklædet i ringen under corona,” forklarer hun.

“Men det har aldrig været en mulighed, og jeg fastholdt naturligvis dedikationen og motivationen, og med is i maven gav vi alt, hvad vi havde.

Som iværksætter er man vant til at omstille sig og nytænke hele tiden, så dette var blot endnu en mulighed for det,” siger hun smilende.

Det viste sig at være et godt træk. Siden maj 2020 har hendes virksomhed alligevel formået at omsætte for næsten lige så meget som hele første leveår.

”Om coronaen har gjort virksomhederne mere prisbevidste skal jeg ikke kunne sige, men det er vel altid en god idé at undersøge mulighederne inden man potentielt kaster en masse penge efter noget, man ville kunne have fået hurtigere, billigere og bedre, særligt os jyder,” griner Kristin.

“Det føles fantastisk og som en sejr i sig selv, men vi hviler ikke på laurbærbladene, og har fortsat meget arbejde foran os, men her godt halvandet år efter vil jeg da se frem til noget der minder om en løn,” tilføjer Kristin og smiler.

Udsigten fra København-kontoret på Højbro Plads i anledning af LegalUps 1 års fødselsdag.

Ville bryde med det traditionelle

For erhvervsjurist, Kristin Assaad, har tanken om at gøre op med den traditionsbundne advokatverden altid været nærtliggende.

Det er en branche, hvor gamle dyder, komplekse og uigennemskuelige formuleringer, dyre timepris-modeller og lange processer, lever i bedste velgående.

Så tidligt som under hendes jurastudier stiftede hun Iværksætterretshjælpen og Udlændingeretshjælpen, der gennem gratis juridisk rådgivning fokuserede på at hive juraen ned fra piedestalen og møde klienterne i øjenhøjde.

Det var i lyset af førstnævnte, at iværksætterdrømmen for alvor tog til. Og i 2019 lancerede Kristin Assaad et erhvervsjuridisk koncept, der virkelig var et godt alternativ til høje og uoverskuelige timebaserede advokathonorarer.

”Jeg har gjort det til min mission at få pillet juraen ned fra piedestalen, og gøre den let tilgængelig både pris- og tidsmæssigt for enhver størrelse og type virksomhed,” siger Kristin Assaad.

Fra iværksætterdrøm til virkelighed

LegalUp blev stiftet ud fra simple, men klare mål: Høj kvalitet og service, jura i øjenhøjde og et nært klientforhold.

Som en af landets eneste abonnementsbaseret jurarådgivningsvirksomheder har LegalUp formået at kombinere juridiske ydelser med den digitale tidsalder.

Det vil sige, at den traditionelle timesatsmodel er blevet erstattet med faste priser pr. opgave, og at man dertil får muligheden for at tilgå rådgivning via sin computer, mobil eller personligt møde.

Således kan små og mellemstore virksomheder i højere grad drage fordel af prisvenlige juridiske ydelser, uden at der gås på kompromis med kvalitet, effektivitet eller personlig service, da det ligeledes er muligt at booke en personlig samtale med LegalUps jurister og erhvervsjurister.

”LegalUp er en kombination af det bedste fra den traditionelle og digitale verden, hvor der gennem en digital kontraktplatform og personlig rådgivning er mulighed for at gøre det juridiske liv betydeligt lettere for virksomhedsejere, der ønsker juridisk sikkerhed i deres forretning men som ikke vil bruge uanet tid og penge på det,” siger Kristin.

Kristin Assad i hendes første kontor i Aalborg hos GrowAAL.

Freelance jurister

Indtil videre har LegalUp haft over 250 klienter tilknyttet, som de har hjulpet dels gennem enkeltopgaver til faste priser eller gennem deres abonnementsløsninger, hvor virksomheden får deres juridiske behov dækket gennem løbende juridisk sparring, digitalt kontraktsystem, juridiske opgaver som selskabsstiftelser, kontraktudarbejdelse, diverse GDPR dokumenter mv.

”Når vi i min virksomhed taler med kunder, der har behov for juridisk bistand, så er det også tydeligt at det er transparens, simple prismodeller og digitale ydelser i øjenhøjde der i større og større grad efterspørges – og med coronaens indflydelse, kan man da håbe på, at denne digitaliseringsprocess og fremskyndelse af udbredelsen af LegalTech i Danmark blevet en realitet.”

Indtil nu er det Kristin selv, som har ekspederet kunderne – men hun er nu begyndt at indgå samarbejde med freelance jurister og erhvervsjurister, som er en del af den større vision.

Meningen er dog ikke, at de skal tilknyttes som fastansatte.

Derimod skal LegalUps jurister arbejde ud fra den såkaldte Gig Economy (hvor medarbejderen er uafhængig og sælger sin arbejdskraft fra opgave til opgave).

Det betyder, at LegalUps jurister arbejder specifikt ud fra de opgaver, som løbende tikker ind fra virksomhedens tilknyttede abonnenter eller andre kunder, og som hører under juristens speciale.

På den måde skaber LegalUp både økonomisk værdi for dets klienter, men også nye muligheder for jurister, der enten ønsker at bijobbe eller have et fleksibelt arbejdsliv.

”Nutidens jurister og erhvervsjurister ønsker fleksibilitet og ejerskab over deres arbejde, hvorfor denne løsning er win-win for os begge,” siger Kristin.

Store visioner

På blot lidt over et år har LegalUp oplevet en stødt stigende interesse udefra.

Da virksomhedens prisniveau ifølge Kristin ligger omtrent 1/3 lavere i forhold til advokatbranchens priser, har små og mellemstore virksomheder i særdeleshed set sig glade for et lettere tilgængeligt alternativ – og det er med til at puste vind i LegalUps sejl.

Efter den Aalborgensiske virksomhed har udvidet til både København og Aarhus, er kontorer i Odense et af de næste mål, som realiseres senere på året.

Kristin Assad i hendes nye kontor i Århus C.

På den måde bliver virksomheden fysisk repræsenteret i hele landet. Men det stopper ikke her. Med det store potentiale, udvikling og opbakning, virksomheden ser nu, er afdelinger i de nordiske lande også på tegnebrættet.

Selv udtaler Kristin Assaad:

”LegalUp tilbyder et koncept, hvor virksomheder igennem den juridiske proces har fuldstændig styr på de økonomiske omkostninger samtidig med, at de kan tilgå juridisk kompetent rådgivning både online eller face-to-face.

Det er et koncept, som jeg tror, mange virksomheder har efterspurgt – ikke blot i Danmark, men også på et mere internationalt plan. Derfor er åbningen af nye afdelinger i både Norge og Sverige en meget reel mulighed, som vi i øjeblikket undersøger.”

Derudover har hun nu besluttet at gå på investor-søgen og finde et rette match for hende og virksomheden, som kan hjælpe med at få LegalUp hurtigere fremad.

”Vi har formået at skabe det fundament, jeg ønskede, og vi er klar til at skalere virksomheden betydeligt.

Og som jeg altid har sagt, er mit ego heller ikke er større end at hvis jeg støder på den rette investor, der hurtigere kan få LegalUp på næste niveau, så inviterer jeg gerne indenfor i ejerkredsen,” slutter Kristin med et smil.

Du kan læse mere om LegalUp på www.legalup.dk

Fakta boks:

Navn: Kristin Assaad
Alder: 34 år
Uddannelse: Cand.merc.jur
Priser: indstillet til Årets nordjyde 2018 samt bedste nordiske in-house legal team i Legal500, 2016
Specialer: Selskabsstiftelse, kontraktudarbejdelse, GDPR, erhvervsjuridisk rådgivning, HR-jura
Andre projekter: Stifter og leder af Udlændingeretshjælpen i Aalborg og Iværksætterretshjælpen i Aalborg og København.
Målgruppe: Iværksættere, små og mellemstore virksomheder

Førstehjælp i sommervarmen: Din guide til lækker iskaffe i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvad gør man, når Danmark bliver ramt af en decideret hedebølge med bageovns-lignende tilstande?

Man leder selvfølgelig efter alt, der kan køle kadaveret ned … bare en lille smule.

En af vores foretrukne metoder er ved at kombinere koffeinens opkvikkende effekt med kold mælk (eller is!), isterninger og måske lige et skud sirup eller to, hvis man trænger til lidt ekstra energi.

Vi taler selvfølgelig om iskaffe, som er et sikkert sommerhit i Nordens Paris.

Der findes nærmest lige så mange versioner af iskaffe, som der findes donut-shops i byen, så det er en umulig opgave at kåre en decideret vinder af Aalborgs bedste iskaffe – der er bogstaveligt talt noget for enhver smag og pengepung.

Vi er klar med en oversigt over iskaffe i midtbyen (i alfabetisk rækkefølge):

BACO

Der er fuld fart over feltet for BACO, der allerede har to caféer i Aalborg – og denne sommer har de også præsenteret konceptet BACO By Night på Budolfi Plads, hvor man torsdag – lørdag fra klokken 19.00 kan nyde billige cocktails.

Det helt særlige ved BACO er, alt på menukortet lige fra god kaffe, iskaffe, bagels, kager og meget mere koster 25 kr.

BACO’s iskaffe er derfor også en af de absolut billigste på vores tour de iskaffe.

I to go koppen får du en helt klassisk iskaffe, som bare smager, som den skal. Intet hokus pokus – men du kan evt. pimpe den op med din foretrukne “mælk” (havre, mandel osv.) eller en omgang sirup (GRATIS!).

Hvor: Budolfi Plads 20 & Nørregade 1, 9000 Aalborg
Pris: 25 kr.

Behag Din Smag

Vil du have kvalitetskaffe i Aalborg, findes det ikke bedre end på Behag Din Smag, hvor de sætter en ære i at servere den perfekte kop kaffe – HVER gang.

Behag Din Smag har et særligt menukort til ære for sommeren, hvor der er noget for enhver (kold) smag.

Du kan bestille alt fra en Iced Espresso Tonic, Blended Iskaffe med Sirup og hjemmelavet økologisk iste.

Stjernen over dem alle er dog i vores (og mange andres) øjne deres Iced Latte med dobbelt shot, mælk, isterninger og økologisk hjemmelavet vaniljesukker.

Behag Din Smag er mestre i at finde den rette balance mellem det søde og det bitre, og man kan heldigvis også stadig smage kaffen.

Hvor: Gabels Torv
Pris: 44 kr.

Café Peace

Er der egentlig noget galt i at blande dessert og en kop kaffe i ét og samme glas?

Næ … og det er også grunden til, at Café Peace’s svar på en iskaffe er en af byens mest populære.

I deres version af en iskaffe blender de et dobbelt shot espresso med mælk OG en ordentlig skefuld ægte vanilje-is.

Den her iskaffe vælger du på en dag, hvor du virkelig har brug for at forkæle dig selv. Det er sådan en drik, hvor du bare ikke kan stoppe med at slubre det i dig, men pas på brain freeze!

Det er en tung satan, og kan du drikke to i træk, så har du vores fulde respekt.

Du tilføjer selvfølgelig lige et skud vanilje-sirup, for nu er du jo i gang med at synde.

Hvor: Boulevarden 4
Pris: 55 kr. (Sirup for 5 kr. ekstra)

Caféministeriet

Caféministeriets udendørsareal er et af de absolut fedeste i byen, når det danske vejr arter sig, og når du sidder og nyder livet på Mølle Plads, passer en iskaffe særdeles perfekt som trofast makker.

Du har valget mellem en Latte Ice, hvor du kan blende iskaffe med espresso og vanilje-is, men efter mødet med Café Peace’s version trængte vi lige til en (lille) pause og bestilte i stedet deres klassiske iskaffe, som består af  valgfri sirup, isterninger, mælk og et dobbelt espressoshot.

En helt klassisk iskaffe, hvor der også er godt med sirup i. Er du ikke en sukkergris, kan du eventuelt bede dem om at spare et pump eller to fra sirupflasken eller bare bestille helt uden.

Med ClubAalborg kan du i hele august nyde sådan en sag for bare 25 kr. to go. Alle nye medlemmer kan få næsten to måneders gratis medlemsskab – læs mere om det her.

Hvor: Møllegade 19
Pris: 45 kr. (PROTIP: 25 kr. med ClubAalborg resten af august)

Coffee Ten

Byens absolut billigste kaffe får du ikke overraskende på Coffee Ten, hvor du for bare 10 kr. (!) kan få en helt klassisk iskaffe med mælk, espressoshot og masser af is. Vil du have sirup i, må du slippe sølle 2 kr.

Enkelt. Godt. Billigt.

Coffee Ten er hurtigt blevet en favorit i Aalborg, og sidste år udvidede de endda med endnu en kaffebar på 2. sal, så du også kan nyde iskaffen på terrassen.

Hvor: Magasin (Både i stueetage og øverst)
Pris: 10 kr. (2 kr. ekstra for sirup)

Espresso House

Espresso House er den største kaffekæde i Aalborg med hele fem forskellige kaffebarer, og fokus har fra start været at skabe mere hjemlige omgivelser med masser af grønne planter, bløde møbler og følelsen af, at man sidder i sin egen dagligstue – blot med en ekstra god kop kaffe.

De tre kaffebarer i centrum er blevet trækplaster for alt fra studerende til familier og venner, der nyder godt af de store lokaler og den hyggelige atmosfære.

Inden for de kolde drikkevarer, har Espresso House masser af ting på menuen, og vi spurgte derfor baristaen til råds.

Hun anbefalede en Iced Cappucino med håndbrygget espresso, kold mælk og is, serveret med fløjsblød vaniljeskum på toppen og så en Islatte med håndbrygget espresso, kold mælk og is, som du også kan få med både karamel, saltet karamel og mocha.

Vaniljeskummet på toppen af cappucino-udgaven var en særdeles positiv overraskelse, som løftede kaffeoplevelsen.

Hvor: Plantorama, Aalborg Storcenter, Nytorv 27 (Friis), Østerågade 11, Bispensgade 16
Pris: 45 kr. (Is latte) / 50 kr. (Iced Cappucino)

Fru Ronne

I Reberbansgade finder vi iskaffe-guidens mest mystiske drik.

Vi har prøvet at få opskriften ud af Fru Ronne flere gange, men de giver sig aldrig.

Det er simpelthen en vaskeægte hemmelig opskrift, der gemmer sig bag deres iskaffe, og det forstår vi egentlig godt.

Den smager bare gennemført godt, og der er skruet gevaldigt op for vaniljesmagen, som bestemt ikke tæller ned.

Du kan vælge at tilføje enten karamel eller chokolade for 5 kr. ekstra, så vi bestilte selvfølgelig en af hver.

Hvor: Reberbansgade 1
Pris: 40 kr.

Kochs Kaffebar

Kochs Kaffebar har (sjovt nok) et stort udvalg af diverse kaffedrikke, og det gælder så sandelig også i de kolde versioner.

Du kan både vælge kaffe blends, Iskaffe Light og en klassisk islatte.

Men de har altså også varianten Ægte Iskaffe, som de selv kalder den ultimative iskaffe … og det kan vi naturligvis ikke stå for.

Du kan vælge mellem vaniljeis eller chokoladeis, som begge får selskab af espresso, mælk og chokoladesauce. Den minder i høj grad om Café Peace’s udgave, og det er bestemt ikke en dårlig ting. Det smager bare pissegodt.

Men PAS PÅ: I denne udgave er isen ikke blendet, så du skal være hurtig, hvis ikke der skal være is udover hele bordet ( … vi taler af bitter erfaring).

Vi vil anbefale, at du nyder kaffen på deres fabelagtige tagterrasse, som er en lille skjult perle ved gågaden.

Hvor: Algade 23 & Shoppen i City Syd
Pris: 55 kr.

Lagkagehuset

Ingen sommer uden en ny kaffetrend, og i år er det den blogger-venlige Dalgona-kaffe, som virkelig har vundet indpas.

Kaffen er især kendt for sit cremede kaffeskum, som laves ved at man blender kaffe med sukker og kogende vand. Når det er pisket sammen, får man en meget cremet konsistens.

Lagkagehuset har også taget den nye kaffetrend til sig, og den skulle vi naturligvis også prøve.

Deres version er med det cremede kaffeskum, iskold mælk og masser af isterninger.

Dalgona-kaffen er først og fremmest en anderledes iskaffe-oplevelse på grund af det luftige skum,  og smagen er ganske mild og behagelig.

Dalgona-kaffen er nok den perfekte begynder-iskaffe, for smagen af kaffe er ikke gennemtrængende – men til gengæld kan du underholde dine mange følgere på Instagram med en #instaworthy kaffe.

Hvor: Ved Magasin, Østre Havn & Otto Mønsteds Vej
Pris: 43 kr. (30,10 kr. med studierabat)

Mabel Kafferi

Aalborgs nyeste skud på kaffebar-stammen er Mabel Kafferi, hvor mor og datter altid er klar med en god kop kaffe, en hyggelig snak og et himmelsk stykke kage skabt af en af Danmarks bedste konditorer. 

De har naturligvis også iskaffe på menuen, og i resten af august kan du faktisk få den til 25 kr.

Carla (datter) anbefalede en version med karamel-sirup, og det kan måske (for nogen) lyde en kende tungt og vammelt med en gennemtrængende smag af karamel, som ødelægger kaffeoplevelsen.

Men Mabel Kafferi kender deres kaffe, og der var en dejlig balance mellem den syndige karamel og kaffen.

Hvor: Boulevarden 6
Pris: 25 kr. resten af august

SALT Café

Det er lige før hedebølge rimer på Vestre Fjordpark, når der er godt vejr i Aalborg, og den fantastiske strandpark er et yndet (tiltrængt) refugium fra midtbyens stress, jag og varme.

I Vestre Fjordpark finder du også SALT Café, hvor Katerina Komselis serverer en helt særlig iskaffe.

Hun har nemlig græske rødder, og hun gør en dyd ud af at servere en ægte græsk frappé.

Faktisk blev konceptet med kold kaffe opfundet i netop Grækenland tilbage i 50’erne, og for Katerina er det blevet en principsag at servere den fuldstændig originalt.

I SALT er opskriften på iskaffe ligeså hellig som Bibelen, og derfor tilføjes der intet andet end kaffe, sukker og vand, der skummes sammen til en blød masse – afslutningsvis toppet med en sjat iskold mælk.

Der er meget langt til det ellers trofaste sukkerrush, som vi har oplevet flere gange under tilblivelsen af denne guide.

Til gengæld faldt vi altså pladask for det forfriskende koffein-kick, der hørte til denne udgave – og vi forstår altså godt, hvorfor Katerina insisterer på at holde fast i den nærmest antikke frappé-tradition!

Gia mas!

Hvor: Vestre Fjordpark
Pris: 39 kr.

Starbucks

Udvalget på en hvilken som helst Starbucks er næsten til at blive helt træt af … men så er det jo godt, at man kan få et tiltrængt koffeinrush af de mange varianter af iskaffe.

Denne sæsons helt store sællert er en såkaldt Iced Starbucks Blonde Latte, hvor kaffebønnerne er lavet med den lyseste ristning, der skulle give en rund og mild smag.

Det var faktisk tydeligt at smage i iskaffen, hvor man ikke manglede det sædvanlige skud sirup. Den bestiller vi helt sikkert også næste gang.

Hvor: Nytorv 8 & Aalborg Storcenter
Pris: 46 kr.

Surdejsbageren

2020 har været et vanvittigt år for Surdejsbageren, som allerede er vokset ud af sine lokaler.

Fra 1. oktober kan vi glæde os til at, han åbner på hele 240 kvadratmeter, hvor vi både kan se frem til et stort bageri og en lækker kaffebar.

Hos Surdejsbageren er iskaffen 100 % økologisk, og du får altid et dobbelt shot espresso i koppen – lækkert med lækkert på!

Sirup er med i prisen, men den kan du jo udelade, hvis (når) du køber lidt lækkert bagværk med til kaffen … det er hvert fald ikke lykkedes os at gå derfra uden at købe noget med hjem. Ups.

Hvor: Budolfi Plads
Pris: 40 kr. (inkl sirup)

We Feat

Hos 100 % økologiske We Feat er kaffe en passion, og de har da også deres helt egen blend, som mange kaffetørstige aalborgensere nyder godt af.

På iskaffe-fronten har du valget mellem en Iced Latte eller en Iced Americano, hvis du er til den rene kaffesmag. Uanset valget er du sikker på at få en dejlig kaffeoplevelse, hvor smagen er perfekt afstemt.

Læg dertil, at stemningen på We Feat er blandt byens bedste; du bliver altid mødt med et smil, og vi har stadig tilgode at gå derfra med dårligt humør.

Du kan naturligvis få kaffen med dejlig økologisk sødmælk eller alt lige fra havre- til mandeldrik.

Hvor: Boulevarden 12
Pris: Iced Americano 30 kr. / Iced Latte 40 kr.

Ingen fest i Gaden: Statsministeren vil udskyde genåbningen af nattelivet

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Mange festglade nordjyder havde formentlig set frem til genåbningens fase 4, hvor det oprindeligt var planlagt, at genåbningen af nattelivet skulle begynde her i august.

Men statsminister Mette Frederiksen er bekymret over udviklingen i coronasmitten i hele landet, og det fik hende til tasterne på Facebook i går aftes med en længere opdatering om hele situationen.

Her kræver hun blandt andet mere tålmodighed med genåbningen – blandt andet med genåbningen af nattelivet.

“Oprindeligt var planen at begynde en åbning – også af de dele her i august. Det er regeringens holdning, at det skal udskydes,” skriver Mette Frederiksen på Facebook.

Udsættelse kræver økonomisk hjælp

Hvis genåbningen af nattelivet udsættes, kræver det, økonomisk hjælp frem til 1. januar 2021 til både spillesteder, natteliv og turistbranchen. Det mener Dansk Erhverv.

“Det er i vores alles interesse, at virksomheder og arbejdspladser kommer gennem krisen,” siger Brian Mikkelsen til EB.dk

Også Dansk Industri mener, at fortsatte hjælpepakker til natteliv og spillesteder er vigtig, hvis genåbningen udskydes.

Det siger direktør i Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen, i en pressemeddelelse.

“Vi har forståelse for, at eksempelvis natklubber og tilsvarende virksomheder i den nuværende situation må afvente en yderligere genåbning for alles skyld,” siger han.

Det er på onsdag, at Folketingets partier og forhandler om den videre genåbning.

“Når brancher er lukket ned, vil der selvfølgelig stadig være brug for hjælpepakker. Det forhandler vi også,” skriver Mette Frederiksen på Facebook.

Du kan læse hele hendes opdatering her:

Genoplev magien: Se Harry Potter og De Vises Sten i biografen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Det har været mere end op ad bakke, for biograferne i Danmark de seneste måneder, der både har været ramt af corona-restriktionerne i forhold til publikum og ikke mindst de mange storfilm, der lader vente på sig på grund af den særlige situation.

Det har blandt andet tvunget biografen i Kennedy til at holde lukket midlertidigt, men den genåbner heldigvis igen fra på torsdag. Det kan du læse mere om her.

Den helt særlige corona-situation gør (heldigvis), at biograferne har plads til en masse gensyn med mange af de film, som har tryllebundet gæsterne gennem årene.

Og i næste weeekend er der særdeles gode nyheder til alle jer, der elsker filmene om Harry Potter.

Harry Potter-magi for 100 kr.

Nu kan nemlig tage med tilbage til Hogwarts, når Nordisk Film Biografer i både Kennedy og City Syd viser Harry Potter og De Vises Sten, som er første film i serien om den sympatiske troldmand.

Der bliver altså mulighed for at få et gensyn med Harry, Ron, Hermione, Hagrid og alle de andre, når de blænder op for J.K. Rowlings magiske trolddomsunivers.

Billetter koster 100 kr. pr. stk., og filmen vises med danske undertekster. Filmen vises i Kennedy lørdag den 15/8 klokken 15.30, mens du kan se den i City Syd søndag 16/8 kl. 14.00.

Du finder billetinfo lige her.

Mere magi weekenden efter

Kan du bare ikke få nok af Harry Potter, er der heldigvis flere gode nyheder.

For allerede weekenden efter blænder biograferne op for anden film i rækken, Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer, hvor Harry, Ron og Hermonie gør klar til deres andet år på Hogwarts, hvor der venter endnu mere spænding og flere udfordringer.

Det kan du finde billetinfo om her.